Arama sonuçları: *

• Users: ismaileren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ismaileren

Yurtdişından nasil birsey siparis ediyorlar

Yurt dışı alışverişinde sanırım 150 euro sinir vardı ama böyle pc toplama videoları izlerken mesela techolay pc topluyor geçen her parçayı yurttaşı getirmişler nasıl oluyor onlar bi bilgilendirirmisiniz
  2. ismaileren

I9 13650hx masaustu islemcisis var mi

Arkadaşımla az once cs oynuyorduk ve mislemcisini sordum bana i913650hx dedi ama masaüstünde oynuyor hx işlemciler laptop işlemcisi değil mi onu geçtim numaralandirmada i9a neden 650 vermişler 950 olması gerekmez mi bana bi aciklayabilirmisinizn
  3. ismaileren

2k 3k arasi mouse onerebilecek bi babayigit var mi

Razer dışında güzel bi mouse onerebilirmisiniz 2k 3k arası mouse arıyorum
  4. ismaileren

Minecrafta Shader nasil yukleyebilirim

Arkadaşlar şehadet yüklemek istiyorum fakat ayarlarda shaderlar bölümü yok nasıl yükleyeceğim shaderi
  5. ismaileren

Asus mousemin 2.4 alıcısı calismiyor

Benim keriss 2 ace bir mousem var geçen gün mousenin güncellemesini yaptim guncelleme bitince dongle calsimamaya basladi kablolu kullanınca mouse çalışıyor ama 2.4 alıcısı çalışmıyor garanti belgesini de bulamadım ne yapabilirim
  6. ismaileren

Discord nasil yuklyecegim

Yeni telefon aldım dc yüklemek istiyorum vpn acinca da uygulama görünmüyor telefona nasıl yükleyeceğim dcyi yardim eder misiniz
  7. ismaileren

Sinerjiden bilgisayar aldim geldi fakat hala kargoya hazir diyor

Dediğim gibi kasa geldi elimde fakat hala kargolanmaya hazır diyor neden
  8. ismaileren

Ayni anda aldigim seylerden biri geldi diyeri gelmedi

Sinerjiden pc aldim az once kasa geldi kalvye gelmedi diğer siteden aldıklarım aynı anda geldi bi şaşırdım sinerji sitesinde hala kargolanmaya hazır diyor fakat kasa geldi nedenini bilen var mı
  9. ismaileren

Hayalet ıslığı albümünde niye söz yok

dün nasıl oldu hatırlamıyorum ama hayalet ıslığı albümünün orjinal albümü buldum çoğu şarkı kaldırılmıştı ama kaldırılmaynlar da vardı söz yoktu ama şakı sözü bölümünde sözler yazıyo benim beyn gg oldu eskiden de mi öyleydi lan...
  10. ismaileren

Isvicreden hediye saat aldim fakat sitesinde bulamadim modeli

Şöyle bi calvin klein hediye geldi fiyatını merak ettiğim için sitesine girdim ama bulamadım neden
  11. ismaileren

Telefonumda konumum gitti

Arkadaşlar benim bi 15 pro var az önce bi arkadaşlar konum paylasacakken bi anda gitti sabah vardı konum Apple aradım ama ofis kapalı acil de bir iş var yardım edin konumunu bulamıyorum vpn halan hersey kapalı internet de bekliyor yardım edin
  12. ismaileren

Çözüldü✓ bilgisayarımda masüstünde hiçbir uygulama gözükmüyor

arkadaşlar dün daha yeni eve gedim valorant oynıycaktım baktımmasa üstünde hiçbirşey yok sadece çubuktakiler açılıyor arama açılmıyor yardım edin 1715265736 masaüstüböyle yardım edin babam azıma sıçıcak
  13. ismaileren

Çözüldü✓ 4090 için 4k monitör önerisi

Arkadaşlar sistem topluyorum RTX4090 ekran kartım var 2K monitör bulmuştum ASUS ROG Swift PG27AQDM monitör. Sonra bir arkadaş çok fena darboğaz yaşarsın dedi param var en az 240 Hz olan 4K monitör önerir misiniz? Ya da 2K da sıkıntı çıkar mı çünkü ASUS ROG Swift PG27AQDM mükemmel ötesi bir şey.
  14. ismaileren

arkadaşlar bir anakart buldumkendi sitesinde 8000mhz sitelerinde 6666mhz

şimdi ben msı meg x670e godlike diye bi anakart buldum msı oc ile 8000 mhz ye çıkabilceni söylüyor satın alma sitelerinde 6666mhz diyor sizce hangisi doğru
  15. ismaileren

hangi kulaklığı almalıyım Arctis pro mu 7 mi?

arkadaşlr kulaklık alcam ama actirst pro ile 7 arasında kaldım sizce oyun için hhangisi daha iyi olur
  16. ismaileren

arkadaşlar pc topluyrum ses kartına gerek varmı oyun için

arkadaşlar oyun oynıycam mikrofoum fifane a9 kulaklık actirs 7 ses kartına gerek var mı acaba
  17. ismaileren

kulaklık olarak ne almalıyım

arkadaşlar bana şık duran gürültü engellemeli çok kaliteli bir kulaklık lazım ne almamı önerirsiniz
  18. ismaileren

Hangi klavye daha iyi apek Pro mu Logitech G915mi

Soru başlıktaki gibi SteelSeries Apex Pro mu yoksa Logitech G915 mi hangisi daha iyi hissiyat ve daha çok özelliğe sahiptir. Apex prohttps://www.epey.com/klavye-mouse/steelseries-apex-pro.html Logitech G915https://www.epey.com/klavye-mouse/logitech-g915-tkl.html
  19. ismaileren

discordaan engellendim discorda giremiyorum

arkadaşlar 1 saat öncediscorda girmiştim şimdi gireemiyorum şöyle yazıyor ekrada googledede aynısını gösteriyor 1695992104 ankete bakmayın neden giriş yapamıyom ya arkadaşıma bişey dememlazımdı
  20. ismaileren

hangi fan daha iyi acaba

coller master olanı...
Geri