Arama sonuçları: *

• Users: yakha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yakha

Çözüldü✓ Telefonumda amoled yanığı varmı?

arkadaşlar ben tiziz bir insanım o yüzden aldığım her telefonda bir sorun buluyorum yada sorun varmış gibi görüyorum sizce telefonumda amoled yanığı varmı? gri ve lacivert renklerde sanki şarj yüzdesinin gölgesi ufaktan kalıyor gibi ama bazen gözüme çok batıyor bazen hiç batmıyor. bunu normal...
  2. yakha

......

yanlış konuyu açtım.
  3. yakha

S23 ultra ve 13 pro takas edilirmi?

arkadaşlar benim cihaz s23 ultra kutu fatura var diğer cihaz 13 pro kutu fatura yok pil yeni değişmiş takas yapılır mı?? satarken hangisi daha pahalıya gider?
  4. yakha

Kalori hesabı için ücretsiz uygulama önerisi?

arkadaşlar kalorileri chatgptden hesaplamak zor oluyor uygulama varmıdır?
  5. yakha

Bataryası değiştirilen samsung telefonun normalden fazla ısınması normalmi?

Arkadaşlar garantiden sıfır bataryss değiştirdim s23 ultranın ama sanki öncekine göre daha fazla ısınıyor gibi bu normalmi ve geçicimi? Belki bana öyle geliyordur bilmiyorum
  6. yakha

S23 ultra instada ekrana üst üste tıklayınca aşağı yukarı atması

arkadaşlar sizdede varmı bu? ekranın işlevi olmayan boş bir eyre üst üste tıklıyorum bazen aşağı yukarı atıyor bu uygulamadan kaynaklımı?
  7. yakha

S23 ultra bataryası nasıl gidiyor?

arkadaşlar telefon 2 yıllık 2ay garantisi kaldı ve ekran süreleri fotodaki gibi fhd 120hz düşük parlaklık böyle gidiyor. normalmi değişmelimiyim bataryayı? ilerde satarken değişmişi olması sorun olurmu? bu arada bu 2 gündür telefon u okulda kutuya koyuyorum ekran süresinin az olmasının nedeni...
  8. yakha

S23 Ultra ekran koruyucu önerisi

arkadaşlar hava almasın istiyorum kenarlardan seçenek nanoya düşüyor sanırım yanlışsam düzeltin. nano cam kadar sağlammıdır? bütün önerilerinizi bekliyorum.
  9. yakha

30k ya alınacak ikinci el telefonlar

arkadaşlar 30k küsüre ikinci el almak istiyorum aynı fiyata daha iyi cihaz almak için ikinci el alacağım. s23 ultra 2 ay garantili 31k ya ve s24 plus 15 ay garantili 30k ya buldum sizce hangisi? önerilenizide yazarsanız sevinirim.
  10. yakha

Sahibinden yepye telefon satılırmı? güvenlimi?

arkadaşlar telefonumu satmak istiyorum verdiği teklif tam istediğim teklif güvenlimi?
  11. yakha

Sahibinden.com yepy ye telefon satılırmı?

Arkadaşlar cihazımın durumunu girdim ve 24.940teklif verdiler bende o civarlara satıyordum zaten güvenilir mi?? Sorunsuz satarmıyım?
  12. yakha

S23 ultra HALA alınır mı??

Arkadaşlar s23 ultra 2025 yılında alınır mı?? S24 plus yerine tercih edilirmi?
  13. yakha

S23 ultra vs s24 plus hangisi alınır? artıları eksileri ve sonuç

arkadaşlar fiyatları aynıymış gibi düşünüp cevap verirseniz sevinirim. önemli olan sorularım: s23 ultra için kavisli ekranda daha çok kırılma olasılığı varmı? telefonun kendisi sağlammı genel olarak? 7 yıl güncellemesi yok ama 4-5 yıl götürürmü? şarjı nasıl gidiyor? keskşin köşeler çok...
  14. yakha

S23 ultra vs s24 plus

Arkadaşlar aynı fiyat olduklarını düşünün hangisi alınır ikinci el?
  15. yakha

S24 vs yurt dışı 15 Pro

Arkadaşlar hangisi daha iyi olur iPhone 13 ten geçeceğim.
  16. yakha

Iphone 13 ten s24 fe-s22 ultra-s24 e geçilirmi?

arkadaşlar sizce geçilirmi? veya bunlardan hgiçbirini almayıp yurtdışı 15 pro alabilirim hangisi sizce?
  17. yakha

Steelseries Apex 3 tuşu sizdede böylemi?

Arkadaşlar sağ üstteki play/stop tuşu uzun zaman basmadıkten sonra ilk basışta saymıyor ama sonraki basışlarda sorunsuz basıyor bu özellikmi? Sorunmu?
  18. yakha

Cs2 kar ettirecek itemler önerisi

arkadaşlar şuanda neler alınabilir bütçe 12dolar. kısa ve uzun vadeli olabilir farketmez
  19. yakha

Mi band 8 kalori ve adım değerlerini doğru ölçüyormu?

Arkadaşlar bugğn 6800 adım attığım gözüküyor ve 519 kalori yaktığım gözüküyor bu sadece attığım adımın kalorisimi yoksa tüm hareketlermi? Doğrumu bu değer?
  20. yakha

Galaxy buds fe alınır mı??

arkadaşlar alınır mı? apple kullanıyorum anc ve tuş ataması yapabilirmiyim?
Geri