Arama sonuçları: *

1. v3ysi.alkan

Yardım Mouse Önerisi??? Kablolu Kablosuz fark etmez

aşağıda attığım iki ürünü buldum alternatif modellere açığım kablolu kablosuz fark etmez
  2. v3ysi.alkan

Şuan En Mantıklı İnternet Sağlayıcısı Hangisi

Superonline kullanıyorum dün taahhütüö bitti acaba hangisi şuan en mantıklısı fiyat performans olarak
  3. v3ysi.alkan

Yardım Logitech C922 mi Konftel cam20 mi

3500 Liraya Ambalaj Hasarlı Logimi Alayım Yoksa Konftel'in 2200 Civarına Düşmesini Mi Bekleyeyim?
  4. v3ysi.alkan

Yardım VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO 27" 7.399

Bu Monitör Bu Paraya Alınır Mı Yoksa Daha İyi Alternatif Var Mı
  5. v3ysi.alkan

24-27 Monitör Önerisi (27 olursa 2K)

Bütçem 7K itopyadan 27 msı 275 aldım ama görüntü kalitesi kötü pikseller sayılıyor
  6. v3ysi.alkan

6500 Liraya Kadar Alınacabilecek En İyi Monitör

yani illa 6500 olmasına gerek yok 4500 5000 5500 de olabilir ama göz yormayacak görüntü kalitesi iyi akıcı bir monitör olması iyi olur tabi
  7. v3ysi.alkan

Çözüldü✓ Discord herşeyi yaptım ama olmuyor

Goodbydpi indirdim yönetici çalıştırdım dns ayarları değiştirdim yeniden başlattım ama hala aynı hata
  8. v3ysi.alkan

League of legend clash turnuvası var katılmak isteyen var mı max gold elo olsun

League of legend clash turnuvası var katılmak isteyen var mı max gold elo olsun
  9. v3ysi.alkan

Yardım Chrome Uygulamalardan Çıkış Yapıyor

trendyol hepsi burada donanım arşivi chatgpt gibi siteleri giriş yapıyorum normalde sürekli açık kalıyordu ertesi gün yada bilgisayarı açıp kapattığımda çıkış yapmıyordu şimdi her bilgisayarı açtığımda açtığım herşeye tekrar giriş yapmam gerekiyor lütfen yardım edin psikolojim bozuldu
  10. v3ysi.alkan

Bilgisayarda Kullanmak İçin Bana Joystick Lazım

Ama Bilgisayarda Wifi yada Bluetooth Olmadığı İçin Dongle'lı Model Almam Lazım Nasıl Bişeyler Alabilirim Fiyat Performans 2-3 Bin Gibi pahalıda Olmasın Haydron Gibi Dandik Markada :)
  11. v3ysi.alkan

Eski Oyunları Nerden İndirebilirim

Buna Benzer Oyunları İndirebilirecek Bir Site Var Mı Free Oyunlar Olması Lazım Zaten Virüssüz Site :)
  12. v3ysi.alkan

Hercules Oyununu Nerden Bulabilirim

küçükken bu oyunu oynamıştım tekrar oynayasım geldi nerden ve nasıl bulabilirim?
  13. v3ysi.alkan

Kaft Benzeri Güzel Markalar

Kaft Benzeri Kaliteli Güzel T-shirt Satan Site Var Mı Kaft Çok Pahalı
  14. v3ysi.alkan

Çözüldü✓ Obs Açınca Valorant Kitleniyor

Obs Açınca Valorant Kitleniyor Eski Sürüm Nasıl Yüklenir... 1741804071 https://www.filehorse.com/download-obs-studio-64/89459/download/
  15. v3ysi.alkan

1.000.000 ₺ paranız olsa nasıl bir iş yapardınız

1.000.000 ₺ paranız olsa nasıl bir iş yapardınız yatırım değil işyeri fikri lütfen
  16. v3ysi.alkan

Portal 2 D3D Hatası nasıl çözülür

17. v3ysi.alkan

Discord Dışında Hangi Uygulamaları Kullanıyorsunuz

Discord Dışında Alternatif ve Kullanışlı Bir Sesli Konuşma Erken Paylaşabildiğimiz Bir Uygulama Var mı?
  18. v3ysi.alkan

Şuan Mining Yapılıyor Mu?

Mining Devam Ediyor Mu Hangi Coin Mining Yapılıyor Şuan
  19. v3ysi.alkan

Monitör Dahil Hazır Sistem Önerisi

her şey Dahil Sistem Dizmek Lazım Bütçe 25.000 Hepsi Tek Yerde Olmasına Gerek Yok Kasa Önemli Olan Kasa Bütçe 20.000
  20. v3ysi.alkan

V Harfi İle Saçma Trol Hediye

Arkadaşlar İle Hediyeleşeceğiz Absürt Saçma V Harfiyle başlayan Vanilya Vida Gibi Absürt Saçma
Geri