Arama sonuçları: *

• Users: Yigityk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Edp muadili varmı

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Edp muadili veya ona benzer koku varmı
  2. Y

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Edp muadili varmı

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Edp muadili yada benzer koku varmı
  3. Y

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Edp muadili varmı yada başka seçenek

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Edp muadili varmı orjinali alacak param yok .d
  4. Y

Yardım iPhone 13 Pro Çalışmama Sorunu ve Garanti Durumu

4 ay önce getmobilden a kalite 13 pro aldım sadece pili değişmiş olarak 4 a boyunca hiç sıkıntı yoktu dün telefon bi anda kapandı 3 dk de bir reset atmaya başladı telefona bi baktım pil bilinmeyen parça uyarısı vermeye başladı ve şarz yüzdesini göstermemeye başladı telefonu sallayınca içinden...
  5. Y

Yardım ARORA MT 125 Mİ MONDİAL DRİFT L Mİ ?

80k bütçem var başlangıç için güzel bir şey arıyorum arora mt 125 çok beğendim alınır mı? yoksa drift l mi alayım yada başka motor öneriniz varmı
  6. Y

Pulsar NS200 Başlangıç İçin alınır mı??

Pulsar NS200 Başlangıç İçin alınır mı?? motor genel olarak nasıl genel olarak alınır mı??
  7. Y

Yardım pc de pubg mobil oynamak için en iyi emülator hangisi?

pc de pubg mobil oynamak istiyorum hangi uygulamayı kullanayım yayıncılar hangi uygulamayı kullanıyor öneriniz varmı güvenli virüssüz uygulama
  8. Y

Yardım bios güncellemesi pc performansı etkilermi

masaüstü pc alalı 1 yıl oldu hiç bios update yapmadım performansı biraz düştü bios güncelmi değilmi bilmiyorum sizce güncellemeye gerek varmı anakart gigabyte a 520 mk v2
  9. Y

Yardım eski driveri yüklemek için yeni driveri silmeye gerek varmı

amd eski driver yüklemek istiyorum Adrenalin 23.12.1 bu sürümde sorun yoktu şuan en güncel sürümdeyim drop kasma oluyor eski driveri yüklemek için ddu ile yeni driveri silmeye gerek varmıı yoksa direk yükliyip kurulummu yapayım izlediğim videoda direk kuruyor böylece sürüm düşüyor ne yapayım...
  10. Y

Yardım ekran kartı girişini değiştirince performans artıyor

rx6600 oyunlarda ara sıra drop giriyor 100 fps geçmiyordu sinir bozuyordu dedim kablo girişini değiştireyim performans uçtu aynı oyunda 300-400 fps alıyorum bu arada tüm oyunlarda bu sorun vardı ve düzeldi artık sıfır drop sıfır kasma nedeni nedir acaba
  11. Y

Çözüldü✓ GÜNCELLEMEDEN SONRA KASMAYA BAŞLADI

RX 6600 R5 5600 SİSTEMİMDE BULUNAN BAZI BİLEŞENLER EKRAN KARTI DRİVERİ GÜNCELLEDİM FİFA23 VE BAZI OYUNLARDA KASMAYA BBAŞLADI PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ OLDU FPS DROP TA ÇOK OLUYOR NE YAPMAM LAZIM ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİ LÜTFEN YARDIM
  12. Y

1 milyon 600bin tl sedan araba önerisi

1.600000 tl bütçem var araç sedan olsun passat veya mercedes cla tarzı 2017 model üstü araba arıyorum km 100 bin civarı veya daha alt olabilir dizel olsa daha iyi ama benzinli de olur
  13. Y

9. sınıfım sınıfta kalırmıyım

1. dönem ortalama 73 fizikten kaldım ortalama 33 ve biyolojiden kaldım ortalama 44 2. dönem daha tam notlar ve sözlüler girilmedi biyoolojiden kalıyorum ortalama 43 ama sözlüleri girilmedi hoca beni geçirir fizikten kaldım ortalama 43 matematikten kaldım ortalama 40 sınıfta kalırmıyım
  14. Y

90 tl ye ne alabilirim hepsiburada

hepsiburada 90 tl ye ne alabilirim bilgisayarım da var böyle süs gibi dekorasyon yada daha farklı ürünler arıyorum ama ne alsam bilmiyorum öneriniz varmı
  15. Y

papara kart ile idda oynanırmı

papara kart ile idda oynanırmı
  16. Y

bu kupon tutarmı idda

bayern hoffenheim bayern kazanır başakşehir trabzon 7.5 üst korner beşiktaş hatay ev sahibi 1.5 üst rizespor kasımpaşa 2.5 üst gaziantep karagümrük karşılıklı gol var ankaragücü pendik 1.5 üst toplam oran 7.06 oynanırmı bu kupon
  17. Y

ininal kart ile idda oynanırmı

elimde bir tane ininal kart var kupon yaptım 50 tl oynayacağım ininal kart ile oynayabilirmiyim
  18. Y

Yardım iphone 13 iyi mi? alınır mı?

fiyatına göre iphone 13 en iyi telefonmu fiyat performans olarak rakibi varmı iphone 13 alınır mı?
  19. Y

bilgisayara pes 2013 nasıl indiririm

pes 2013 virüssüz nasıl bilgisayara kurar oynarım youtubedeki çoğu videolara güvenemiyorum virüs bulaşır diye risksiz çözümü olan varmı
  20. Y

Yardım oyunda fps drop giriyor

r5600 rx6600 sistemim var masaüstü 2 ay öncesine kadar bir şey yoktu şimdi oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen drop giriyor bakımları tam sıcaklıklar düşük
Geri