Arama sonuçları: *

1. PolatAlemdarr

Turkcell Superonlinena geçilirmi

Babam bugün ekipleri görmüş heralde keşif gibi bişey yapiyorlar mahalleye 1000 mbps altyapi gelicekmiş babam direk geçme taraftarı ama Superonline hiç kullanmadık kullanan varmı @asko56 hocam siz kullanıyordunuz galiba genelde FPS oyunları oynuyorum Ping benim için önemli neyse aklımdaki şu eğer...
  2. PolatAlemdarr

2k monitör öneriniz varmı

Uzun uğraşlar sonucunda eski monitörü iade edebildim bütcem 11k sahada üstüne çıkamam cs-fortnite ağırlıklı oynuyorum
  3. PolatAlemdarr

Hangi ont cihazı daha iyi

https://shbd.io/s/zTf5f6Fy https://shbd.io/s/WaaMtdNX
  4. PolatAlemdarr

Fttb altyapida ont cihazı kullanılabilirmi

Böyle birşeyin mümkün olabilceğini pek zannetmiyorum ama bilgili arkadaşlar varsa yinede sormak istedim @GUSE https://wi.com.tr/Huawei-HG8310M-ONT Şu cihazı alıp kullanabilirmiyim
  5. PolatAlemdarr

Türk Telekom ve TurkNet hız farkı normal mi?

Kablosuz bağlantıyla telefondan yaptığım hız testiyle Türk Telekom’da 65-70 arası veriyordu, TurkNet’te 90-95 arası veriyor. Normalde araştırdığımda altyapı falan diyorlardı ama ISS’nin bile bayağı etkisi var.
  6. PolatAlemdarr

Nasıl ucuz cayma bedeli öderim

Şuan taahüdün bitmesine 435 gün var çatmak istediğimde 4750 TL cayma bedeli çıkartıyorlar şu paketle yenileyip 1 ay kullanıp caysam daha az ödermiyim
  7. PolatAlemdarr

Tt altyapısında türknet kullanmak

Altlayım fttb Max aldığım 100/25 şuan tt kullanıyorum ama hiç memnun değilim mesela ailem salonda Netflix izliyor ben PC Yi kapatmak durumunda kalıyorum yoksa Netflix donuyor yada kasıyor türknete geçsem bi nebze olsa rahatlama olurmu
  8. PolatAlemdarr

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

Şuan caymak istediğimde 4500 TL cayma bedeli çıkartıyorlar 300 güne kadar dondurma hakkım varmış bide ücreti var aylık 150 TL dondurup türknete geçmek istiyorum mantıklı olurmu
  9. PolatAlemdarr

Yardım Hyperx cloud 3 s wirelles ses ayarı

Ngenuıty ve DTS x indirdim ama ayarlar nasıl olmali
  10. PolatAlemdarr

Asus prime b350m-k 2000 TL'ye alınır mı?

Elimde boş kasam var değerlendirmek istiyorum Abdullah hocamın 10k ya topladığı gibi sistem toparlıycam bu anakartı buldum kutusu aynası var
  11. PolatAlemdarr

3-4k arasına kablosuz klavye önerisi

Genel olarak cs-fortnite oynuyorum
  12. PolatAlemdarr

Ajaz ak820 pro alınır mı?

Ekipmanları baştan aşağı yeniledim sadece emektar g213 kaldı cs-fortnite ağırlıklı oynuyorum bu klavye iyi midir yoksa daha iyisi varmi
  13. PolatAlemdarr

Honor tablet iyi mi?

Babam kardeşime bu modeli almış ama iyi midir ders çalışması için
  14. PolatAlemdarr

Gainward Phoenix RTX 3080 için kaç mm thermal pad alınmalı?

Marka olarak Ice Dragon almayı düşünüyorum ama kaç mm almalıyım?
  15. PolatAlemdarr

Türk Telekom'un verdiği modemden ve modem kira ücretinden kurtulun

Merhaba bugünkü konumuz isslerin verdiği çöp leş modemlerden kurtulmak ben Türk Telekom kullanıyordum ZyXEL modem ve aşırı berbat neysr önce kendi modeminizi alıyorsunuz ben Keenetic kn 3611 modelini seçtim bütceniz ve altyapı nıza göre daha üst veya daha alt modellerde seçebilirsiniz ama...
  16. PolatAlemdarr

Logitech g733 vs hyperx cloud 3s wireless

Normalde hyperx cloud 3s wireless alcaktim ama technopatin inceleme videosundaki yorumları okuyunca biraz soğudum gibi g733 alsam dahamı iyi olur
  17. PolatAlemdarr

Türk telekomdan cayıp türknete geçmek

Şuan türk telekom kullanıyorum ama kesilme ve aşırı Ping sorunları yaşıyorum türknete geçsem düzelirmi
  18. PolatAlemdarr

Cayma bedeli ödemeden iptal etme

Türk telekomda 2 senelik taahhüdüm var Nisan'da 1 sene kaliyor bunu cayma bedeli ödemeden iptal etmenin yolu yokmudur aklınız varsa türknet netspeed den şaşmayın
  19. PolatAlemdarr

GTA 5 nerden indirebilirim

GTA 5i eski sürüm sorunsuz nerden indirebilirim oyunindir VIP falan denedim ama hep dll hataları çıkıyor
Geri