Arama sonuçları: *

• Users: Meeagle
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Meeagle

Çözüldü✓ 16GB Ram yetersizliğinden donma.

1x16gb ddr5 5600mhz crucial ram mevcut daha düne kadar sıkıntısız altta chrome sekme açık fh4 girebiliyordum ancak bugün allta chrome açıp fh4 açmaya çalıştığımda pc dondu zorla gçrev yöneticisine girdiğimde %98 ram kullanımı gösteriyordu güç tuşundan kapatıp açtım sekme açmadan direkt fh4...
  2. Meeagle

Öneri Laptop önerisi 40k oyun için

Dostlar 40k bürçem var gaming laptop önerin
  3. Meeagle

M2 ssd bioata görünmüyor

lenovo laptopa m2 ssd taktım ancak okumuyor biosta bile gözükmiyor çözüm yolu var mı? Ssd sağlam
  4. Meeagle

M2 sata ssd girişine nvme ssd takılır mı?

lenovo v310 150ikb laptopum var üstünde m2 sata ssd var ancak bozuldu bunun yerine nvme ssd almayı düşünüyorum anakart okur mu?
  5. Meeagle

Yardım Laptop açılışta hata veriyor

lenovo klaptop açılışta böyle oluyor sorunu nedir
  6. Meeagle

Öneri 10k laptop önerisi yapacak var mı

10k yı çok geçmeyecek laptop önerisi istiyorum sıfır olacak biliyorum pek seçenek yok ama kötünün iyisi olursa sevinirim
  7. Meeagle

Priz montajı için ücret

Sigorta kutusundan modem için yarım metre bir ikili priz çekilmesi gerekli bunun için aşşağı yukarı usta ne kadar fiyat ister
  8. Meeagle

Öneri Harici Ssd Tavsiyesi

Telefonda Pc’de fotoğraflarda kullanmak için harici depolama gerekli bütçem 2k civarı gözüme fp olarak toshibanın bu cihazı çıktı alınır mı? Toshiba Canvio Ready 2.5" 2tb Harici Taşınabilir Disk Siyah https://app.hb.biz/I7sR7k7DES0E
  9. Meeagle

Öneri Samsung Telefon önerisi

babama telefon alacağız 20k yı geçmeyecek samsung telefon istiyoruz. Sosyal medyada kullanır oyun vs ağır işlerle işi olmaz.
  10. Meeagle

Ev İnterneti Tahaahhatüt Bitmeden Paketi Yenileyebilir miyim?

Türk telekom ev interneti kullanıyorum 45 gün sonra mevcut paketim bitecek uygulamaya özel kampanyalar mevcut oradaki kampanyalı tarifelerden birine geçsem hemen geçer mi yoksa mevcut tarifem bitince 45 gün sonra mı geçiş sağlar. Bilen aydınlatırsa sevinirim.
  11. Meeagle

Dört yol kaza suçlu kim?

İyi akşamlar değerli forum üyeleri az önce talihsiz bir kaza yaşadık allahtan cana bir sıkıntı gelmedi. Kaza mahalle arası dört yolda hiç bir yönde yavaşlama ve durma ikazına dair bir tabela yok. A aracı benim B aracı motorlu sürücü, ikimizde kavşağa aynı anda girdik. Ben B yi gördüğüm anda...
  12. Meeagle

Oyun İçin 1TB M2 SSD Önerisi

Öncelikle iyi forumlar laptopta kullanmak için 1tb M2 ssd önerisi istiyorum sadece oyun için kullanacağım o yüzden kaliteli olmasına gerek yok hatta en ucuzu bile iş görürse olur. Önerileriniz bekliyorum.
  13. Meeagle

Yardım Boşta Sürekli GPU Kullanımı

Boşta görev yöneticisindeki ilk 3'ü sürekli %1-%10 arası GPU kullanıyor. Bu normal midir? Ekte foto bıraktım.
  14. Meeagle

Getir Uygulaması 1 haftadır donuyor.

1 haftadır hem webde hemde mobilde donuyor sürekli dönüp duruyor ne lanet uygulamaymış daha önce başına gelen var mı varsa nasıl çözdü
  15. Meeagle

❌İndirim Bitti! LOGITECH G305 MOUSE 1.139,00TL SINIRLI STOK

LOGITECH G305 iyi bir indirimde stok az kalmış https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g305-lightspeed-12-000-dpi-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000EAGAE?magaza=Hepsiburada
  16. Meeagle

Laptopum Chrome da Çok Kasıyor

Eski bir laptopum var canlandırmak amaçlı ssd taktım. Açılması masaüstünde dolaşması vsvs. hızlandı ancak chrome da dolaşması hala çile özellike youtubedan video izlemesi bunun bir çözümü var mıdır? Önerebileceğiniz hızlı tarayıcılar, yöntemler olur önerilere açığım. Sistem özelliklerini...
  17. Meeagle

Yardım Youtube video izlerken takılma sistemden ötürü olabilir mi?

Youtubede 1080p video izlerken çok fazla takılma oluyor laptop eski bir cihaz yeni ssd değiştirdim canlandırmak için ancan video izlerken donası canımı sıktı diğer işlemlerde sıkıntı olmuyor bunun sebebi ekran kartından vsvs olabilir mi? Sistem özelliklerini aıda64 ile bıraktım.
  18. Meeagle

Öneri Kablosuz mouse Önerisi

Çok fazla fps oyunları oynamam aklımda logitech G305 var. Bütçe 1000-1500 arası.
  19. Meeagle

Yardım 2Ram slotu gösteriyor ama 1 tane var.

Merhaba forumdaşlar, eski bir laptopum var ayağa kaldırmak istiyorum mevcut 4gb rami var ram takviyesi yapmak için anakartın kaç gb ram desteklediğine aıda64 üzerinden baktım 2x4 şeklinde totalde 8 gb olduğunu gösteriyor. Buna güvenerekten içini açtım tek ram slotu var bu nasıl oluyor aıda64...
  20. Meeagle

Yardım Ram kısıtlı mhz de çalışıyor.

Ram 1x16 gb ddr5 5600mhz normalde oyundayken cpuz de 2800mhzlere çıkıyor du değeri 2 ile çarpmam gerektiğini biliyorum ancak asıl takıldığım konu oyunda değilken 900mhzlerde geziniyor sadece oyunda max hızını gösteriyor bunun bir çözüm yolu yokmu tam performansta çalışmasının istiyorum. Ekte...
Geri