Arama sonuçları: *

• Users: stbeox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. stbeox

N11'deki bu satıcılar dolandırıcı mı?

BOYA BY V20 mikrofon alacaktım. Sadece n11 de satıldığını gördüm akakçe'de. n11 normalde güvenilir bildiğim alışveriş sitelerinden ama bu mikrofonu satanların çinli gibi isimleri var ve yüzlerce ürün var sayfalarında ve hepsi birbiriyle aynı ürünlerin. Ayrıca hepsinin profil fotosu ve afişi...
  2. stbeox

Sistemim ne kadar eder?

ZOTAC GAMING RTX 3070 Ti Ryzen 5 5600 GSKILL Ripjaws 8x2 RAM Crucial 1 TB SSD CT1000P3SSD8 Rampage ICED-120 Kule Tipi Soğutucu ASUS PRIME A520M-K Rampage 650W Bronze 4x Fan Siyah Kasa Bu sistem kaç tl eder 2 yıl oldu alalı ve garantisi bitti şuanda
  3. stbeox

Youtube'da player sorunu

youtubeda tam ekrana aldığımda hiçbir kontrolcü özelliğini kullanamıyorum altta videolar çıkıyor. Android TV deki youtube gibi yapmışlar hiçbirşeye dokunamıyorum. Sizde de böyle mi?
  4. stbeox

Öneri 2. el tablet önerisi

Sosyal medyada gezinme, not alma gibi günlük işleri görebileceğim ekranı güzel bir tablet arıyorum, max bütçe 6k
  5. stbeox

Öneri 1000 TL'ye İkinci El Direksiyon Seti Tavsiyesi

Max 1.000 tl ile alabileceğim ikinci el en iyi direksiyon seti nedir
  6. stbeox

Yardım İnternet ışığı kırmızı yanıyor

Safece internet ışığı Görseldeki gibi kırmızı yanıyor. Ne yapmam gerek?
  7. stbeox

Öneri Yarı-palm grip 2000 TL Mouse önerisi

Yarı-palm grip tutuyorum mouse'u. 2000 TL'ye önerebileceğiniz kablosuz mouse var mıdır
  8. stbeox

2000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

2000 TL'ye kablosuz mouse almak istiyorum. Wraith Esports veya Gaming gen tr deki modellerden hangilerini önerirsiniz? İyzico indirimini de kullanmak istiyorum o yüzden özellikle bu sitelerden birinden almam gerek
  9. stbeox

3070 Ti Sistem Kaça Satılır

Bu sistemi satıp yeni sistem alacağım, imzamda tüm sistem bileşenleri yazmaktadır. Bu sistemi kaç liraya satmalıyım?
  10. stbeox

Yardım Bilgisayara Güç Gitmiyor

Dün gece normal kapatıp uyudum. Sabah baktım kasaya bağlı ekipmanların rgbsi yanıyordu ancak açmaya çalıştığımda bilgisayar açılmadı. Fanlar da dönmedi yani hiç tepki vermedi. Sonra kabloyu çıkar tak yapınca artık ekipmanlara da güç gitmemeye başladı ve artık ne yaparsam yapayım bilgisayar...
  11. stbeox

Öneri 35.000 TL ile yurtdışından hangi telefon alınır?

Yurtdışı telefon almayı planlıyorum. Aklımda Oneplus 13, S24 Ultra, Vivo x200 pro, Honor Magic 7 pro modelleri var. OP13'te 3 adet IMEI olduğunu duydum. (2 fiziksel + 1 esim). Bu durumda her yıl kayıtsız şekilde SIM yuvasının yerini değiştirerek kullanabileceğimi düşünüyorum. Siz olsaydınız...
  12. stbeox

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: PSU Sorunu

Şalterler atmış sabah 12 de elektrik yoktu. şu an farkedip düzelttim durumu. Ancak bilgisayarı açmaya çalıştığımda açamıyorum. Psu kablosunu psuya takınca psu dan düşük bir frekans sesi geliyor. cızırtı gibi değilde sabit bir ses gibi. Nasıl çözebilirim bilen var mı
  13. stbeox

Yurtdışı S25 Ultra alınır mı?

Yurtdışı s25 ultralar 38k fiyat bandında satılıyor. S25U alıp 4+4 ay mı kullansam yıl içinde, yoksa aynı fiyata xiaomi 14t pro alıp hiç SIM ile falan uğraşmasam mı diye düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir bu konu hakkında? Bir de s25 ultrada çift SIM fiziksel mi yoksa fiziksel + esim olarak mı...
  14. stbeox

Öneri 40.000 TL Telefon Önerisi

Genel kullanım ve oyun için max 40.000 TL'lik telefon bakıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum. iPhone veya 60hz telefon düşünmüyorum.
  15. stbeox

Çözüldü✓ Klavye tuslarinin yeri degisti kaydı

shıftın oldugu bölüm ve o satırın altı 1 tuş kayık gmsterıyor örnegın alt a basınca space basmış gibi oluyor. ctrlye basınca entera basıyor nasıl du<eltebılırım bılen var mı
  16. stbeox

Keycapsler neden bu kadar pahalı?

Keycapslerin çoğu bir klavye fiyatında. Şöyle güzel desenli bir keycaps alayım dedim, 600 500 liradan başlıyor fiyatlar temu ve aliexpress'te. Neden bu kadar pahalı bunlar ve önerebileceğiniz ucuz keycaps var mıdır?
  17. stbeox

S24 Ultra FPS sayacı bozuldu

Pubg oynarken fps sayacı bozuldu. Bunu nasıl düzeltebiliriz bilen var mı? Hiçbir değeri göstermiyor.
  18. stbeox

Yardım RAM'i kullanan uygulama gözükmüyor.

16GB Ram'in %96'sı kullanılıyor. Fakat neyin kullanıldığını görev yöneticisinden göremiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
  19. stbeox

Pubg Mobile İçin F/P Tablet Önerisi

Şöyle 4-5 yıl kasmadan donmadan goturebilecek bir tablet arıyorum. Pubg gibi oyunlar, video, film işleri için kullanacağım. Pubgde min 60 fps vermeli. Önerileriniz nelerdir?
  20. stbeox

Yardım Ram Kullanımı %98 gösteriyor

Bilgisayara daha yeni temiz format attım. 16 GB Ram'in neredeyse %100'ünün kullanıldığını gösteriyor ama öyle bir kullanımda bulunan uygulama yok. Neyden kaynaklanıyor olabilir?
Geri