Arama sonuçları: *

• Users: ryuzaqi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

İkinci monitör önerisi.

Merhabalar ek işler için konu başlığında da yazdığı gibi ikinci bir monitör arıyorum. 3.5k bandında f/p bir şeyler olması benim için yeterli. Dikey kullanacağım için pivot olması şart onun dışında 100hz olursa süper olur. Birkaç adet buldum ama aralarında kaldım sizlerinde bir göz atıp...
  2. R

Scyrox V6 mı Glorious model o 2 pro mu ?

Arkadaşlar konu başlıkta yazdığı gibi çok net ve kısa iki mouse arasında kaldım birazda fiyat farkı var. https://www.n11.com/urun/glorious-model-o-2-pro-1k-polling-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-45892132?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-review...
  3. R

İnternetteki Windows keyleri güvenilir mi ?

Dostlarım bilgisayarımı bir süredir lisans keyi olmadan kullanıyorum daha önceden youtube da bulduğum kms kodlarıyla etkinleştirmiştim fakat bir kaç sorun oldu bilgisayarımın kontrolünü kaybettim başka biri girip arkada kullandığım uygularımı kapattı. Bunu yaşadıktan sonra korkuyla cmd ye tekrar...
  4. R

Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım ?

İ5-3470 GT 1030 2gb 8gb 1600 mhz ram ddr3 marka model bilmediğim bir anakart seagate 500gb hdd Donanımlarına sahip bilgisayarım var alalı 3 yılı biraz geçti ne kadara satacağımı bilmiyorum sizce kaç liradan gider ?
  5. R

VXE V1 Wireless kulaklık | 1700 TL |

Selam, yeni kulaklık alacağım için araştırırken VXE V1 modeline denk geldim fiyatını görünce araştırıp direkt satın aldım eğer yeni bir kulaklık ihtiyacınız varsa ve özellikle wireless istiyorsanız kesinlikle alınabilir. Ürün ilk çıktığında stoğu çok hızlı bir şekilde bitmişti, şu an tekrardan...
  6. R

Öneri Blackwidow v3 vs Ornata v3

Razer blackwidow v3 tkl ve ornata v3 arasında kaldım hangisi daha iyidir hangisini almalıyım kullanan var mı?
  7. R

USB dönüştürücü dungle hızını düşürür mü?

SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless alacağım vatandan fakat içinde ki dungle type c bilgisayar kasamda type c girişi yok usb dönüştürücü almam lazım fakat dönüştürücüyle birlikte bağlantı hızında gecikme yavaşlama vs. olur mu ? Bu fiyat bandında başka wireless kulaklık öneriniz varsa...
  8. R

Laptopta ki windows ürün anahtarını PC de kullanabilir miyim?

Mediamarkttan içinde orijinal windows 11 olan bir laptopum var, bir kaç ay önce de vatandan yeni bir sistem aldım fakat windows almadım kendim kurdum etkinleştirmeden kullanıyorum laptopta ki ürün anahtarını hem laptopta hemde yeni aldığım sistemde kullanmam mümkün mü?
  9. R

Nvidia 3D ayarları performansı ne kadar etkiler?

Nvidia denetim masasında aşağıdaki görüntü ayarları kısmı oyunlarda büyük bir fps değişikliği oluşturur mu?
  10. R

Hangi wireless kulaklığı almalıyım?

Arkadaşlar yakın zamanda yeni kulaklık alacaktım g733 almayı düşünüyordum fakat olumsuz yorumları görünce biraz çekindim. Seçeneklere biraz daha göz atayım derken karşıma şunlar çıktı...
  11. R

Bir anda bilgisayar kontrolünü kaybettim?

Selamlar oyun oynuyordum bir anda klavye, mouse kontrolünü kaybettim oyunu kendisi oynamaya başladı alt+tab alt+f4 işlemez oldu ne yapacağımı bilemedim 3-5 saniye kendi kendine oynayıp durdu alt+tab atıp spotifyda çalan şarkıyı kapattı bilgisayarı daha dün aldım kendim windows yükledim ne...
  12. R

4.500 TL Monitör tavsiyesi.

Dostlar MAX 4.500 TL olacak şekilde bütçem var monitör alacağım önerileriniz neler? Pivot olursa ve 165hz olursa iyi olur.
  13. R

Çözüldü✓ MSİ H610M-E uefi destekler mi?

Arkadaşlar MSİ H610M-E DDR4 anakartlı bir sistem topladım windows 10 kuracağım ilk defa deneyeceğim için pek bilmiyorum UEFİ kurulursa daha iyi olacağı söylendi rufus isimli bir programla usb belleğe yazdıracağım fakat UEFİ desteği sanırım her anakartta olmuyormuş bu anakarta UEFİ win10 kurulur mu?
  14. R

MSI A520M-A PRO mu MSI B450M-A PRO MAX II mu

Dostlar selam anakarttan anlamıyorum yeni alacağım kasada hangisini almalıyım pek bir fikrim yok B450 için 200 tl lik bir fark ödeyeceğim eğer alırsam ne yapmalıyım
  15. R

Vatan PC den sistem önerisi

Dostlar selamlar vatandan alacak olduğum bir sistem vardı bu sabah almaya gidecekken akşam iki katındanda fazla bir zam yedi şu an sistem seçmem lazım vatandan almam şart başka sitelerden, mağazalardan alamam öncelikle seçtiğim kasa şuydu...
  16. R

Öneri 4000TL Bütçe ile monitör önerisi.

Arkadaşlar 4000 TL bütçe var en az 144 hz olmalı pivot olursa güzel olur monitör önerebilir misiniz ?c 1692205757 (Bütçe arttıracaksam 5000 i aşmamalı.)
  17. R

İ5-12100f GTX 1650 sistem mi Ryzen 5-5500 RX6500 XT sistem mi alınmalı?

Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım itopyaya yeni gelen sistemlere baktım iki sistem arasında kararsız kaldım. İnternetten oyun testlerine vs. bakıyorum ancak net bir sonuç çıkartamadım. Sistemler şunlar; https://www.itopya.com/planet-boom_h23797 https://www.itopya.com/kaanflix-bing_h23837...
Geri