Arama sonuçları: *

• Users: Mete avcı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mete avcı

Wraith sense ıem alınır mı?

1.5 yıl kadar moondrop chu ıı kullandım. Sağ ve sol tarafından aşırı az ses geliyor bozuldu tamir edemedim. Kedilerim sık sık yere düşürdü ısırdı ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, şimdi de sense ıem almak istiyorum valorant oynuyorum arada da müzik dinlerim. Daha iyi önerisi olan var mı...
  2. Mete avcı

Yardım Monitör önerisi istiyorum.

Lg ultragear 24gn600b isimli monitörü kullanıyorum. 144 hz ips bir model fakat monitörümü satıp yüksek hz almak istiyorum valorant lol fortnite gibi oyunlar oynuyorum nadiren Minecraft vs.. Renkler benim için önemli değil pivot olursa iyi olur en az 280 hz gibi değerlere sahip olsun istiyorum...
  3. Mete avcı

Eren ve özge olayı ne?

Her yerde duyuyorum fakat bilmiyorum. Uzun uzun videolar izlemek istemiyorum, kısaca anlatacak var mı neden herkes bu iki kişiyi konuşuyor?
  4. Mete avcı

Oyuncak arabaları nereden bulabilirim?

Dostlar selam benim küçük yaşlarımdan beri şimşek McQueen hayranlığım var. Oyuncak arabalarından koleksiyon yapmak istiyorum zamanında küçük yaşlarımda olduğum için çoğu arabam kayboldu kalanlarda ise oldukça çizik var. Bu arabalar eski olduğu için her yerde yok maalesef uygun fiyata orjinal...
  5. Mete avcı

Babanın ban açılmış.

Babadan selamlar
  6. Mete avcı

Bisiklet önerisi 10k

10k civarı bütçem var. 3 aşağı 5 yukarı oynar, kız arkadaşım için bisiklet bakıyorum bilgim sıfır. Taksitle alıcam şehirde vs gezmesi için güzel bir model arıyorum yardımcı olur musunuz
  7. Mete avcı

Bilgisayar ses ayarları.

Dostlar bilgisayarı yeni sıfırladım, kulaklığım Chu II IEM. Valorant'ta aşırı uğultu ve mermi sesi geliyor ayak sesi ve takımın mikrofon sesi ise oldukça az. Kulağım tırmalanıyor, eskiden böyle değildi, bir ayarı var mıdır? (Windows 10 kullanıyorum.)
  8. Mete avcı

Pc internete bağlanmıyor.

Dostlar normalde bir sorun yoktu bugün pc açtım internete bağlanmadı. İnternete dongle ile bağlanıyorum TP linkin bir Bluetooth dongle'ı hiçbir şekilde kullanılabilir ağları göstermiyor. Ne yapacağım?
  9. Mete avcı

Kulaküstü kulaklık önerisi

Bütçem max 500 tl. Sadece müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. Dışarıya ses vermesin, kablosuz olsun tek isteğim bu.
  10. Mete avcı

Valorant hesap kurtarma.

Valoranta riot mobile üzerinden qr okutup giriyordum. Bugün oturum kapanmış neden anlamadım, hesabın şifresini bilmiyorum. Kullanıcı adımı biliyorum sadece. Tüm mailleri telefon numaralarını denedim hiçbir şekilde olmadı hiçbiri bu hesaba bağlı değil ne yapacağım lütfen yardım edin hesapta...
  11. Mete avcı

1000 tl mousepad önerisi

Bütçem 800-1200 arası, sadece valorant oynuyorum. Kullandığım mouse'un skatezleri biraz yavaş bu yüzden hızlı bir model istiyorum. 2-3 yıl kullanılacak, sorun yaratmayacak bir şey istiyorum aklımda mpc 480 var bilgili insanlara danışmak istedim
  12. Mete avcı

İnternet cafe simulator 2 yemek yemek.

Nası yemek yiyicem kumardan 20k dolar kazandım ama açlıktan bayılıyorum tuşları görebileceğim bir yer yok mu
  13. Mete avcı

Ppl antrenmanında haftanın 2. Push/pull günü değişmeli mi?

Soru başlıktaki gibi push pull legs off push pull off şeklinde uyguluyorum push ve pull günlerimi farklı yapmalı mıyım? Mesela ilk push günü bench press 2. Gün incline bench press veya ilk pull barfiks 2. Gün lat pul down. Bu şekilde yapmak mantıklı mıdır mantıklı ise neden mantıklıdır antrenman...
  14. Mete avcı

Şimşek McQueen ürünleri satın almak istiyorum

bir tişört ve şimşek McQueen'in orijinal hot Wheels arabasını almak istiyorum bunları kaliteli bir şekilde nereden temin edebilirim
  15. Mete avcı

Bu işaretin değeri nedir?

Soru başlıktaki gibi. 4. Soruyu benim için çözebilecek olan var mı chat gpt yaptı ama cevaptan tam emin değilim.
  16. Mete avcı

Mchoose ace60 pro rapid trigger

Dostlar mchoose ace 60 pro klavye kullanıyorum valorant için rapid trigger ayarı kaç olmalı sadece valorant için kullanacağım avantaj sağlamasını istiyorum
  17. Mete avcı

Liselere yetersiz obp ile girmek

Dostlar 75 obp puanına sahibim bir arkadaşım ilçen okul ile aynı olursa senin obp düşük olsa dahi seni seçme şansları daha yüksek dedi bu doğru mu? Hatta bizim burada 91 obp olan bir okula 56 obpli biri girmiş sırf aynı ilçede diye. İstanbuldayım
  18. Mete avcı

Tıraş makinesi önerisi

Tıpkı jilet gibi 0 kesen bir tıraş makinesi istiyorum yüzüm için kullanacağım ıslak kesme özelliği vs gerek yok 0 kessin yeter her gün kullanıcam. Bütçe 3000 liraya kadar çıkabilir ömürlük bir şey istiyorum
  19. Mete avcı

Her idmanın sonuna bilek eklenir mi

Dostlar ppl antrenman programı uyguluyorum leg günleri hariç push ve pull gününün sonuna 3 set reverse curl 3 set wrist curl eklersem fayda görür müyüm yoksa kası çok mu yormuş olurum bileklerim öne çıksın istiyorum
  20. Mete avcı

Video bulmama yardımcı olur musunuz?

Bir video vardı hani ergen bir çocuk kulaklık mikrofonunu dibine çekip no1 yarım kalan sigara söylüyordu kendini kasıyordu sesi çatlıyordu onu bulabilecek var mı acaba
Geri