Arama sonuçları: *

1. A

DJI MİNİ 4K SOL ARKA MOTOR SORUNU

Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce media mark tan djı mini 4k fly more combo satın aldım uçuşlarda vs şimdiye kadar bir sorun yaşamadım fakat bu gün motorlara bakarken sol arka motor diğer 3 motora göre biraz daha sert ve çevirince daha tırtıklı dönüyor gibi bu bir problem yaratır mı yoksa normal mi...
  2. A

Yardım Vatan Bilgisayar Ürünü Nasıl İade Edebilirim.

Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum değiştirmek için vatan bilgisayar internet sitesinden asus 750b ürününü aldım ürün bu hafta salı günü (19 Kasımda) geldi ürünü montajladım biraz zaman geçince ses gelmeye başladı kasayı kapattım gala gelmeye devam etti psu nun arkasındaki şarteli...
  3. A

Yardım Psu dan gelen cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar kasamda bi sorun var öncesinde rampage 750w 80+ psu kullanıyordum asus alayım dedim asus tuf 750b aldım kurulumu yaptım tıss diye ses verdi çınlama sesi verdi bazen geçiyor bazen oluyordu onu iade edeceğim kodunu falan oluşturdum rampage i geri taktım aynı sorun onda da oldu...
  4. A

Yardım Asus tuf 750b cızırtı sorunu

Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum çok güven vermediği için asus tuf 750b aldım bu gün elime ulaştı kablolarını falan taktım çalıştırdım sorun yoktu bi 5-6 saat açık kaldı oyun oynadım sonra kulaklığı çıkarttım acayip rahatsız eden bir cızırtı sesi geliyordu pc kapattım ama hala...
  5. A

Pc Valorant Oynarken Reset Atıyor

Merhaba Arkadaşlar Son 1-2 haftadır pc valorant oynarken reset atıyor sorun pek anlayamadım rdr gta v pes vs birçok oyun oynuyorum sorun olmuyor ama valorantta round bitiminde veya başlangıcında reset atıyor pc bi anda kapanıp açılıyor sorun neyden kaynaklı pek anlayamadım sizce sorun ne...
  6. A

Çözüldü✓ MSI MAG A750W Psu Alınır Mı ?

Arkadaşlar pc de rampage 750 w psu vardı valorantta falan rest atmaya başladı muhtemelen sorun psu dan diye düşünüyorum değiştirmek istiyorum bu ürün nasıldır sizce alınır mı vatandan alacağım https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a750bn-pcie5-750w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html Sistem...
  7. A

Çözüldü✓ Bu sisteme hangi psu alınır

Merhaba arkadaşlar şu anki kullandığım psu rampage 750w 80+ bi psu pc valodayken falan rest atmaya başladı biraz araştırdım psu sorunlu olabilirmiş ben hangi psu yu alabilirim sisteme 1 tane buldum bu olur mu acaba...
  8. A

Öneri 1tb uygun fiyatlı m2 ssd veya harddisk önerisi

Merhaba arkadaşlar anakartım Asus b660mk-d4 modeli 2 tane m2 slotu var 1 tanesinde crucial p3 tb modeli var oyun oynuyorum genelde PC de yer kalmadı o yüzden ssd veya harddisk lazım bu anakartla uyumlu m2 ssd veya HD önerebilir misiniz acaba uygun fiyatlı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  9. A

Öneri M2 Ssd önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar kasamda 2 adet M2 Ssd girişi var birinde crucial p3 1 TB m2 ssd takılı diğer slota 1 tane daha M2 Ssd almak istiyorum çok fazla bütcem yok 1000-1300 TL bandında bulabilir miyiz güzel bir ssd 500gb olur bu fiyata genelde 500gb olanlar var zaten birde 2 SSD farklı marka olsa...
  10. A

işlemci oyunlarda arada 100 kullanıma çıkıyor

merhaba arkadaşlarişlemcime bu gün termal macun uygulaması yaptım+ olarak kule tipi fantaktım bazen oyun oynarken 20 dk sonra falan anlık olarak 2-3 saniye 100 kullanıma çıkıyor sonra geri 60-70 arasında devam ediyor ve bu 1-2 saniyeliğine oyunda kasma veya takılmaya sebep oluyor %100...
  11. A

Yardım Deep Cool ag400 kasama ve işlemciye uyumlu mudur ?

Merhaba arkadaşlar şimdi deep Cool ag400 ürününü aldım fakat aklıma takıldı i5 12400f işlemcim var anakartım Asus b660 m-k d4 Kasam rampage Trapper aldığım kule tipi fan kaç mm onu bulamadım olur mu acaba Aldığım ürün bu:https://ty.gl/2bv9io5kw6
  12. A

Undervolt Sonrası Fps düşmesi

merhaba arkadaşlar ekran kartım bazı oyunlarda 73-75 derece oluordu bende undervolt yaptım Ekran kartım Asus rtx 3060 v2 12gb oc modeli 850mv ve 1822 MHz ayarladım gta v oyununda 6-8 fps arasında bir düşüş oldu ben mi yanlış yaptım normal mi bu düşüş
  13. A

Rampage Trapper kasays Deep Cool ag400 uyar mı

Merhaba arkadaşlar kasam rampage Trapper Deep Cool ag400 almayı düşünüyorum sizce kasama sığar mı anakart Asus b660m-k d4
  14. A

Öneri Acil Termal Macun Önerisi

Merhaba arkadaşlar fiyatta sorun yok işlemciyi buz gibi tutabilecek bi termal macuna ihtiyacım var yaz geliyor zaten işlemcimin termal macunu 9 aydır değişmedi sıcaklıklar baya yükseklerde işlemcim İ5 12400F bu arada stok fan var bu yüzden güzel kaliteli bi termal macuna ihtiyacım var
  15. A

Yardım Kule tipi soğutucu önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar kule tipi fan almayı düşünüyorum bana önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün lazım fiyat Max 1400 TL ve LGA 1700 soket
  16. A

Kule fipi fan anakartı sökmeden takılabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar i5 12400F işlemcim var ısındığı için kule tipi fan alacağım. Fakat nasıl takmam gerekiyor bilmiyorum anakartı sökmeli miyim yoksa sökmeden takılabilir mi acaba alacağım ürün bu:https://ty.gl/7x9lir8ih2
  17. A

Yardım Fan PWM kablosu anakartta nereye takılır

Arkadaşlar kasama ekstra fan alacağım bu dönüştürücü ile https://app.hb.biz/sIJmROpnPGPu Buradaki pwm kablosunu Anakarttaki hangi girişe bağlamam lazım fanı kontrol etmem için 12v RGB girişi var 4 pin oraya taksam fanları kontrol edebilir miyim veya CHA fan diye bir şey var ona mı bağlamam lazım...
  18. A

Öneri Kasam için fan önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar kasamın ön fanlarının rpm i 1200 muhtemelen mesh kasa öndeki filtresi de baya kalın içeriye çok az hava veriyor bu yüzden 4 tane fan alıp 2 tanesini kasanın üstüne egzoz fan olarak takacağım 2 tanede kasanın altına içeriye hava vermesi için takacağım toplam 4 fan lazım set...
  19. A

Öneri Kasam İçin Fan önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar kasamın ön fanlarının rpm i 1200 muhtemelen mesh kasa öndeki filtresi de baya kalın içeriye çok az hava veriyor bu yüzden 4 tane fan alıp 2 tanesini kasanın üstüne egzoz fan olarak takacağım 2 tanede kasanın altına içeriye hava vermesi için takacağım toplam 4 fan lazım set...
  20. A

Yardım Artic P14 fan kurulumu nasıl yapılır ACİLL!!

Merhaba arkadaşlar Arctic Fan aldım kasama ben bu fanın özelligini çok bilmiyorum ama anakartta 12v RGB girişi var 4 pin bu fanı oraya bağlayabilir miyim acaba Ürün link:https://app.hb.biz/p4v23edcX0sB üründe tek 4 bin giriş mi var acaba kasamda sadece 4 pinlik bi giriş var anakart modelim...
Geri