Arama sonuçları: *

1. Patriot Mehmet

175/65/R14 lastik yerine 185/60/R14 koyabilir miyiz?

Dostlar şimdi araba 2010 symbol ön lastikler kabak oldu değişecez ama ön lastikleri normal 175 yerine 185 yapmak istiyoruz bunun üzerine bir sürü konu var bizimkisi biraz farklı çünkü arkalar 175/65/R14 ve önler 185/60/R14 olacak sizce bu yapılır mı(4 lastik değişecek para yok maalesef)?
  2. Patriot Mehmet

Android Hyper OS 3.0.8.0 Geldi!

Şuan yüklüyorum aslında içeriği güzel gibi kamera optimizasyonu özellikle umutlandırıcı çünkü dün karda çekerken hiç stabil değil kamera çok oynuyor
  3. Patriot Mehmet

🔥İndirim HEARTS OF İRON 4 STEMDA %70 İNDİRİM İLE 9 DOLAR

Şuan indirimde bence alınır bu fiyata https://store.steampowered.com/app/394360/Hearts_of_Iron_IV/
  4. Patriot Mehmet

Hero xtreme 125r Türkiye'ye geliyor!!

Bu motor Hindistan'da pek sevilen ve tutulan bir motor muadili tvs raider benimde aklımda olan bir motor açıkçası;Motorda Ön ABS arka kampana fren var ben bu kampana fren olayını Hindistandaki bakım maliyetinden kısmak için olduğunu düşünüyorum kolaçan kanalı 4 ay önce inceledi bu motoru bence...
  5. Patriot Mehmet

Yardım Symbol 2010 arka tarafta lastik uğultusu ve şanzıman sorunu

Araç 2010 symbol 1.5 DCI thalia kasa ve aracın arka koltuğuna oturduğunda giderken uğultu var ben bilya diye düşünüyorum, ön amortisörler patlak ve takozlari bozuk usta yük şanzımana biniyor dedi boşta vitesi sallarkende sağa sola zor gidiyor viteslerde zor giriyor özellikle 1. Vitese usta vites...
  6. Patriot Mehmet

Okuldaki yılbaşı çekilişinde ne hediye almalıyım

Bütçe max 500 TL şeklinde çocukla hiç samimi değilim sigaracı pufcu bir tip, küpe felan takıyor sordum dedi bedava alıyorum onları kolyesi vs de var garip bir tip ne alsam bilemedim
  7. Patriot Mehmet

Öneri Ht15 anc vs Ht10 anc vs t13 anc vs redmi buds 6

Başlıktan anlayacağınız üzere bütçe 700 TL civarı,Instagram,oyun ara sıra toplu taşımada telefon konuşması yapılacak gecikmesi düşük olsa çok iyi olur
  8. Patriot Mehmet

Android Redmi 13 pro plus hala Hyper OS 1 kullanıyor Hyper OS 3 nasıl indiririm

Şuan Çin'de Hyper OS 3 bu cihaza açılmış ama yazılım güncelleme bölümünde Hyper OS 2 bile görünmüyor nasıl güncellerim fastboot rom felan mı atacağız,hangi siteler iyidir acaba Türkiye'ye açılmasını mı bekleyeyim Hyper OS 3 ün bilemedim(cihaz Iraktan alınıp açılmış)
  9. Patriot Mehmet

Android Hyper OS 3.0 GELDİ Xiaomi 15t pro

Geldi şuan 7.2 GB Xiaomi 15t pro telefonumda herkese hayırlı olsun izlenimlerimi paylaşacağım
  10. Patriot Mehmet

Öneri Renkli fotokopi çekebilen lazer yazıcı önerisi

Media Markt veya internetten alacağım duruma göre önerdiğiniz uzun ömürlü kaliteli yazıcı önerisi varmı? Bütçe şekillenenilir
  11. Patriot Mehmet

Öneri Xioami 15t pro için Bluetooth kulaklık önerisi

Max bütçe 800 TL sesi güzel olsun şarjıda biraz dayansın kulaklık için yeterli(airpods türü düşünüyorum),kalem için Bluetooth ile bağlansa daha iyi mi olur acaba?
  12. Patriot Mehmet

Yardım Xioami 15t pro kameranın olduğu bölgede ses

Telefonum daha neredeyse sıfır ve telefonu salladığımda sağ üst köşeden sanki bir yuvarlak bir cisim ya da bir boşluk doluyor ve geri açılıyor yani orada her ne varsa telefonun üst kasasına değip geri geliyor ve bu ses beni çok rahatsız etmeye başladı silikon kılıftandır dedim kılıfı çıkardım...
  13. Patriot Mehmet

Yardım Xioami 15t pro hyper OS 3 güncellemesi gözükmüyor

Bugün hyper OS 3 güncellemesi 15t pro ya açılmış ama sistem güncelleme kısmında hyper OS 2 ye güncel diyor ve hyper OS 3 indirmiyor
  14. Patriot Mehmet

16 yaş asgari ücretli için faiz önerisi

16 yaşındayım babam bana banka hesabı açmak istiyor çünkü yazın 4 ay çalışacağım haziran'dan eylül'e kadar, kazanacağın parayı en iyi şekilde finanse edip A1 ehliyet, TVS raider (sıfır) ve koruma demiri gibi aksesuarlarını almak istiyorum, bakan asgari ücretin yaklaşık 28.404 TL olacağını...
  15. Patriot Mehmet

İş Bankası ilk imza hangi faiz yatırımı mantıklı vadeli mi mevduat mı

16 yaşındayım babam bana banka hesabı açmak istiyor çünkü yazın 4 ay çalışacağım haziran'dan eylül'e kadar, kazanacağın parayı en iyi şekilde finanse edip A1 ehliyet, TVS raider (sıfır) ve koruma demiri gibi aksesuarlarını almak istiyorum, bakan asgari ücretin yaklaşık 28.404 TL olacağını...
  16. Patriot Mehmet

Yardım Xiaomi 15t pro şarjım çok hızlı bitmesi sorunu

Dostlar telefonu yeni aldığım için genel olarak ayarlarda dolaşıyorum veya ınstagram'a bakıyorum ara sıra da pubg Mobile oynuyorum ama bu telefonun şarjı çok çok hızlı bitiyor şarjı %100 yaptığım telefon biraz Instagram'da ve ayarlarda gezinirken 10 dakikada %90 oluyor sebebi nedir yeni telefon...
  17. Patriot Mehmet

Yardım Xiaomi 15t pro çok zayıf wifi çekmesi sorunu

Telefonu yeni aldım sıfır bir şekilde mobil internette sıkıntı yok ama wifi çok kötü çekiyor yani neredeyse hiç çekmiyor YouTube açılmıyor foruma bile mobilden girmek zorunda kaldım evdeki diğer cihazlarda böyle bir sorun yok neden olur böyle çözümü nedir
  18. Patriot Mehmet

Xiaomi 15t pro kırılmaz cam ve kılıf önerisi

Telefonu yeni aldım ve rengi bence çok güzel olduğu için kutudan çıkan siyah kılıf ile kullanmak istemiyorum,12 telefoncu gezdim sadece birinde Nano kırılmaz cam vardı oda dediki kesip ayarlayacağız mat olduğu için parmak izi bırakmıyor ama parmak izi fonksiyonu çalışmasına engel,hayalet ekran...
  19. Patriot Mehmet

Yardım Orta Grafiklerde Olmasına Rağmen War Thunderda çamur gibi görüntü

düşük grafikte ve orta texture qualityde ama görüntüm çamur gibi tankları göremiyorum,intel grafik sisteminde mozaiklemeyi %100 yaptım sonra pişman olup sıfıra çektim ama böyle kaldı görüntü nasıl düzeltebilirim 1920x1080 çözünürlükte.
  20. Patriot Mehmet

Yardım İç dikiz aynası değişimi hakkında

Merhabalar 2010 Renault symbol aracımda ön elle kararan iç ayna var ve benden önceki sahibi arabada sigara içtiği için içi is dolmuş ve sol tarafıda kırılmış gövde sağlam ama ayna perişan,sadece aynayı değiştirebilir miyiz yani gövdeye yeni ayna aktarabilirmiyiz,aktarabilirsek nasıl cam olur...
Geri