Arama sonuçları: *

• Users: Wezkez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wezkez

Galaxy A17 mi Nothing Phone 1 mi

ikisi arasında kaldım sizce hangisi veya başka önerebileceğiniz telefon varmı ?
  2. Wezkez

Havit Fuxi H3 arada ses bozuk geliyor

Video izlerken her videoda en az 1 kere bozulma oluyor en fazla 1 saniye sürüyordur ama bu rahatsız ediyor bunu nasıl çözebilirim?
  3. Wezkez

Clash Royale destem nasıl

5700 kupayım nasıl deste
  4. Wezkez

Clash royale deste önerisii

15. arenada takılı kaldım valkür ve avcı evrimi ve kahraman devim var 15.arenaya kadar tüm kartlar açık bana deste önerir misiniz??
  5. Wezkez

Clash Royale 7. arena deste önerisi

7. arenada takılıp kaldım 2200e çıkıp düşüyorum şimdiki destem böyle
  6. Wezkez

Oyun önerir misiniz?

hangi türde oyunları sevdiğimi tam olarak bilmiyorum. Ancak şimdiye kadar oynayıp sevdiğim oyunlar şunlar: GTA serisi Red Dead Redemption 2 Portal serisi Mafia 1 ve 2 The Last of Us 1 ve 2 Hitman: World of Assassination ve absolution Alan Wake 1 Half-Life 1 (Black Mesa) Half-Life 2 Suicide Guy...
  7. Wezkez

Mafia: The Old Country açılmıyor

Mafia: The Old Country'i hem internetli hem internetsiz açmayı denedim ama olmadı.
  8. Wezkez

MalwareBytes'ın engellediği "fodsoack.com" nedir?

Bilgisayarım bir anda dondu ve dıt sesi geldi sonra Malwarebytes, fodsoack.com diye bir siteyi engellediğini söyledi. Bu nedir?
  9. Wezkez

Online-fix. Me güvenli mi?

Birkaç online yama indirdim güzelce çalıştı şimdi ise oradan peak ve online fix ini indirmek istiyorum güvenli midir?
  10. Wezkez

VirusTotal sonucu nasıl ?

İndirdiğim yamanın içindeki launcher.exe de böyle bir sonuç var.
  11. Wezkez

Ryzen 5 5600 70 derece normalmi

Soğutucum assasin king 120 se rematch oynarken ekran kartım 74 işlemci 70 derece normalmi
  12. Wezkez

ACER XF240YM3biiph Alınır mı?

4300 TL bütçem var bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl, başka monitör öneredebilirsiniz...
  13. Wezkez

Monitörümde gsync açılır mı ?

ACER EK41Y GBI almayı düşünüyorum ekran kartım 2060 heralde dp girişide yok monitörde hdmi ile bağlasam gsync çalışırmı
  14. Wezkez

Acer monitör alınır mı ?

3500 lira bütçem var şu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl rekabrtçi oyunlar oynamıyorum sadece hikayeli oyunlar oynuyorum monitör bu https://www.gaming.gen.tr/urun/693539/acer-ek241y-gbi-23-8-inc-120hz-1ms-full-hd-freesync-ips-monitor-um-qe1ee-g01/
  15. Wezkez

3000 tl monitör önerisi

rekabetçi oyun oynamıyorum bütçem 3500 TL'ye kadar çıkabilir
  16. Wezkez

Hikayeli oyun için monitör önerisi

Rekabetçi oyun oynamıyorum genellikle hikayeli oyun oynuyorum çok bütçem yok üç monitör arasında kaldım. Hangisi alınır. https://www.teknosa.com/samsung-essential-s3-ls22d300gauxuf-22-fhd-ips-100hz-siyah-monitor-p-125023737?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.7.6...
  17. Wezkez

Kasamdan çok tiz bir ses geliyor

yeni bir ekran kartı aldım ve tiz bir ses geliyor rdr 2 falan oynarken ama furmark testinde bu kadar olmuyor bu coil whine mı o ise bir sorun yaparmı eve geçtiğim zaman videosunuda atacağım
  18. Wezkez

İkinci el rtx 2060 aldım

5 bin liraya ikinci el RTX 2060 aldım FurMark'ta 15 dakikada 72 derece nasıl.
  19. Wezkez

Arc A750 alınır mı??

5000 lira bütçem var o paraya 1660 Super almayı düşünüyorum ama daha yeni A750 modelleri var Sistemim: Ryzen 5 5600 A520M-K 16 GB RAM. 600W PSU.
  20. Wezkez

Kasamın önünü nasıl mesh yaparım

Kasamın önünü nasıl mesh panel yaparım? Kasam bu https://ty.gl/ylx7fj4atyakf
Geri