Arama sonuçları: *

• Users: Nora
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Sivrihisar elcikteki tarlalar nasıl satılır?

arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir satmaya çalışıyorum facebook sahibinden gibi sitelere ilan verdim emlakcılarla konustum gorustum yapmadıgım sey kalmadı diyebilirim ne yapmalıyım fiyatı uyguna veriyorum dönümü 40 50 lira olan yere 35 lira istiyorum artık sırf elden cıkarmak adına ne yapabilirim?
  2. N

25000 TL'ye tv önerisi

Öncelikle selamlar aklımda https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-55pus8309-55inc-139-cm-4k-uhd-smart-tv-3-tarafli-ambilight-uydu-alici.html bu model var ambilight özelliği olması beni çekiyor ama smart tv olması üzüyor android olsun istiyorum ama dediğim gibi ambilight özelliği...
  3. N

2500-4000 arası sıvı soğutucu önerisi

İşlemci: amd ryzen 5 5600 Kasa: VENTO VG10F
  4. N

Valorant 4.3 yapınca oyundan atıyor

valorant 4.3 yapınca oyundan atıyor yaptığım gibi atıyor hata çıkıyor anlamadım yardımcı olabilecek varmı
  5. N

140x70 yada 130x70 mousepad önerisi

arkadaşlar 140x70 yada 130x70 mousepad önerisi istiyorum şahsen biraz araştırdım fakat bulamadım bu sayılara yakın olanlarıda atabilirsiniz simdiden tesekkur ediyorum <3 ayrıca bütce sıkıntım yok ama 5 6k fiyatta olmasın :D
  6. N

Akdeniz üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okunur mu

yani merak ediyorum aklımda olan bir üniversite cevaplarsanız sevinirim
  7. N

İşlemci macun değişimi sonrası ısı artışı

arkadaşlar sistemim 3060 12gb ryzen 5 5600 16 gb ram neyse dediğim gibi dün Thermal Grizzly Kryonaut kullandım geçen sefer aldığım macunla aynı kullandım valorantta neredeyse 90 dereceyi görüyordu bugünde bilgisayarcıdan farklı bir macun alıp tekrar tekrar denedim fakat ısı inmiyor çok...
  8. N

15800 TL ye telefon önerisi

arkadaşlar kredi kartıyla alacağım bütçeyi arttıramam kamerası iyi olursa daha iyi olur markası samsung olabilir
  9. N

9. sınıfı bitiren öğrenci iokbs sınavında hangi sınıftan sorumlu olur

arkadaşlar şuan 9. sınıfı bitirmiş bulunmaktayım ve 3 eylülde iokbs sınavı var 9. sınıf konuları mı 10. sınıf mı çıkacak hiç bilmiyorumda :D
Geri