Arama sonuçları: *

• Users: GDominos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GDominos

S23 Ekran Yanması Garantiye Gider Mi?

Herkese merhaba yaklaşık 9 ay önce aldığım S23 cihazda kısa süreli kullanımdan sonra erkanda (özellikle üst bildirim barında) yanıklar oluşuyor bu sıkıntı garantiye gider mi yoksa oledlerde oluyor deyip geri mi gönderirler bu konu hakkındaa fikri olanlar yazabilirse sevibirim.
  2. GDominos

Tray işlemcili hazır sistemde stok fan kurulu gelir mi?

Selamlar herkese, sistem ararken güzel bir sistem buldum. Sistemde işlemcinin tray olduğu belirtiliyordu. Tray işlemciler kutusuz olduğu için yayında stok fanı yok diye biliyorum. Tray işlemcili hazır sistemlerde stok fan takılı geliyor mu bilen varsa söylerse sevinirim. Link paylaşılmıyor...
  3. GDominos

Ryzen 5500 Rx 6600 sistem buldum alınır mı?

Herkese selamlar, pc ararken 14k dan 11k ya düşmüş bana ilaç gibi gelicek bi sistem buldum ama RX6600 konusunda biraz çekiniyorum sizce alınır mı. https://www.gencergaming.com/rky
  4. GDominos

Çözüldü✓ 5500 XT ekran kartı ve Ryzen 5 5500 işlemcili bir bilgisayar iş görür mü?

Herkese selam, AMD ekran kartlarından ve işlemcilerinden pek anlamıyorum, sistemin linki aşağıda, oynayacağım oyunlar CS 2(veya csgo farketmez), Valorant ve Steam PUBG görüşlerinizi bekliyorum...
Geri