Arama sonuçları: *

• Users: Janseq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Sistem parça önerisi

Selamlar elimde Raijintek Panos Ultra ms4 Kasa,Raikintek Cratos ATX 3.1 850W 80+Gold PSU ve Kingston renagade SSD var bunlara ek Ryzen 7 9800x3D işlemci alacağım fakat anakart, RAM ve sıvı soğutucu hakkında fikrim yok işlemci 22000 civarında şu an ve geri kalan anakart RAM ve sıvı soğutucu ya...
  2. J

Çözüldü✓ Hazır Sistem trendyol

https://ty.gl/yp6oj4za6vtmy Merhabalar bu özellikler ve peşin fiyatına taksidi de hesaba katarsak uygun mu sistem alınır mı ?
  3. J

Çözüldü✓ 85 90 k toplama sistem önerisi

Merhaba sadece oyun oynayacağım ve fps oyunları oynuyorum 70 80 k civarına bilgisayar toplamak istiyorum ama işin içine girince aman şu biraz fazla olsun diye diye 100 110 k ya kadar toplayasım geliyor ryzen 7 9800x3d Li bir sistem önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. J

Çözüldü✓ 82k lık topladığım sistem

merhaba bugün itibariyle bu haliyle 82k civarı chatgpt den de destek alarak hazırladığım sistem bu fazla bulduğunuz yada yanlış bulduğunuz her şeye açığım sadece kasa seçmedim onuda önerebilirsiniz. Corsair H100 RGB CW-9060053-WW İşlemci Sıvı Soğutucu 240 MM Samsung 990 Pro MZ-V9P1T0BW 1 TB...
  5. J

25-30 civarına oyun sistemi lazım

Merhabalar 25-30 bandında oyun için sistem lazım ne önerirsiniz ?
Geri