Arama sonuçları: *

• Users: theant1s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. theant1s

Kasa Fanı kabloları farklı

Merhabalar dostlar. Kasamda ki fanların bozulduğundan dolayı yeni fanlar almıştım ancak, aldığım yeni fanlar ile yeni fanların girişleri farklı ve yeni fanların ucu için soket kasamda bulamadım. İlk fotoğraftaki eski fan ve giriş portları, 2. fotoğraf ise yeni fanin giriş ucu yardıncı olur...
  2. theant1s

INNO3D Markası Hakkında?

inno3d marka 3060ti almayı düşünüyorum kaliteli marka olduğunu düşünüyorum ancak yine de sormak istedim 1. Marka güvenilir mi? 2. Herhangi bir sorun yaşadığım zaman Türkiye de özellikle İstanbul da yetkili servisi var mıdır
  3. theant1s

Ekran Kartı Garanti Süresi Problemi

Ekran kartım Sapphire pulse rx5600xt. Ekran kartının 2 yıl garantisi vardı faturada satın alım tarihi 3 haziran 2020 yani garantinin 3 haziran 2022de bitmesi gerekiyor . Fakat Endeks bilişimden Ekran kartının seri numarasından sorgulayınca garantinin 28 ocak 2022de bittiği gözüküyor. Şimdi bu...
  4. theant1s

Radeon Driver Yüklenemedi Hatası

Sistemimimde ki kullandığım driverı ddu ile, güvenli modda kaldırdıktan sonra önerilen sürümlü ekran kartı driverını kurdum. Fakat kurulum işlemi tamamlandıktan hemen sonra, Amd yazılımı, ekran kartı sürücüsünün sisteminize yüklenmediğini tespit ettik hatasını alıyorum. Yaklaşık 1 aydır devam...
  5. theant1s

Stardey Walley PC ile mobilden online olarak oynanabilir mi?

Başlıkta da belirtiğim gibi Stardey Walley oyunu PC ile mobil arasında online olarak oynanabiliyor mu ?
  6. theant1s

Eski laptob'a 2.5" sata ssd takılır mı?

Arkaşlar merhaba benim asus marka 5 yıllık laptobum var hddsi bozuldu. hdd yerine 2.5" sata3 yani normal masaüstünde kullanılan sdd takabilir miyim?
  7. theant1s

Zalman ZM650-GVII 650W 80+ PSU

Zalman ZM650-GVII 650W 80+ psu alınır mı? ve ya 500-600tl arası daha iyi önerebileğiniz psu var mı ? Bir diğer sorum ise bu psu frisby fc-9315e sığar mı? Kasanın özellikleri: https://www.comsis.com.tr/index.php/gaming-urunler/gaming-kasa/frisby-fc-9315g-gaming-kasa-dual-ring-rgb-fan.html
  8. theant1s

Redeon Wattman hatası

Arkadaşlar çoğu oyun oynarken oyun kapanıyor yada alt taba atıyor ve driverdan Wattman hatası geliyor. Çözümü var mı? Sistemi vatan bilgisayardan aldım acaba mağzalarına götürsem teknik ekip yardımcı olur mu? lütfen cevap verin 5k verdim nerdeyse hiç bir oyunu oynatmıyor sapphire pusle rx5600xt...
  9. theant1s

Kendi kenine alt tab yapma problemi

bilgisayarım çoğu oyunlarda kendi kendine alt tab atıyor. Alt tab'a düştükten sonra monitör windows ekranında kalıyor. klavye mouse ve kulaklık ise oyun pencerisinde kalıyor. kendim alt tab yapmaya çalışşsam bile sadece windows başlat menüsüne erişebiliyorum. Kaç defa format attım yine aynı...
  10. theant1s

Yardım Ryzen 5 3600 için 250 ₺'ya kadar f/p İşlemci Soğutucusu Önerisi

İşlemcim r5 3600 olduğundan stok fan yetersiz kalıyor.Kasama ve Anakartıma "sığacak" şekilde en iyi f/p soğutucuyu önerir misiniz? (Bütçem maksimum 250tl ve termal macunum var) Kasam : https://www.incehesap.com/frisby-fc-9315g-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-46588/ Anakartım...
  11. theant1s

Vatan Computer

Vatandan aldığım sistemin hiç bir montaj yapılmadan geldi. Ne yapmam gerek 2.sorumda montaj için bildiğiniz videolar varsa atarsanız çok sevnirim çok mağdurum şaun hiç masaüstü kasa ile tecrübem olmadı :(
  12. theant1s

En ucuz 144hz 1ms monitör?

incehesap ve itopya dışında sitelerden olursa sevinirim
  13. theant1s

6500tl ye Kasa önerisi

Arkadaşlar incehesap ve İtopya dışında bir yerden 6500tlye en iyi f/p kasasını önerebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
  14. theant1s

Vatan Bilgisayar Güvenilir midir?

Vatan bilgisayardan hazır sistem almak istiyorum daha önce deneyemli olanlar güvenirliği konusunda yardımcı olabilirler mi? şuanda mağlum virüsten dolayı bir çok site gönderim konusunda zorluk çekiyor vatanda böyle bi sıkıntı var mıdır acaba?
Geri