Arama sonuçları: *

1. Eyüp yılmaz

Mouse lazım ama hiç bilgim yok önerisi olan var mı?

Ne marka modellerden haberim var ne de piyasasından 500-600 taş çatlasa 700 tl bütçem var biliyorum baya az güzel kaliteli ve kablosuz bir mouse için ama bütçe bu. Varsa önerisi olan şimdiden çok teşekkürler.
  2. Eyüp yılmaz

20k ya laptop önerisi

20 bin tl bütçe 1-2 bin oynayabilir. Ders oyun için alıcam en iyi alınabilecek laptop hangisidir? Şöyle bir şey buldum nasıldır acaba
  3. Eyüp yılmaz

Laptop space tuşu sıkıntı çıkartıyor

Laptopun space tuşunu twmizlemek için çıkarttım geri takmaya çalışunca bazen takılmıyor takıldığında da yalama oluyor, çıkıyor. Eksik bir parça veya yanlış yaptığım bir yer mi var acaba?
  4. Eyüp yılmaz

Laptop depolama alanı sorunu

Dosyalarda c diskinin 140 gb alan kapladığını söylüyor ama içindeki dosyaların alanlarını teker teker hesapladığımda 92 gb çıkıyor. 48 gb lik açık nerede olabilir? Neyi kaçırıyorum acaba? Bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.
  5. Eyüp yılmaz

Sinyal arttırıcılar işe yarıyor mu?

Ev interneti türktelekom ve benim odamda çekmiyor. Biraz baktım xiaomi mi AC 1200 iyi gibi geldi işe yarar mı boşuna 1000 tl vermek istemiyorum. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
  6. Eyüp yılmaz

11. Sınıf nakilde hangi puana bakarlar

Taşınıyoruz ve nakil aldırmam lazım. Çoğu öğretmenim liseye girdiğimizde bakılan obp ye bakılır dedi,(5,6,7,8 ortalaması) ve bu puan benim gitmek istediğim okula yetiyor. Ama bazıları da en son mezun olduğun sınıfın ortalamasıyla alınıyor dedi ama benim 10. Sınıf ortalamam yetmiyor. Hangi...
  7. Eyüp yılmaz

Lossles scaling çalışıyor mu?

Bu uygulama gerçekten fps artışı yapıyor mu? Sistemim baya kötü ryzen 3 3250U dahili ekran kartı, 8gb(6gb kullanılabilir) ram. Oynayacağım oyunlar rdr2, battlefield 1 gibi oyunlar. Eğer gerçekten işe yarıyorsa 3.5 dolara çok iyi bi hizmet bence.
  8. Eyüp yılmaz

Resident evil village türkçe yama

Arkadaşım bayadır arıyor ama bulamadık. YouTubedaki yamaları denedik, biraz da forumlardakileri denedik ama hiçbiri çalışmadı. Güvenli bi yamayı nerede bulabilirim?
  9. Eyüp yılmaz

11. Sınıfta imamhatipten anadolu lisesine geçilirmiyim

Şuan istanbulda imamhatipte okuyorum ve buraya istemeden geldim seneye sinopa taşınacağım, 11. Sınıf imamhatipsen nakil yaptıramassın dendiğini duydum bu durumda nasıl nakil yaptıracağım
  10. Eyüp yılmaz

Prime video ses ve altyazı var ama görüntü yok neden?

Bu sabah normal bir şekilde izliyordum ama şimdi bu sorunla karşılaştım telefonum redmi 12 pro5g. Neden olmuş olabilir ve çözümü nedir?
  11. Eyüp yılmaz

17-20 bin tl monitör+kasa önerisi

20 bin tl bütçem var rdr2,cs2 witcher 3 bannerlord gibi oyunları oynayacağım monitör ve kasa önerir misiniz?
  12. Eyüp yılmaz

2018 bentley continental gt3 hot wheels nadirmi

2018 bentley continental gt3 hotwheels nadirmi alınır mı?
  13. Eyüp yılmaz

Stardew valley nerden alınmalı

Stardew valley steamde 120 TL'ye düşmüş ama microsoft store da 50 tl microsoft tan alsam sorun çıkarır mı ve sürüm olarak geriden geliyor galiba. Hangisinden alınmalı
  14. Eyüp yılmaz

Rdr2 oynatan bilgisayar tlou1 oynatırmı

Sistem kötü bir sistem olmasına rağmen en düşük ayarlarda olsada rdr2 akıcı bir şekilde oynattı Amd ryzen 3 3250U 8 gb ram Bu sistem rdr2 oynattıysa tlou1 de oynatır diye düşünüyorum oynatırmı acaba?
  15. Eyüp yılmaz

Witcher 3 ses kayması

Witcher 3 steamdan aldım ve ara sahnelerde büyük bir ses kayması var normalde bir şey yok ama.oyunu sistem yüzünden düşük grafiklerde oynuyorum bu yüzden olabilirmi acaba
  16. Eyüp yılmaz

Ac valhalla almalımıyım

AC valhalla çok iyi indirime girmiş epic gameste ama pc kaldırmıyor. Yakın zamanda pc yi yenilemeyi düşünüyorum. Tekrar böyle bir indirim gelirmi yoksa şimdi almalımıyım. Ayrıca AC odsseny güzelmidir alınır mı?.
  17. Eyüp yılmaz

Rdr2 en son yükleme ekranına gelip donuyor

Rdr2 yi yüzde 80 i bitirdim. Bugün açtım en sonda ki yükleme ekranına kadar gelip dondu kapatamıyorumda. Ne denediysem olmadı sildim yükledim yine olmadı nasıl düzelir bu.
  18. Eyüp yılmaz

Rdr2 save'i epic games'de veya rockstarda kaydetmek mümkünmü

Rdr2'yi bitirdim ama hala oynuyorum pcde yer kalmadığından silmem gerekiyor daha sonra devam etmek için save'ini bir yerde tutmak mümkün müdür?
  19. Eyüp yılmaz

Laptop valorantı 3.14 TB olarak gösteriyor ve silinmiyor

Laptopta yer açmak için bişeyler sileyim derken bu karşima çıkto valorantı 3 tb gösteriyor ama laptop 256 gb kapasitesi var işin kötü yanı valprantı nekadar silmeye çalişirsam silinmiyor nasıl silerim acaba
  20. Eyüp yılmaz

Arthurla blackwatera gitmek mümkünmü

Arthurla blackwatera gitmek istiyorum fakat gidilmiyor nasıl gidebilirim veya arthurla gitmek mümkünmü
Geri