Arama sonuçları: *

• Users: PatronB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PatronB

i5 12400f overclock yapılabilir mi?

Evet konu başlığı belli arkadaşlar. Bu konuda hiç bilgim yok yardımlarınızı rica ediyorum. Anakart ASRock Z690 Phantom Gaming ddr4. Kullandığım ekran kartı red devil Rx 7800 XT. 2kda kullanılacak bu bileşenler. Darboğaz yapar mı? Işlemciyi overclock yapabilir miyim? Yaparsam darboğazı...
  2. PatronB

2k oyunculuk için Ekran kartı önerisi

Íyi akşamlar arkadaşlar konu başlığı belli önerilerinizi bekliyorum.
  3. PatronB

Çözüldü✓ Corsair RM 850 W PSU

Arkadaşlar herkese merhaba. Ikinci el Corsair RM850 CP-9020196-EU 850 W Power Supply aldım. Kargo bugün elime ulaştı daha denemedim. RX 7800 XT yi beslemek için aldım. Bu ürün iyi midir yeterli midir? Kullanan var mı? Yada bilgisi olan?
  4. PatronB

Çözüldü✓ 7800 XT Güç tüketimi

Red Devil 7800 XT aldım. Önerilen 800 ama elimde GamePower GP-650 APFC 14cm 80+ Bronze 650W Power Supply (49146) var. Kurtarır mı? Bir iki inceleme videosunda 750w kurtarıyor diye biliyorum. Şansımı zorlayıp 650 w ile kullanan var mı kurtarır mı Merak ediyorum 🙏🏻😃
  5. PatronB

Çözüldü✓ I5 12400 F ve 7800 XT

Başlıkta anlaşılacağı üzere işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar mı arkadaşlar ona göre 6900 XT ye yöneleceğim. Hatta 6900 XT ile darboğaz yapar mı bu vesile ile bunuda sormuş olayım. Ayrıca kaçlık PSU kurtarır bu bileşenleri?
  6. PatronB

Çözüldü✓ I5 12400F işlemci uyumlu Ekran kartı önerisi

Arkadaşlar RTX 4070 vardı elimde ve sattım. Başka bir ekran kartı alacağım. Aklımda Sapphire RX 6800 XT Nitro+ var. Boyutlarına baktım kasama uyacağını düşünüyorum ancak yine emin olamadım ve bana bununla ilgili fikir vermenizi rica ediyorum. Daha iyi olduğunu düşündüğünüz ve önerdiğiz ekran...
  7. PatronB

Çözüldü✓ Format sonrası PCI Aygıtlarını görmüyor.

Arkadaşlar merhaba. Dün format attım PC ye bütün driverlarıda yüklediğimi düşünüyordum. Ancak eksik olan Bir takım şeyler var. görselde paylaşıyorum. Anakart ASRock z690 phantom gaming 4/ddr4, işlemci i5-12400F, Ekran kartı Asus Rtx 4070 işletim sistemi WİN11.
  8. PatronB

Çözüldü✓ Rtx 4070 Performans Sorunu

Rtx 4070 ekran kartım mevcut. Işlemci de i5-12400F bu ikisi 2k da darboğaz yapar mı? Mesela rdr 2 de Youtube testlerinde aynı sistem 85-100 arası fps oluyor. Bende kamp alanında 55lerde kamp dışı alanların çoğunda 70-75 arası geziyor. Kule tipi ID-Cooler soğutucum var. CPU ve GPU dereceleri de...
  9. PatronB

Çözüldü✓ Anakart kondansatörü

Arkadaşlar ikinci el bir anakart aldım. Asrock z690 Phantom Gaming 4. Bugün elime ulaştı montajladım. Stok fanla hiç bir işlem yapmazken işlemci 50-55 derecelerde seyrediyor. Normal mi? Birde işlemcinin üstünde ki kondansatör de şöyle küçük biri çizik yada yırtık(aşık önemlisi bu) gibi bir şey...
  10. PatronB

Çözüldü✓ Anakart Kasaya Sıfır geliyor

Arkadaşlar yeni anakart aldım asrock z690 Phantom Gaming 4 Atx. Kasa da Bitfenix nova mesh nse-300-wwgkp-4a tempered glass argb usb 3.0 atx. Ama şöyle bir sorun var anakart kasaya sıfır oturuyor elimde birde xigmatek cyclops black kasa vardı. O daha büyük diye ona takayım dedim o ds sıfır...
Geri