Arama sonuçları: *

• Users: callmeua9
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

İkinci el RX 6650 XT test sonuçlarına göre alınır mı?

Selamlar, İkinci el Sapphire RX 6650 XT almak için 7100 TL’ye anlaştım. Kartla ilgili olarak 7 dakika 30 saniye FurMark burn testi ve 1080p test yaptım, sonuçlar fotoğraflarda mevcut. Kartın değerleri nasıl, bu fiyata alınır mı? Değerlendirmenizi rica ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  2. C

Redragon k617 Fizz Switch çıkmıyor

Redragon K617 Fizz modelinde switchleri çıkarmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. İki farklı switch denedim, her ikisinin de tırnakları içeride kaldı. Ayrıca 'A' tuşunun switchinin üst kısmı kırıldı ama buna rağmen yerinden çıkmıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Klavyem garanti dışı kalmış...
  3. C

Gigabyte GTX 1660 Super 6GB kasa ısı sorunu

Selamlar, Geçtiğimizi günlerde Gigabyte GTX 1660 Super 6GB model bir ekran kartını ikinci el olarak satın aldım. Aldığım kişi ile birlikte Furmark testi yaparak ekran kartının performansını kontrol ettik ve test sırasında elde edilen ısı değerlerinin fotoğraflarını çektim. Sonuçlar gayet...
  4. C

Gigabyte GTX1660 Süper OC ısı değerleri nasıl?

Selamlar, ikinci el olarak Gigabyte GTX 1660 Super OC alacağım. Isı değerleri normal mi?
  5. C

4000-5000 TL'ye ikinci el ekran kartı önerisi

Selamlar, geçtiğimiz günlerde ASUS Dual RX 580 8 GB ekran kartım bozuldu. 4000-5000 TL bütçem var ve ikinci el olarak hangi ekran kartını önerirsiniz? Sıfır bu fiyata düzgün ekran kartı olacağını sanmıyorum eğer bildiğiniz sıfır ekran kartı modeli varsa önerilerinize açığım. Sistemim: İşlemci...
  6. C

35.000 TL dizüstü önerisi

Öncelikle selamlar arkadaşlar, 35.000 TL'ye kadar bütçem var. Tek sıkıntı taksit ile alacağım. Önerdiğiniz bir dizüstü bilgisayar var mı?
  7. C

RX580 sistem başladıktan sonra siyah ekran gelip çözünürlük değişiyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba, bilgisayarı açtığımda siyah ekranda kalıyor, sonra yeniden başlattığımda çözünürlük 1024x768 başlıyor. Ekran kartının uygulaması gözükmüyor. Bu başıma gelince SSD uygulamasını indirdim ve sağlığına okuma yazma hızına baktım. Kendi uygulamasında %90'larda sağlık...
  8. C

PSU değişimi sonrası ekran gelmiyor

Gamepower 550W PSU'dan FSP 550W bir PSU'ya geçiş yaptım. İlk çalıştırma da monitör siyah ekranda kalıyor kapatıp açınca düzeliyor. Bazen bazen ise çözünürlük 1024x1024 başlıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  9. C

Gigabyte A320M-S2H anakartın vidası çıkmıyor

Merhaba bugün PSU değişimi yapacaktım. 8pin islemci güç bağlantı kablosunu anakartın arkasından vermişler. Onu çıkarmam için anakartı hareket ettirmem lazım. Bütün vidalar çıktı fakat sol en üstün vidası boşa dönüp duruyor. Anakartın alt tarafı hareket ederken üst tarafı hiç hareket etmiyor yani...
  10. C

1.450TL Kasa Önerisi

Bütçem maalesef bu kadar önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Bulduğum 3 kasa var hangisi daha iyidir ya da uyumlu mudur yardımcı olursanız sevinirim. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-antec-ax20-atx-3-fanli-oyuncu-kasasi-fiyati,115002026.html...
  11. C

FSP H3-550 550W, antec NX200M kasaya uyumlu mudur?

Selam arkadaşlar, kendi kullanığım PSU dandik marka olduğu için PSU değişeceğim. Kasam Gamepower Crimson guard PSU kasaya sığar mı ve ileride kasa değişikliği yapacağım kasa antec NX200M bu kasaya da uyumlu olması cok önemli. Sistemim: Ryzen 5 2600. ASUS Dual RX580 8 GB. 16 GB 3000MZH RAM...
  12. C

4.000TL'ye monitör önerisi

Arkadaşlar FPS oyuncusuyum tercihim IPS panel 144Hz ve üstü kendim 2 tane buldum kararsızım yardımcı olacak var mı? https://www.itopya.com/viewsonic-vx2428-180hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u23434...
  13. C

Razer BlackShark V2 X ile 7.1 çalışmıyor

Kulaklığı ilk aldığımda 7.1 calışıyordu ama şu an aktif hale getirsem bile ses vermiyor, sadece patlama sesi veriyor. Sil yükle yaptım düzelme olmadı, yardımcı olabilir misiniz? Anakartım: GA-A320M-S2H
  14. C

RX 6650XT sistemde HDMI ile monitör bağlantısında görüntü gelmiyor

Sistemi yeni aldım. İcine SSD ve ekran kartını taktiktan sonra ilk açılışı yaptım. HDMI ile bağlıydı kasaya. Monitör açıldığında desteklenmiyor yazıyordu. Monitörüm 75Hz Acer 2 HDMI 2 VGA var. Sorun sizce ne olabilir? Anakarta HDMI bağladığımda açılmıyor.
  15. C

15K Hazır sistem önerisi

Sizce bu sistem alınır mı? Bütçem maksimum 15k ya da öneri yapabilir misiniz?(RAM'in olmadığını biliyorum hazır sistemin) https://www.gencergaming.com/vulcano
  16. C

Gigabyte GA-A320M-S2H DDR4 AM4 ses kartı iyi midir?

Gigabyte GA-A320M-S2H DDR4 AM4 kullanıyorum ses kartı olarak da harici bir şey almadım. Şimdi BlackShark v2X modelini alacağım kulaklığın ses kartı yok bundan dolayı anakartın ses kartını kullanıyor. İyi bir performans verir mi yoksa vermez mi?
  17. C

Razer BlackShark V2 X aktivasyon sorunu

Razer BlackShark V2 X aktivasyon kodunu Razer mail ile bana ileti fakat 7.1 uygulamasinda calisiyor THX'te calismiyor. Sesler boguk geliyor bunu nasıl duzeltebilirim razer'a yazsam bu kodu duzeltirler mi yarimci olanlara simdiden teşekkürler.
  18. C

BlackShark V2 X vs HyperX Cloud Core + 7.1

Urunlerin hangisi daha iyidir? FPS oyunlari oynuyorum mikrofon da onemlidir benim icin. https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Core-HX-HSCC-2-BK-WW/dp/B08HQW9SGP/ref=cm_cr_arp_d_pl_foot_top?ie=UTF8&th=1&tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20...
  19. C

Bilgisayar yükseltme tavsiyesi

AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB TUF B450M-PRO Gaming Samsung 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD Rampage Aqua240-RGB 2x120mm Crucial Ballistix 16 GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Rampage RMP-600-80PB 600W Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  20. C

Bilgisayar yükseltme tavsiyesi

AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor. Stok soğutucu. Gigabyte GA-A320M-S2H DDR4 AM4. 16 GB 3000MHz 8x2 RAM. ASUS AMD RX580 OC Dual 8 GB. Adata SU630 480GB. Gamepower GP-550 Power. Valorant tarzı FPS işlemci gerektiren oyunlar oynuyorum İstanbul gibi sıcak bir şehirde yaşıyorum bilgisayarın...
Geri