Arama sonuçları: *

• Users: mehmethoca
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mehmethoca

Modding ÜCRETSİZ PDF DÜZENLEME

Beyler, ücretsiz nasıl PDF düzenleyebilirim? Allah için pls
  2. mehmethoca

Yardım DROP PLUS KULAKLIK İÇİN KABLO ÖNERİSİ ACİLL

Selam arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/EKSA-kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-kulakl%C4%B1k-mikrofonlu-bilgisayar/dp/B07PRVS98X bu kulaklığa sahibim 1 yıldır TYPE-C girişli kablosu bozulduğu için diğer kablosuyla kulllanıyorum ama böyle sesi az veriyor. TYPE-C TO USB sağlam örgülü bir kablo arıyorum...
  3. mehmethoca

Yardım Beyler sizce hangisi?

[H3 id='kisi+arasnda+kaldm+hangisini+almalym']İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım?[/H3] [H3 id='Asus+TUF+Gaming+K1+IVSI+SteelSeries+Apex+3+TKL']Asus TUF Gaming K1 VS SteelSeries Apex 3 TKL[/H3]...
  4. mehmethoca

1700₺ BÜTÇE KLAVYE ÖNERİSİ

Gençler selamlar, gamepower overlord red switch klavye aldım geçen yıl ve bozuldu tuşlar basıyor basmıyor algılamıyor. Yani yeni klavye lazım. Önceliğim sağlam olması tepkime süresi iyi olsun. Işıklandırma falan önemli değil. Adam gibi bir klavye önerin hemen almam lazım. Teşekkürler...
  5. mehmethoca

MAX 15 BİNE KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar en fazla 15 bine kadar telefon alacağım ne önerirsiniz
  6. mehmethoca

A 520M vs B450m anakart farkı

Beyler bu iki anakarttan birini alacağım hangisini önerirsiniz? farkları neler aydınlatır mısınız
  7. mehmethoca

EKRAN KARTI PİN GİRİŞİ YARDIM

Beyler fotoda gördüğünüz üzere Sapphire nitro rx 570 4 GB modeli ekran kartım var Kartın üzerinde ayrı ayrı 8+6 pin girişi mevcut ve ben 8 olanı tek kullanıyorum neden bu şekilde anlamış değilim diğer 6 pini de takmam gerekiyor mu aynı modele sahip biri var mı?
  8. mehmethoca

144-165 Hz İPS Panel Pivot monitör önerisi

Beyler 144-165 Hz İPS Panel Pivot monitör aramaktayım özellikle bu özellikte monitörü olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. 1692103914 bu arada 27 inç arıyorum
  9. mehmethoca

Colorful A320M K pro v14

Selam beyler Colorful A320M K PRO anakarta ve ryzen 3 1200 af işlemciye sahiptim geçen gün ikinci el RX 570 aldım kart gayet düzgün sıcaklık değerleri vs testlerde gayet iyi fakat sorun şu bazı oyunlarda mesela PUBG de aşırı derecede darboğaz söz konusu GPU kullanımı 0'a 15'e falan düşüyor...
Geri