Arama sonuçları: *

• Users: mxstafay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

bu sene sorumluluk sınavından kalırsam ne olur

öncelikle merhaba bu sene 10. sınıfım ve başka meslek lisesine geçdim bu yüzden baraj ders olan bölüm derslerinden kalmış olarak gözüküyorum (öbür okulda bölüm derslerinden geçmişdim) baraj ders olduğu için biraz tedirginim sınıfta kalma açısından sorumluluk sınavından geçemezsem ne olur...
  2. M

utv sizce mantıklımı

benim oturduğum yer ve arkadaşlarımın olduğu mahalle biraz ters gibi otobüs geçiyor sadece onuda yakalayabilirsem yoksa minbüse binip yürüyorum aklımda motor alma fikrim vardı ama ehliyet için yaşım yetmiyor utv ve atv düşündüm onlarada yetmiyor ama en azından yardım ederseniz 16 yaşıma kadar...
  3. M

xbox garantiye gönderme

paketi teslim edecek kişi yerine ne yazacağım orayı boş bıraktım 1 2 kere gelmedi yüksek ihtimal ondan dolayı oraya ne yazmam gerek
  4. M

apple hangi telefon en uzun süre götürür

kısa bi süre önce telefonum bozuldu ve telefonuda yaptırmak istemedim zaten sorunşar yaşıyordum bende almışken düzgün bi telefon almak istedim sizce hangi iphone yi almalıyım iphone 11 veya se 2. nesil 3. nesil beni nekadar süre götürür mesela yardımcı olurmusunuz?
  5. M

xbox için kalvye mouse önerisi

başlıktada gördüğünüz gibi xbox için kalvye mouse önerisi ama beyaz eğer beyaz piyasada yoksa mecbur siyahda olur
  6. M

ikinci el pc alınır mı?

bütçem çok yok ama sistem toplamak istiyorum aklımda şöyle bir fikir var rx 580 veya rx570 li bir sistem daha sonradan yavaş yavaş sistemi yükseltme planı kurdum ama sizce mantıklımı ben kararsız kaldım
  7. M

xbox 9. nesil controller sapıttı

xbox series s kullanıyorum ve kullanırken son zamanlarda sağ analog yukarıya doğru kaymaya başladı bunu gta da farkettim belki oyundadır diye biraz oynadım ama başka oyunlardada oldu bende xboxdaki test programını açtım ve cidden yukarıya doğru kayıyo sizce ne yapmalıyım
  8. M

yeni pc alıcam 11-12,5k bütçe

yeni bir pc alacağım bütçe 11k ile 12,5k arası yardımcı olursanız sevinirim
  9. M

11-12-13k arası sistem

nvidia ekran kartı güzel pc
  10. M

11-12k bütçe pc. temiz olursa 2. elde olur

bende eski bi pc vardı onu satıp yeni bi pc alıcam yardımcı olurmusunuz
  11. M

eski pc yi satıp yeni pc alıcam temiz iknci elmi sıfırfı

https://www.itopya.com/taa-backgroundamd-ryzen-5-5500gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgamin_h23841 bunumu alıyim yoksa 2. el pc mi
  12. M

eski pcme yeni bileşenler alıcam yardımcı olurmusunuz

Colorful GeForce GT 1030 4G-V Gigabyte A520M S2H AM4 Soket Anakart AMD Ryzen 5 5500 (100-100000457BOX) Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 Ram (KF432C16BB/16) Samsung 870 QVO SSD (1 TB) (MZ-77Q1T0) HD103SJ, HD103SJ, REV A, Samsung 1TB SATA 3.5 sabit disk bildiğim kadarıyla baktım ama tam...
Geri