Arama sonuçları: *

• Users: Worthles
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Merhaba 10k TL civarı bütçem var telefon araştırıyorum. Redmi Note 12 Pro 5G yi buldum kamerası ekrani işlemcisi bataryası her şeyi çok iyi ama yazılımsal olarak Android 14 ve HyperOS da gelmiyor galiba Türkiye'deki modellere. Bu linkte 11k TL KVK Türkiye garantili ama NFC özelliği var mı yok mu...
  2. W

Rx6700xt pc açılmıyor

Merhaba bugün Fortnite oynarken aniden PC tamamen fondu ve kulaklığımdan dızz diye ses gelmeye başladı. Bu daha önce de olmuştu durup dururken bir kere de masaya vurunca olmuştu şimdi de oldu ama bu sefer PC'yi açıyorum sinyal yok diyor monitör ve görüntü gelmiyor. Bu sorun yaşanmadan önce de...
  3. W

25K'ya Hangi Sistemi Almalıyım

Merhaba arkadaşlar 25K bütçem var bu sistemi topladım almayı düşünüyorum sizce nasıl? artan 2.1K ile dah iyi bir psu ve ram alınabilir gibi. Artan para ile neleri yükseltmeliyim önerilerinizi bekliyorum. anakart ve ekran kartı kasaya sığar mı? kasanın üstünede 2 fan koyuluyor sanırım oraya iki...
  4. W

24K MASAÜSTÜ PC ÖNERİR MİSİNİZ HAZIR SİSTEM VEYA TOPLAMA OLUR.

Merhabalar, 24k bütçem var masaüstü pc almak istiyorum hangi hazır sistemleri veya parçaları önerirsiniz monitör için de 5k bütçem var bu monitörü düşünüyorum SAMSUNG LS24AG300NRXUF Odyssey
Geri