Arama sonuçları: *

• Users: iAce
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. iAce

Itopya yaz indirimlerinden alınabilecek bir kasa var mı

kuzenim 55 civarına sistem dizicek uygun önerebileceğiniz bir sistem var mı?
  2. iAce

Discord hesabım kısıtlama getiridli

hesapta bir anda kısıtlama geldi ve dm den yazı yazamıyorum itiraz talebi göndermek istiyorum ama ingilizcem pek yetmedi yardım eder misiniz
  3. iAce

Mafia 1 def acılmıyor siyah ekranda kalıyor

hem steam ailede hemde epic kütüphanemde vardı steam daha hızlı yüklüyor diye ordan yükledim ama acılmıyor siyah ekranda kalyıor yardım eder misiniz
  4. iAce

Baggy eşofman önerisi

voiddden bir eşofman almıştım kalıbı cok hoşuma gitti hem beden yok hemde artık herkeste var önerebileceğiniz bir ürün var mı
  5. iAce

Dns ile discorda giremiyorum

eskiden girebiliyordum sonra modem değiştirdim sonra tekrar kurudm girdim ertesi gün giremedim
  6. iAce

resident evil 2 türkçe yama gamepass

ingilizcem çok iyi değil yine oynanmaya oynanır ama türkçe ile hikayeye daha rahat girebileceğimi düşünüyorum
  7. iAce

game pass de ea oyunlarını oynamaya çalıştığımda hata

benim böyle bir hesabım yok mail de aşırı random bir şey nasıl düzeltcem nolur yardım
  8. iAce

mafia 1 definetive aşırı kasıyor

ryzen 5 7600 rtx 4070 sistem var başlangıç sinamatiğinde inanılmaz kasıyor game pass den indirdim acaba bir ilgisi var mı
  9. iAce

bilgisayarımda ss alınca iki ekran gözüküyor

çift ekran varmış gibi gözüküyor sağda görünmeyen bir ekran daha var ve çöp kutusu oraya kaçtı alamıyorum
  10. iAce

çöp kutusu kayboldu yardım lazım

bir şey taşırken yalnışlıklaa çöp kutusunu ekranın sağ tarafına attım sağ tartaf da boşluk mouse giriyor ama görünmüyor yarıdım lazım
  11. iAce

Asus ekranında donuk kalıyor

Bu ekranda donuk kalıyor yardım lazım
  12. iAce

Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Windows ayarlarda gezinirken ekrandan bir ayarı açtim ve bilgisayar siyah ekranda kaldı sonra kasanın fişini çektim actim acilei ama oyunlar açılmadı yeniden başlattım yine siyah ekran yeidm yardım
  13. iAce

Ekran gitti açılmıyor yardım

Windows görünüm ayarlarında hdr diye bir modu aktifleştirdim sonra ekran gitti aç kapa yaptım düzeldi sonra oyunlar açılmamaya başladı bende ekran kartı driverını guncelledim sonra yine gitti ekran lscivet ekranda kalıyor
  14. iAce

Orjinalligine kefil olduğunuz termal macun

Piyasada çok fazla çakma termal macun varmış bana orijinalliğine kefil olduğunuz bir macun önerecek var mı ?
  15. iAce

Kule tipi soğutucu için Termal macun öneri

Ryzen 5 7600 var kule tipi soğutucu takacam güzel bir şey önerirseniz sevinirim
  16. iAce

bilgisayar çok ısınıyor

bir sistem aldım alalı 2 hafta bile olmadı sistemm rdr 2 de çok ısınıyor . rtx 4070 ryzen 5 7600 var . oyun ortasında işemci max 83 minum 70 i görüyor , ekran kartı da max 70 i görüyor. normal midir ? birde kasadan baktığımda sanki ekran kartının bir fanın dönmediğini gördüm bunu nasıl kontrol...
  17. iAce

Yeni sistem aldım ekran kartı gözükmüyor

Ekran kartının ışıgı yanıyor ama sistemde gözükmüyor yardım eder misiniz ?
  18. iAce

Masaüstü bilgisayarlarda en iyi internete bağlanma

Yeni bir sistem aldmim masa üstü ilk defa masaüstü bir bilgisayarım oluyor sizce internete nasıl bağlanmalıyım Ethernet kablosu mu alayım yoksa adaptör falan mı alayim
  19. iAce

Çözüldü✓ ekran kartını çıkaramadım

yeni bir sistem aldım ekran kartını takdım sonra bir kabloyu takmak için çıkardım ekran kartını çıkarmaya çalışdığımda ön taraf çıkıyor arka taraf çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz
  20. iAce

freedos yeni bir bilgisayar aldım win 11 kurma

yeni bir pc aldım usb ye dosyayı aktarıyorum ama key lazımmış internete baktım kendi sitesinde 5 6k civarı e ticaret sitelerinde 200 tl ye satılıyor ne yapmam lazım 5 6 k da vermek istemiyorum yardım edebilir misiniz ?
Geri