Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Bu klavye alınır mı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-ornata-v3-tnky-kbl-tr-layout-oyuncu-klavye.html Arkadaşlar sesi çok hoşuma gitti. Normal membran klavye gibi değil. Kullanan varsa tavsiye eder mi ? Uzunca süre kullanmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  2. BorsaKaplanı888

Sorun çıkarmayacak, ömürlük klavye önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar birsürü klavye aldım, hepsinde switchler belli bir süre sonra basmıyordu. Artık bıktım. Bana ömürlük sorun çıkartmayacak mekanik (Blue,Brown,Red) klavye önerir misiniz ? Çok şekilli şukullu olmasını istemiyorum. Sade ve hoş olursa güzel olur. Teşekkür ederim.
  3. BorsaKaplanı888

Neden klavyeye alkol sıkınca çalışıyor ?

Arkadaşlar elimde mekanik tuşlu bir klavye var. Bu klavyede ya tuşlar basmıyor ya da 2,3 kere basıyor. Bende kolonya sıkarak bu sorunu geçici olarak çözüyorum ama neden kolonya sıkınca düzeliyor ? Bunu temelli düzeltmenin bir yolu var mı ?
  4. BorsaKaplanı888

Apex 9 Mini hangi switchler takılabilir ?

Arkadaşlar bu klavyeyi almak istiyorum ama çabuk sıkılan biri olduğum için farklı switchler de alacağım. Bu klavyeye Cherry MX, Gateron, Akko takılabilir mi ?
  5. BorsaKaplanı888

Custom klavye hakkında yardım eder misiniz ?

Arkadaşlar hiçbir bilgim yok custom klavyeler hakkında ama çok hoşuma gidiyorlar. Sadece kullanmak istediğim swtich belli; Akko V3 yellow. Switch harici ne satın almam gerek ? Alacağım her kit ile uyumlumudur bu swtich ? Gibi, gibi sorular. Yardımcı olur musunuz ?
  6. BorsaKaplanı888

Kronik sıkıntısı olmaya klavye önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar allah aşkına bana kronik sıkıntısı olmayan klavye önerir misiniz ? Şuana kadar hangi klavyeyi aldıysam ya 1 ay sonra tuş basmıyor ya da 3 defa basıyor ve ya da hiç basmıyor. Blue Switch ve ömürlük bir klavye arıyorum. Bütçe 2000₺. Teşekkür ederim.
  7. BorsaKaplanı888

Şu tip klavye önerisi yapabilir misiniz ?

https://www.hepsiburada.com/logitech-920-008094-g213-prodigy-rgb-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000247UE?url_src=and-product-detail Arkadaşlar aynı bu tip, ledleri sadece harfleri aydınlatıcak ve harfler arası bu tip kapalı olucak klavye önerir misiniz ? Bu model de kronik sıkıntılar varmış. Bundan...
  8. BorsaKaplanı888

Havalimanlarında yer hizmetlerinde çalışmak için ne yapılmalı ?

Üniversite mi gerekli ? Gerekli ise hangi bölüm okunmalı ? Kursları var mı ? Teşekkür ederim.
  9. BorsaKaplanı888

Xiaomi akıllı saat orijinal mi, çakma mı olduğunu nasıl anlarım ?

Arkadaşlar Xiaomi Mi Watch aldım. Sorum başlıktadır, teşekkür ederim.
  10. BorsaKaplanı888

Samsung telefonda kalıcı silinen fotoğrafları geri getirme.

Arkadaşlar Samsung telefon sahibiyim. Android 12 bulunmakta. Ben yaklaşık 1.5 ay önce bir fotoğrafı silmiştim, acaba bunu geri getirmenin güvenli bir yolu var mıdır ?
  11. BorsaKaplanı888

Vatan`da yarısını peşin verip, geri kalanı taksit yaptırmak.

Arkadaşlar Vatan`dan monitör alacağım. Yarısını nakit ödeyip, geri kalanı kredi kartından çekebilir miyim ? Taksit yapabilir miyim ?
  12. BorsaKaplanı888

RDR2 yeterli alan yok uyarısı veriyor ve kaydedemiyorum.

Arkadaşlar manuel ve otomatik kayıt yapmıyor. Yeterli alan yok uyarısı veriyor. Oyun orijinal, sadece türkçe yama kurulu. Yardım eder misiniz ?
  13. BorsaKaplanı888

Vatan Bilgisayar`da işe girmek için ne yapılmalı ?

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar`da işe girmek istiyorum. İki güne oturduğum şehirdeki şubeye gidip bilgi alıcam ama öncesinde bilenler vardır diye sizden bilgi almak istiyorum. Nasıl ilerliyor gibisinden. Alım şartları nelerdir ? Teşekkür ederim.
  14. BorsaKaplanı888

Vatan Bilgisayar`da işe girmek için ne yapılmalı ?

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar`da işe girmek istiyorum. İki güne oturduğum şehirdeki şubeye gidip bilgi alıcam ama öncesinde bilenler vardır diye sizden bilgi almak istiyorum. Nasıl ilerliyor gibisinden. Alım şartları nelerdir ? Teşekkür ederim.
  15. BorsaKaplanı888

Sistemi ne kadara satmalıyım ?

i5 9400F İşlemci MSI H310M PRO VDH PLUS Anakart GSKİLL 8GB 3200 Mhz DDR4 Ram Kioxia 480 GB, Toshiba 240 GB SSD XİGMATEK 650W 80+ PSU GAMEBOOSTER GB3030B Kasa MSI Gaming X GTX 1650Super Ekran Kartı Garantileri yok, hepsinin kutusu mevcut.
  16. BorsaKaplanı888

Nasılsınız

Nasıl gidiyor arkadaşlar
  17. BorsaKaplanı888

Sistem temizliği için hangi alkolü kullanmalıyım ?

Arkadaşlar sistemimi temizleyeceğim. Ekran kartı, işlemci macunları vs. Vs hangi alkolü kullanmalıyım ?
  18. BorsaKaplanı888

4 yıldır termal macun yenilemedin ama hala işlemcim ısınmıyor

Arkadaşlar i5 9400f işlemcim var 4 yıldır stok fan ve kendi üzerinde gelen termal macun ile kullanıyorum hala tam güçte 55 dereceyi geçmiyor değiştirmeye gerek var mı ?
  19. BorsaKaplanı888

Gamepass PC Hikayeli oyun önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar gamepass içinde güzel hikayeli oyunlar önerir misiniz ? XBOX Kontrolcü ile oynayacağım. Teşekkür ederim.
  20. BorsaKaplanı888

Gamepass ile oynanan oyunu xboxtan satın alınca ilerleme gidiyormu

Teşekkür ederim.
Geri