Arama sonuçları: *

1. B

7800x3d sıcaklık değerleri nasıl?

Arkadaşlar merhabalar. 7800x3d aldım. hiçbir ayarlarını oynamadım fakat CPB açık olarak geilyormuş galiba. 1) CPB açıkken bilgisayar ilk açıldığında işlemci sıcaklığı 70 dereceye geliyor ve kısa bir süre içinde ( 1-2 dk ) 47-52 derece arsasına geliyor. Ve bazen böyle dalgalanmalar yaşıyorum...
  2. B

God of ragnarok kratos farklı gözüküyor?

Merhaba arkadaşlar ragnarok oynuyordum her şey normaldi kratos sonradan böyle oldu anlamadım :) tipini nasıl düzelteceğiz.
  3. B

Deepcol ak620 nasıl?

Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan varmı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3d 9800x3d yada işte 9600x daha karar vermedim iyi bir amd işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum thermalright ın falan güzel soğutıcuları var. Ama Led göstergesi hoşuma gitti...
  4. B

Hava sirkülasyonu hakkında sorum var?

Arkadaşlar Merhaba yakında anakart ve işlemci yükseltmesi yapacağım. Kasa ile beraber gelen fanlar dandik onları da değiştiricem. Sıvı soğutma yerine hava soğutma düşünüyorum. Böyle olunca üstteki mavi ile işaretlediğim yer boş kalacak. Oraya Asus tf120 fanından 3 tane sarı ile gösterdiğim...
  5. B

Stray Oyununda Akkorışını Kullanamıyorum

Arkadaşlar Merhaba Stray oyununda bir bölüme geldim. Bölümde akkorışınını kullanmamı istiyor. Ama dediği tuşlara bastığımda kullanamıyorum kaldım burda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Oyun korsan değil Steam üzerinden aldım.
  6. B

Kasadan gelen ses nedir?

Arkadaşlar Merhaba kasamdan böyle ses geliyor. Bu ses pc açıldığında yada yük altında oluyor. Daha önce 6700xt ekran kartım vardı. Yine aynı ses vardı. Şimdi 4070 super var yine aynı ses. Pompadan mı geliyor ekran kartından mı bilemedim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim :) 2 tane...
  7. B

Kasa içi sıcaklık hakkında

Arkadaşlar elimde akvaryum kasa var. Kasanın linki: SNT Energy Snt Luobin Iıı Midi Tower Atx Akvaryum Gaming 7 X Argb Fanlar Ve Uzaktan Kumanda Dahil Beyaz Masaüst Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ve bu kasa ile birlikte gelen 7 tane fan var. Fanlar 120mm snt marka. Şimdi şöyle kasa fanlarının çok...
  8. B

Ekran kartı sıcaklığı kaç derece olmalı?

Arkadaşlar Merhaba asus dual 4070 super ekran kartım var. Ghost of tsushima da 2k çözünürlükte en yüksek full ayarlarda kasa fanları düşük rpm de 74 75 dereceyi görüyor. Yüksek rpm de 72 73 dereceyi görüyor. Bu durum normal mi? Biraz kendime takıntı yapmış olabilirim :)
  9. B

Kasa fanlarının sıcaklığa etkisi

Arkadaşlar Merhaba akvaryum bir kasam var. Kasanın altında ve yanlarında 3 er tane fanı ters taktım. ( Dışarıdan içeriye soğuk hava girecek şekilde ) 1 tane egzoz fanı ve 1 tane de 120mm sıvı soğutma fanı var üst tarafta. Kasanın üst tarafındaki fan sayısını 2 tane daha alıp 3 tane yapsak kasa...
  10. B

Ready or Not hakkında yardım

Arkadaşlar Merhaba ready or not oyununda 2 kişi arkadaşla giriyoruz. Yanımıza botları da almak istiyoruz. Bunun bir yolu var mı?
  11. B

Kasa Fanı ile ilgili sorularım var?

Anakart : A 520 MK V2 Merhaba arkadaşlar xpg mid tower bir kasam var. Öndeki 3 fan ile arkadaki tek fanı değiştirmek istiyorum. Değiştirince kasa içindeki sıcaklığın daha da düşeceğini düşünüyorum. Çünkü hazır sistemle birlikte gelen fanlar öyle markası vs yok. 2 sorum var. 1) Asus tuf...
  12. B

Fsp vita gm1000w kullanan var mı?

Arkadaşlar Merhaba yukarıda yazdığım modeli kullanan varsa yazabilirmi? Yani fsp nin bazı modelleri çok ses yapıyormuş galiba. Bu model yeni çıktığı için hakkında türkçe bi inceleme yok. Özellikle ses açısından bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum:)
  13. B

Kaç watt psu almalıyım?

Arkadaşlar Merhaba 80+ gold sertifikalı pce 5.0 ve atx 3.0 destekli bir psu alacağım. 1000 watt mı yoksa 850 watt mı almalıyım? Biliyorsunuz bir güç kaynağı uzun süre gidiyor. 2k oynuyorum oyunları. Ve ilerde işlemciyi 9800x3d ye yükselteceğim. Üst düzey anakar ve 32 gb ram ile birlikte. Yeni...
  14. B

Bilgisayar yükseltiyorum Tavsiye

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sistem yükseltiyorum. Şuan 4070 super ekran kartım var. Aldığım parçalar uzun ömürlü olsun istiyorum. Ve 2k çözünürlükte olarak sistemi sürekli güncellemek istiyorum. Ek olarak üst seviye bir anakart ve 6000mhz üst seviye ram takıcam. 1-) 7800x3d alsam nasılsın...
  15. B

Güç kaynağım bu şekilde bazı sorularım var. Yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar zamanında pc hocası hazır sistemi almıştım. Şimdi kasayı değiştirmeden parça parça sistemi yükseltmek istiyorum. Güç kaynağını değiltiricem. Hazır sistemdeki güç kaynağını inceleyim dedim hepsi tek bir yerde çok şaşırdım :) kablolar falan hem çoğaltıcılar ile birbirine bağlanmış hepsi...
  16. B

Sistem yükselteceğim hangi parçaları kullanmalıyım?

Arkadaşlar Merhaba sistemim yükselteceğim. 4070 super ekran kartım var. 2k 180 hz monitör kullanıyorum. 2k odaklı üst seviye bir sisteme yükseltmek istiyorum. 1) İşlemci olarak ryzen 5 7500f ve 7800x3d arasında kaldım. Aralarında ciddi fiyat farkı var. Bu fiyata farkına değer mi? Yada arada daha...
  17. B

Sistem yükselteceğim hangi parçaları kullanmalıyım?

Arkadaşlar Merhaba sistemim yükselteceğim. 4070 super ekran kartım var. 2k 180 hz monitör kullanıyorum. 2k odaklı üst seviye bir sisteme yükseltmek istiyorum. 1) İşlemci olarak ryzen 5 7500f ve 7800x3d arasında kaldım. Aralarında ciddi fiyat farkı var. Bu fiyata farkına değer mi? Yada arada daha...
  18. B

Türk telekom aldığım hızı vermiyor?

Arkadaşlar merhabalar evimde 200megabit fiber paket kullanıyorum. Fakat modemin dibinde bile max 70 80 veriyor. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım? Türk telekom müşteri hizmetlerini de aradım. Yok yani 100 ü daha göremedim. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  19. B

Asus dual 4070 super sıcaklık değerim nasıl?

Arkadaşlar Merhaba Asus dual 4070 super kart aldım. Ghost of Tsushima , Call of duty blacks ops 6 oyunlarında 2k çözünürlükte full ultra ayarlarda maksimum GPU sıcaklığı 69 dereceyi Hot spot sıcaklığıda 83 dereceyi görüyor. Normal midir değerler acaba?
  20. B

Bilgisayar kapalı iken ekran kartının üstünde kırmızı ışık yanıyor.

Arkadaşlar Merhaba asus dual 4070 super ekran kartım var. Bilgisayar kapalı iken ekran kartının üstünde kırmızı ışık yanıyor. Fakat kasaya güç verdiğimde ışık sönüyor. Bir sıkıntı olduğundan mı yoksa normal mi yardımcı olabilirmisiniz? Performansta ve görüntüde bir sorun yaşamıyorum.
Geri