Arama sonuçları: *

• Users: Mr.Dede
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mr.Dede

Alibaba alışveriş güvenilir midir??

Merhabalar arkadaşlar, Alibabadan 3000tl civarı alışveriş yapacağım ancak hiç yapmadım güvenilir midir acaba daha önce alışveriş yapanlar sorun yaşadınız mı şimdiden teşekkürler
  2. Mr.Dede

KLAVYE ÖNERİSİ 350 TL YE KADAR MEKANİK KLAVYE

Merhabalar arkadaşlar belirttiğim fiyatlara mekanik klavye önerebilir misiniz?
  3. Mr.Dede

İTOPYA DA Kİ HAZIR SİSTEM TAVSİYE EDER MİSİNİZ ??

Merhaba arkadaşlar Aşağıda linki attığım sistemin ücreti sizce iyi midir alayım mı yoksa bekleyelim mi ? buna monitör ve ekipmanlar eklenince 10 k yı buluyor ? ne dersiniz...
  4. Mr.Dede

ryzen 7 2700x ve asus rogh strix rx580 t8g ekran kartı FPS drop Sorunu

Merhabalar Ekte sistemim Mevcut Oyunlarda Fps dropları yaşıyorum ve bu sıcaklık kaynaklı gözükmüyor çünkü oyuna yeni başladığımdada yaşıyorum bu sorunları (GTAV - PUBG - PUBG MOBİLE VS. ) oyunun özelliklerini azalttığım zaman fps dropları azalıyor yardımcı olabilir misiniz ?
  5. Mr.Dede

Değerler Normal mi ? ryzen 2700x yardım lütfen !!!

Merhaba Arkadaşlar Sitem Özellikleri ve bilgisayarın boşta Çalıştığında ki sıcaklıkları Gördüğünüz Gibi, AIDA64 stres testi yaptığımda cpu +86 ya kadar gitti sonrasında ben stres testini sonlandırdım çünkü gitmeye devam ediyordu.. Sıcaklıklar Yüksek Geliyor bana Sizce nasıldır ? ayrıca İşlemci...
  6. Mr.Dede

Overclock Sorunu Yardım Lütfen

Merhaba Arkadaşlar, Bilgisyarımın özellikleri Resimde Gördüğünüz Gibidir. Gpu Z programında ne yaparsam yapayım memory clock 2000 mhz gösteriyor tam Mhzde çalıştıramıyorum. Nerede Yanlış Yapıyorum acaba ?
  7. Mr.Dede

RX580 ROg T8G Gaming vs GTX 1660 ???

Rx580 rog t8g mi yoksa gtx 1660 serisi mi Aralarında Gözle Görülür bir Fiyat farkı var buna değer mi ?
Geri