Arama sonuçları: *

• Users: YaziTura
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım MSI MAG 274QPF E20 VS Philips Evnia 27M2N3501PA/00

https://www.teknosa.com/philips-evnia-27m2n3501pa00-27-beyaz-260hz-03ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-788402427 https://www.amazon.com.tr/MSI-274QPF-Gaming-Monit%C3%B6r-WQHD/dp/B096Y43VFZ?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A27XT3CS9APY1Q bu ikisi...
  2. Y

9.000TL ile F/P oyuncu monitörü önerisi lazım.

https://www.teknosa.com/philips-evnia-27m2n3501pa00-27-beyaz-260hz-03ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-788402427 benim baktığım monitör bu, fakat bu özelliklere bu kadar ucuz fiyat değişiğime gitmedi değil. O yüzden tereddüt ettim. Asusun IPS 1080p 144hz monitöründen...
  3. Y

Yardım Müzik dinlemek için acil kulaklık önerisi lazım. bütçe yok.

bende şuan soundcore R50i var ve ablam çindeyken bütçe olmayacak şekildde ve soundcore r50i modelinden 100% daha iyi olabilirse güzel olur.
  4. Y

3500TL bütçeyle uzun kullanım ömrü yüksek F/P kulaklık

daha fazla oyun ama müzikte olacak şekilde ÖZELLİKLE malzemeleri bozulsa değiştirilebilir (kablo, mikrofon ped vb.) olmasa bile uzun kullanım ömrü güzel olan bir kulaklık istiyorum. kablolu tercih ederim. corsair hs65 baktım fakat yabancılar malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylemiş.
  5. Y

F.P oyuncu kulaklığı arıyorum.

Bütçem henüz belli değil fakat 3500 altı olursa güzel olur. hem müzik hem oyun için kullanıcam ama oyuncu kulaklığı olsun. kulağa saçma geliyor evet ama ses kalitesi güzel olan bir oyuncu kulaklığı işte. malzeme kalitesi ve mikrofonu güzel olsada iyi olur! örnek olarak ben klavye olarak AJAZZ...
  6. Y

Proton VPN AŞŞŞIRI yavaş ve istikrarsız.

Proton VPN plus üyelik hesap 3 kişi kullanıyorduk. bu sıralar vpnin hızı ve istikrarlılığı gayette güzeldi. bir kaç gün önce abonelik bitti ve bittikten sonra 9tlye felan tekrar yeniledim aylık. o günden beri o kadar kötü bir hizmet sağlıyorlarki, Discordda bazenleri en düşük ms'im 100 felan...
  7. Y

Güzel bir kulaklık önerisi lazım

ajazz ak 820 proyu örnek alın, çok kaliteli f.p bir kulaklık lazım, herhangi kesin bir bütçem yok. bana böyle bir kulaklık varsa gönderin yeterli. illaki bütçe lazımsa asgari 2500 azami 4000.
  8. Y

Xboxta oyun almaya çalışırken "yanlış bölge" hatası alıyorum.

nasıl düzelecek bu? VPN kullanıyordum. müşteri hizmetlerine 3 defa eriştim bir şey yapmadılar. Hediyede edemiyorum başkası üzerinden.
  9. Y

2000TL altı F.P ses kalitesi güzel bir kulaklık önerisi var mı?

2000TL veya altı F.P kulak üstü kulaklık arıyorum. Kablolu kablosuz farketmez.
  10. Y

Güvenilir, Hızlı ve ucuz bir VPN arıyorum.

Proton vpn denedim öncesinde. Abonelikte yaptım oraya FAKAT hızın iyi olmasına rağmen internet kesintileri oluyordu ve bazen cidden... Çöptü. Şimdi üyeliğim bitti ve ücretsiz haliyle yasaklı sitelere giriş yapmakta sıkıntı çekiyorum. Başlıkta dediğim gibi Ucuz güvenilir ve hızlı bir vpn lazım...
  11. Y

Poco X7 gibi 6.67 inç boyutunda ve uzun bir telefon arıyorum.

ekranı büyük, uzunluğu fazla şekilde bir telefon arıyorum. Marka farketmez. iPhone olsun Android olsun. bütçe yok, istediğiniz telefonu verin. tabii ki iphone 15,16 pro max veya samsung 23 ve 24 ultra önermeyin.
  12. Y

Goodbye dpi türkiye sürümü çalışmıyor.

tüm alternatiflerini denedim. normalde proton vpn premium kullanıyordum ama aylık deneme sürümü bittiği için ortada kaldım. warp önermeyin bende çalışmıyor, goodbye dpi ise cmd kısmında bağlandı kullanabilirsiniz felan yazıyor ama internet gidiyor, (internete bağlı gibi gözüküyor windowsda ama...
  13. Y

Windows 10dayım, clipchamp ile C diskine giden videolar nasıl Dye yönlendirilir

microsoft clipchampde arkadaşlarımla anılarımı toparlıyorum fakat C diskinden çok yer yiyor, D'ye aktaramıyorum.
  14. Y

RTX 1660 super Ryzen 5 5600X darboğaz yapar mı?

arkadaşım alıcak, cevap gelirse iyi olur. Ryzen 5 5600X alacak buarada
  15. Y

Attack shark x11 alınır mı? (el ölçümü bilmiyorum ama tutuş stilim "Palm Grip")

https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-X11-Manyetik-Kablosuz/dp/B0D3D5XXW1 fiyatı gayet ucuz ve dikkatimi çekti. Bu fiyata bu kadar özellik baya güzel. Sağlağım, temudan veya amazondan almayı düşünüyorum. Alınır mı? daha iyi alternatif var mıdır?
  16. Y

Proton VPN birden bire indirme ve gönderme hızı düşüyor

her şey normalken güzelken birden bire böyle oluyor, gönderme ve indirme hızı grafikleri yere çakılıyor
  17. Y

kaspersky vpn roblox oynarken internet gidiyor

kaspersky ücretli vpn ile roblox oynarken internet var ama roblox tamamen gidiyor, her şey donuyor yerinde kalıyor ama dissconnected vermiyor. Nasıl çözebilirim? roblox hariç öbür her şey çalışıyor
  18. Y

kaspersky vpni türkiye yapınca robloxa yine girebiliyorum

bu vpni türkiye yapıp girersem ban yer miyim?
  19. Y

kasperskyda vpn türkiyeye bağlanıyor fakat ama banlı olan robloxa girebiliyor

bu vpni türkiye yapıp girersem ban yer miyim?
  20. Y

1.1.1.1 warp hariç ücretsiz güvenilir VPN arıyorum

1.1.1.1 warp roblox açmıyor sorun yaratıyor, o yüzden dolayı bir alternatif lazım.
Geri