Arama sonuçları: *

• Users: emirhan57
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Bu laptopu aldım nasıl sizce

https://amzn.eu/d/g3s5FNo arkadaslar prime day günlerinden gördüm,kendime dışarıda günlük işlerimi görmek için laptop arıyordum HP g10 250 ile arasında kaldım fakat ddr5 ram,slot çokluğu vs bunu aldım sizce nasıl Akakçe de
  2. E

Yardım 15-20k arası evdeki pcye bağlanmak için laptop.

Arkadaşlar selamlar.Evde masaüstü olarak çok güzel bir sistemim ve internetim var fakat evde çalışmak zor olabiliyor bu yüzden dışarıdan eve bağlanabilecegim tercihen ucuz ve taksitli bir laptop arıyorum,anydesk ve parsec acmasi haricinde şarj ve ısınma öncelik.Renkler vs de cabası YouTube felan...
  3. E

Yardım 8bitdo Ultimate 2c Kablolu Oyun Kolu Wukong Pc & Android Gamepad tuşları karıştı

Arkadaşlar selam bu koldan aldım pişmanım ama konu o değil :D kardeşlerim kolu oynarken bir anda tuşlarda yer dfeğişikli vibration gitmesi vs oldu.360 controller ile düzeltiyorum fakan titreşim vs yok büyük ihtimalle mod vs değiştirdiler yanlışıkla ama bir türlü çözemedim fikri olan varmı ya da...
  4. E

Yardım Aldığım ürün doğru mu ve uygun fiyatlı mi?

arkadaslar bu ürünü aldım 8Bitdo ultimate 2c dimi satıcı gayet güvenilir duruyor.trde daha pahalı diye denk gelince hemen aldım sizce değer mi ? https://a.aliexpress.com/_oCo4XTL
  5. E

Öneri Ak 400 zero dark plustan artic liquid freezer 3 e geçilir mi

Arkadaşlar liquid 3 forumda gördüm 3750 e geliyor. Elimdeki soğutucudan çok farklı olur mu(Ak 400 zero dark plus) 7800x3d işlemcim b650 tomahawk MSI anakartim.
  6. E

Sistemim ne kadar eder

Arkadaşlar maddi durumdan dolayı sistemimi satmak Ne kadar eder sizce.Butun parçalar 0 ve çoğu 1 aylık kutulu faturalı İşlemci: 7800x3d tray Ekran kartı:Galax4070 süper ti SG 4 Fanli modeli Anakart:msi tomahawk b650 wifi İşlemci soğutucu: ak400 zero dark plus Kasa: zoko amiral dk431 Ssd 2 adet...
  7. E

4070 süper ti 7800x3d Sistemim nasıl olmuş?

Arkadaşlar ddr5 e geçmek için bir fırsat arıyordum.Trendyolda 9 taksit fırsatını değerlendirmek istedim ve yeni sistemim su şekilde olacak inşallah. Ekran kartı:Galax 4070 süper ti SG modeli İşlemci: 7800x3d Anakart : https://ty.gl/qqsrljq9312ss (bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum ileride...
  8. E

Arkadaşlar sistem yükseltmek istiyorum

Merhaba iyi forumlar şimdi sistemim su sistem Ekran kartı rx6800xt İşlemci ryzen 5 5600 Anakart asrock b550m Ram 32 GB g skill Soğutucu deepcool ak400zero SSD Samsung 970 Evo plus Power fsp 700 w hydro k şeklinde. Bu sistem ikinci elde ne kadar eder ve sizce upgrade mi etmeliyim ekran kartım 2 k...
  9. E

Ne kadar eder sistemim

Ekran Kartı = xfx swft 319 merch rx 6800 xt(İkinci el temiz kullanılmış miningsiz) kutulu İşlemci =Amd ryzen 5 5600 (direk 0 kutusuz satılanlardan aldım) Anakart = Asrock B550m-Hdv(Tek içime tam sinmeyen parça bu oldu ama işimi görür gibi sıfır) Ram = (G-Skill 3600 mhz 16x2 sıfır) SSD...
  10. E

85000 4080 süper sistem

Arkadaşlar kusuratlari yazmıyorum Önerilere ve parça linklerine açığım şimdiden çok teşekkürler . Galax 4080 süper 45000tl 7800x3d 15000tl Msi b650 gaming plus 7500tl CL 30 6000 MHz 32 GB ram 6000tl(önerilere açığım) Soğutucu 360 mm 5000tl(önerilere açığım) Powersuply 3000-4000 TL(önerilere...
  11. E

Bilgisayarım kapanıyor

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Bilgisayarim yüksek gereksinimli oyunlarda doğrudan elektrik kesiyor ve kapanıyor.Ama herhangi bir donma FPS, sorunu ya da yüksek sıcaklıklar yok ekran kartım 6800xt ama şunu farkettim hotspotum 110 derecelere çıkıyor bundan dolayı olabilir mi bir Fikri olan...
  12. E

70000 TL bütçe 4080 süper sistem önerisi

Arkadaşlar bu fiyata toplanır mi topanirsa en iyi nasıl olur
  13. E

6800 xt ki sistem kapanıyor

Arkadaşlar selam,6800 XT ryzen 5 5600 li sistem topladım.Format atmadan önce PC de kapanma vs olmuyordu.bir format attım. Mafia definitive ve hogwarts legacy de sıcaklık ve FPS değerleri normal iken biranda kapanıyor güç kaynağım 750 w neden olabilir bana yazılımsal geldi ama bir format daha mı...
  14. E

Sistemim ne kadar eder ve 4080 superli sistemi kaça toplarım.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Elimdeki sistemi satıp taksit ile 4080 superli bir sistem toplamak istiyorum Elimdeki sistem Ekran kartı 6800 xt merch xfx (kutulu ama Garanti fatura yok ikinci el almıştım baya temiz ama) İşlemci ryzen 5 5600 (sıfır aldım ama kutusuz olanlardan) Ram 32 gb...
  15. E

Chatgpt ortak aranıyor

Arkadaşlar konu basit chatgpt hesabı kullanicaz hesabın mail şifresini vericem sadece bize özel olucak,çok pahalı olduğu için maksimum 3 ortak daha arıyorum ilgilenen var ise yazabilir
  16. E

Akbank chip parayı banka kartımdan nasıl kullanabilirim ?

Arkadaşlar selam, arkadaşını davet et kampanyasından 1000 chip para kazandım fakat bana kredi kartı anlamsız bir şekilde vermedikleri için bunu direk olarak nasıl kullanicam bilmiyorum,bunla yemek alabilir miyim deneyeniz varmı,hepsi burada haricinde direk olarak ödeme ekranında kullanabilcegimi...
  17. E

Öneri Deluxe m80 pro vs ultra

Arkadaşlar taksit yaparak almak zorunda olduğum için m800 ultra yerine pro aldım,ne kadar kaybım var sizce ve 2.eldem çıkartıp ultraya geçmeyi denemliyim
  18. E

Öneri MSI gpf274 alınır mi

Arkadaşlar 2k IPS ekran arıyorum 10000 TL'ye kadar https://pazarama.com/msi-g274qpf-27-flat-rapid-ips-wqhd-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-p-4711377100007?magaza=gpnteknoloji bu nasıldır ve başka önerisi olan varmı?
  19. E

Öneri 2k Monitör Önerisi Hem oyun hem tasarım 10000TL

Arkadaşlar Selam Yeni bir 6800 xt li sistem topladım ve 2k oyunları oynayabiliyorum.Yazılım Mühendisliği öğrencisiyim uzun saatler pc başında duruyorum.Şuan kullandığım viewsonic 2718 2k ekranın birsürü kronik sorunu var ve 2. elden onu satmayı düşünüyorum.Bütçem 10000 Tl önerilerinizi...
  20. E

Yardım 6800 XT furmark değerim böyle sizde atabilir misiniz

Arkadaşlar selam ikinci el bı kart aldım adamın attığı değerler daha soğuk ve değerler daha yüksekti,acaba çok mu kötü sonuçlar ve sizde ne kadar?Şimdiden teşekkürler. sistemim Ekran kartı rx6800xt İşlemci ryzen 5 5600 Anakart asrock b550m Ram 32 GB g skill Soğutucu deepcool ak400zero SSD...
Geri