Arama sonuçları: *

• Users: Lenivya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lenivya

Kullanıcı Adımı Alamadım

Selamlar, öncelikle bir instagram hesabı açacağım öyle iş için kullanmak için yaklaşık 4 senedir lenivya ismini kullanıyorum fakat lenivya ismi başka bir kullanıcı tarafından alınmış o hesap sadece 6 takipçili ve kullanılmıyor resmini bırakacağım sizce ne yapmam lazım veya adımın üstüne ne...
  2. Lenivya

Uyumlu avatar çerçevesi arıyorum

hesabımın linki https://steamcommunity.com/profiles/76561199103847878/edit/info eğer uygun bişiler varsa yollarsanız sevinirim <3
  3. Lenivya

ISO indirirken disk halinde?

Bu şey 6gb windows 11 yükledim ama yükleyince 64 bit olarak , dist halini alıyor bunu nasıl rar yapıcam belleğe disk atılmıyor ?
  4. Lenivya

10k bütçem var 2k monitör bakıyorum

10 k bütçem var 2k monitör arıyorum ekran kartım 4070 super , bir de uzun yıllar götürsün istiyorum 15k ya kadar çıkabilir önerilerinizi bekliyorum :)
  5. Lenivya

İşletim Sistemini nasıl kuracağım?

Windows keyler falan var mıdır? yoksa 3bin lıra vermem lazım mı hangisi daha iyi olur?
  6. Lenivya

Çözüldü✓ Pc topladım bi yardım eder misiniz?

vatandan şöyle bir pc ayarladım bi bakabilir misiniz eksik falan varsa
  7. Lenivya

Çözüldü✓ Masa üstü bütçe 50000

4 tane kasa düşünüyorum hangisine güvenmekiyim hangisine eklenti yaparsam uzun yıllar götürür? 50 k bütçe 1705692843
  8. Lenivya

50000 bütçeli sistem

sistem toplamak istiyorum 50000 bütcem var en fazla 5k genişletebilirim sadece kasa ve monitöre ihtiyacım var ekran kartı rtx olursa sevinirim ek olarak intel düşünüyorum i7 ve üstü olursa iyi olur.
  9. Lenivya

50bin tl bütçe var gaming düşünüyorum.

Biraz göz gezdirdim kararsız kaldım yardım edebilir misiniz en üst kalitede olursa iyi olur üniversite içinde kullanacağım.
  10. Lenivya

Öneri Selamlar Excalibur’un g870 modelini alacağım.

Dediğim gibi alacaktım fakat hem youtube da hem forumlarda hem şikayetlerde hem yetkili servislerinde sıkıntıların olduğunu duydum sizce g870 i mi almalıyım yoksa farklı bir marka mı tercih etmeliyim? Fan sesi çok rahatsız ediyor diyorlar ve casper a acayip kızılıyor sizce ne yapmalıyım?
  11. Lenivya

Excalibur G870 RTX4050 i5

Yeni bir laptop almayı düşünüyorum fiyatı 30 bin lira daha iyi özellikli aynı fiyata daha iyi laptop var mı yoksa bunu mu tercih etmeliyim?
  12. Lenivya

Çözüldü✓ Arkadaşlar 30.000 liralık bir bütçem var.

Bahsettiğim gibi 30 bin liralık bütcem var fakat monitörüm yok o bütçeme dahil edilicek. valla bu parayı geçemeyecek şekilde bir öneriniz varsa yazabilirsiniz bilgisayarlardan anlamam zaten hazır sistem olsun toplamaya uğraşmak istemiyorum. Size yardımcı olması için valorant,lol,rdr2,gta v, cs...
Geri