Arama sonuçları: *

• Users: kemalöz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Seat İbiza 1.2 tsı 2016 model araçta eksperde hasarsız çıkmış ama sorguda var

2016 model 1.2 tsı style aracı yarın ekspere sokacağım. Aracı alacağım kişi 2. sahibi. 2020 yılında almış. Hatasız boyasız dedi kendi eksper belgesi de öyle fakat 2017 yılına ait 800 tl hasar kaydı var. Kendisi de bilmiyor. Eksperde çıkmayan bu hasar ne olabilir? Far mı ayna mı? Ben alırken bunu...
  2. K

Opel Astra j kasa 1.6 benzinli 59000 km

Bu ilanı gördüm aracın bazı problemleri olduğunu biliyorum ama kilometresine göre bence alınabilir. Bütçem maksimum bu kadar 900.000 tl. Bu fiyatlara önerebileceğiniz araç var mı? Tek kullanacağım ve düşük kilometre hasarsız sanayiye sokmayacak araç istiyorum...
  3. K

YouTube tam ekranda izlerken bar çıkıyor

Youtube da tam ekran video izlerken alt taraftaki bar çıkıyor. Yakınlaştırma oranını 110 yapınca düzeliyor. Yapacak bir şey var mı yoksa youtube değişen ara yüzünden kaynaklanan sorun ve zamanla düzelir mi?
  4. K

14.000 tl telefon önerisi

Şantiyede fotoğraf çekip raporlayabileceğim, yüksek pil gücü olan bir telefona ihtiyacım var. Kesinlikle oyun oynamayacağım. Takılma olmadan işimi halledeceğim telefon önerir misiniz?
  5. K

hunt showdown dlc ile aldığım kostümü seçemiyorum

Dlc aldım fakat kostümü bulamıyorum. Oyun içi mağazasında dlc gerekiyor diyor. Bu oyunda işler farklı mı işliyor?
  6. K

Bios pili nerede satılır?

gigabyte a620m h anakartıma bios pili alacağım ama bunun için özel bir şey gerek mi yoksa CR2032 herhangi bir pil uygun mudur?
  7. K

Çözüldü✓ DA-C6 SİSTEM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Sistem geldi ekran kartını taktım kabloyu da ekran kartına taktım fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam gerek? 1695744410 Fikri olan yardım edebilir mi?
  8. K

Yardım Bu prizden yüksek internet hızı alabilir miyim?

Evimde resimdeki gibi prizler var. Bina 15 yıllık. İnternet altyapım süperonline 1000 mbps fiber destekliyor. Bu prizlerden bu bağlantıyı sağlayabilir miyim?
  9. K

Windows 11 kurulum sorunu devam ediyor mu?

Sıfırdan windows 11 kurarken ethernet ile internete bağlı olduğun halde wifi istiyormuş. O sorun hala devam ediyor mu? Anakart gigabyte a620m h.
  10. K

2.5k Ofis Koltuğu Önerisi

Çok bir özellik beklemiyorum sadece sırtım rahat etsin yeter. Eski konulardan okudum ama fiyatlar sürekli güncellendiği için aradığımı bulamadım.
  11. K

Pc Kolik yeni ddr5 4060ti sistem

https://pckolik.com/urun/ghost-v3-d5-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ Şöyle yeni bir hazır sistem geldi yorumlarınız neler ?
  12. K

pc kolik 4060 ti sistem alınır mı?

https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ şu sistemde nasıl yükseltmeler yapabilirim? 5600 yapıcam ama anakart ve soğutucu da ne yapayım emin değilim.
  13. K

Parçalar uyumlu mu? Sıkıntılı parça var mı?

Kasa resmi olarak 300mm gpu destekliyor, tercih ettiğim gpu 305mm ama 320mm gpu takan bile gördüm. Yorumlarınız nedir?
  14. K

İtopya 4060 ti sistem

https://www.itopya.com/planet-stoneamd-ryzen-5-5600gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-eagle-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h23908 Kasa ve anakart yükselterek iyi sistem olur mu?
  15. K

pc için hoparlör önerisi

pc için yüksek seviye olmayan hoparlör öneriniz var mı?
  16. K

4060ti ve RYZEN 5 56O0 için anakart önerisi

RTX 4060 ti ve 5600 işlemcim var. Bunlar için anakart önerebilir misiniz? Gen 4 m2 ssd de kullancağım.
  17. K

Corsair CV650 vs NZXT C750

Ekran kartım 4060ti ve işlemci 5600. Sinerjiden almam gerek ve bu iki psu arasında kaldım. Fiyat farkı 150 tl civarı. Hangisi daha güvenilir ve iyidir? 1-) Corsair CV650 https://www.sinerji.gen.tr/corsair-650w-cv-series-cv650-dual-eps-80-bronze-guc-kaynagi-p-38168 2-) NZXT C750...
  18. K

1080p IPS Monitör önerisi

Bu konuda başlık çok ama güncel olarak şuan bana en iyi görüntüyü, en canlı renkleri verecek minimum 165 hz monitör tavsiyenize ihtiyacım var. Stok bekleyebilirim. Bütçe sıkıntım yok ama 10k fiyat da olmasın. Halihazırda kullandığınız bu tarz monitörlerden de tavsiye verirseniz daha tutarlı...
  19. K

Gigabyte B550M DS3H rev versiyonu

Gigabyte B550M DS3H anakart almayı düşünüyorum ama rev versiyonu 1.5 olan anakartın birçok özelliği kısıtlanmış. Sinerjide satılan anakart için mail attığımda ise maalesef bunu söyleyemiyoruz dediler. Öğrenmem için illa satın almam mı gerekiyor ve neden söyleyemiyorlar?
  20. K

Parçalar uyumlu mu ?

Parçaların uyumu hakkında pek bilgim yok. Ayrıca sinerji bu parçaları monte edip gönderiyor değil mi?
Geri