Arama sonuçları: *

1. K

XDrive 15'li Plus Alınır mı ?

7.650tl ye düştü ürün acaba peşin fiyatına 3 taksitle alınmaya değer mi ?
  2. K

30-40 bin tl arasi laptop onerisi

Selam arkadaşlar, bu sene universiteye gececegim sehir disinda muhendislik okuyacagim icin laptop ihtiyacım var evde kendim aktif olarak bir masaustu (R5 5600, RTX 3060 12 GB VRAM) bilgisayar kullanıyorum ve cok memnunum onun ayarinda bir laptop istiyorum. Sizce RTX 4050 ve RTX 4060'li laptoplar...
  3. K

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi hakkinda bilgi

Niğde EEM yazmayi dusunuyorum sehrime yakin olmasi nedeniyle ama pek bilgim yok bunun icin okuyan veya okmus bir tanidigi olan varsa aklima takilan sorulari sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim. Adana'dan geleceğim icin barinma sorunum olacak devlet KYK herkese genel olarak cikiyor mu? KYK...
  4. K

Üniversite bölüm seçimi tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar dün YKS aciklandi ve ben bilgisayar muhendisligi istiyordum siralamam da yetiyor fakat yine de istedigim gibi gelmedi sonuç ben bu kadar kotu gelmesini beklemiyordum (240k) bir kere mezuna kaldim bir daha da kalmak istemiyorum. Bu siralamayla Osmaniye de bilgisayar...
  5. K

Yks katilan sayisi dusmesi siralamalari ve kontenjanlari etkiler mi ?

Oncelikle herkese iyi forumlar yks2025e sayisal ogrencisi olarak girecegim istedigim bolum 2024 de 305k ile kapatmis bu sene katilim sayisinin az olmasi ile bu sira dusebilir mi ornek 280k 290k gibi yada katilan sayisinin az olmasindan dolayı bolum kontenjan dusurmesi yapabilir mi sanirim...
  6. K

Sayısal Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri okunur mu ?

Merhaba arkadaşlar sıralamam 250k-300k arası gelecek gibi görünüyor şuan ki netlerimle Adana ATÜ de (Adana da yaşıyorum bundan dolayı istiyorum) Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri geliyor okumaya değer mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  7. K

AYT FEN 10-15 NET LAZIM

Herkese selam iyi günler normalde eaydım ama sayısala geçtim ayt matta ortalama 20 net yapıyorum son olarak integral kaldı onuda bu hafta bitireceğim ayt mat 25 e dayanır ama ben şuanda ayt fende aşırı kötüyüm yani 4 5 net yapıyorum benim 10-15 arası yapmam lazım tyt fen temelim orta ayt fenden...
  8. K

İphone 16 pro max pil tüketimi ekran süresi ile orantılı mı ?

Merhaba arkadaşlar işim gereği sosyal medyayı ve telefonu aktif kullanıyorum değerler normal midir? bugün oyun performansını denemek amaçlı pubg mobile indirdim birazda orda test ettim ama şarjı beklediğimden çok daha hızlı gitti konuya hakim olan arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim iyi forumlar.
  9. K

IPhone 16 pro max sarjı hızlı bitiyor

Merhaba telefonu 5 gun once aldim sarjimi 20-80 arasi kullaniyorum ve arka planda uygulama yenile kapali ortlama 5dk ya bir %1 sarjim eskiliyor. Ayni sekilde gece yatarkende mesela %76 sarji var telefonun sabah kalktigimda bu deger %74 yada %73 oluyor degerler normal midir acaba ?
  10. K

Çözüldü✓ Sıfır Yurt dışı iPhone 16 Pro Max devir 1 görünüyor

Merhaba arkadaşlar bugün 16 Pro Max yurt dışı A3295 (Birleşik Arap Emirlikleri) olan modelini aldım. Telefon kapalı kutu olarak önüme geldi appel sitesine girdim kutuyu açmadan hemen seri nosundan no aktif mi diye kontrol ettim cihaz no aktifti. Sonra kutuyu açtım telefon kapalıydı olması...
  11. K

Yüksek gpu düşük cpu değerleri

Merhaba iyi forumlar , cs2 oynarken görev yöneticisinden izlediğimde cpu yüzde 40 ile 60 arasında ama gpu yüzde %80-100 arası gidip geliyor. cs2 yi hangi ayarlarda ve cpu ve gpu nun kullanım grafiğini fotoğraf olarak bırkacağım.(değerler yoldaş inferno haritasından ortalama 30dk oynadım). Gpu...
  12. K

Format attıktan sonra bile devam eden siber saldırı

İki gün önce YouTube'dan müzik indirmek için her zaman kullandığım bir siteyi kullanıyordum ve genelde bu site reklam alıyor. Neyse, sonra şarkının YT linkini yapıştırıp "dönüştür" dedim ve reklam olan siteye attı. Sonra o siteyi kapattım çünkü genelde siteler böyle yapar. Hiçbir şeye tıklamama...
  13. K

Ucuza bıçak ve eldiven alabileceğim güvenilir site önerisi?

Merhaba eldiven ve bıçak almak istiyorum ama hangi site güvenilirdir ve ucuzudur pek bilgim yok önerebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. F/P önerebileceğiniz bıçak+eldiven kombosu varsa yazabilirsiniz(Max 5-10k arası çıkabilirim).
  14. K

Redragon brahma K586 Pro red switch alınır mı?

Önceden sanırım piyasada blue switch olan modeli varmış 1 ay önce de piyasaya red switch olanı girmiş. Bilek desteği olması benim için avantaj klavye hakkında pek bilgim yok sizce alınır mı?
  15. K

1.000-1.500 TL'ye mekanik klavye önerisi

TKL veya tam klavyede olur benlik problem değil red switch olursa güzel olur.
  16. K

MSI G244PF E2 23.8" VS AOC 27G4X 27" HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ?

27 inç ekran büyüklüğü benim için sorun olmayacaktır monitörle aramda ortalama 70 cm mesafe var + olarak AOC 1.000 TL daha pahalı.
  17. K

ryzen 5 5600 rtx3060 12gb 720p de darboğaz yapar mi ?

yeni pc aldım ancak param monitöre yetmedi konu başlığında olduğu gibi
Geri