Arama sonuçları: *

1. M

Ps4 hangi CUH kodları güvenli?

Merhaba ps4 slim veya pro almayı düşünüyorum oyunlar çok pahalı olduğu için kırıl oynayacağım. Bazıları belli CUH koduna sahip olanların kırılmadığını söylüyor bu gerçek bir haber mi ? Hangi CUH serisi o konuya giriyor ?
  2. M

Airpods pro 2 anc çalışmıyor

Merhaba airpods pro2 lighting ve pro 2 typce var bu cihazları Android de kullanıyoum. Typce olan gürültü engelleme çok iyi çalışıyor ve şeffaf mod da aynı şekilde iyi çalışıyor ancak lighting olan da şeffaf mod gürültü engelleme mod kapalı mod hepsi aynı mod değişiyor ses değişmiyor bunun sebebi...
  3. M

Temu Yaş Sınırı Varmı

Merhaba, Yeni gelen 30 dolar sınırından önce babam, Temu'da sağlam indirim kuponlarıyla birlikte toplamda 120-130 dolara, normalde 200 doları geçen bir alışveriş yapmıştı. Babam sıfır bir hesap açarak tüm indirim haklarını kullandı. Şimdi yeniden alışveriş yapmak istiyoruz, ancak o özel indirim...
  4. M

Gboard emoji sekmesi tam ekran açılıyor

Merhaba, konu biraz saçma başlıktan da pek bir şey anlamamış olabilirsiniz o yüzden açıklayayım. Gboard'da emoji atmak istediğimde, normalde emoji sekmesi yarım açılıyor ve sadece son kullanılan emojiler gözüküyordu. Tüm emojileri görmek istediğimde ise sekmeyi yukarı doğru kaydırarak tam ekran...
  5. M

Sony neye göre indirim yapıyor ?

Merhaba. Almanya'dan PS5 Slim dijital alacağım. Şu an fiyatı 450 euro. 1 ay önce konsol indirimde 400 Euro'ya, tax Free ile de 320 Euro'ya satılmış. Sony neye göre indirim yapıyor? Tekrar haziran-Temmuz gibi indirim yapabilir mi?
  6. M

Uncharted 4 çok kasıyor

Merhaba rx 570 ve ryzen 3 3200g sistem kullanıyorum eski kötü bir sistem ama çoğu oyunda idare ediyor geçen hafta god of war ve uncharted 4 aldım indirdim bugün girdim god of war ve gta5 rdr2 call of duty gibi oyunlar akıcı hiç kasma olmadan oynuyorum ancak uncharted 4 sürekli fps çöküyor 40 fps...
  7. M

Papara kart sözleşmeli hesap

Merhaba 16 yaşındayım Papara da Black kart için sözleşmeli hesap açabilir miyim 13 yaş üzeri kullanabiliyor ama sanırım yakın zamanda veli onayı diye bir şey gelmiş 18 yaşından küçüklerin veli onayı gerekli diye oyun satın aldığımı ailem bilmiyor veli onayı olmadan sözleşmeli hesap açabilir miyim?
  8. M

Force Feedback Özelliği Nasıl Test Edilir ?

Merhaba Microsoft sidewinder Force feedback direksiyon setini alacağım. Force Feedback özelliği var ama yazılımı Windows 11 için bulamadım. Alacağım kişiden Force feedback çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim?
  9. M

Epic Games Çöküyor Açılmıyor

Merhaba, Epic Games başlatıcısı sürekli çöküyor ve açılmıyor. Verilen uyarı mesajı için çözüm yöntemi bulamadım. Destek ile iletişime geçtim; bize önerilen çözüm yöntemlerini uygulamamız gerektiği ve başlatıcının açılıp çökme sorununun ortadan kalkacağı söylendi. Ancak, Epic Games'in önerdiği...
  10. M

Pc Xbox RE 2 Remake Tr yama

Merhaba pc de xbox uygulaması üzerinden RE 2 Remake aldım ancak oyuna uygun Tr yama bulamadım nerdeyse tüm yamalar Steam ve Epic games ile uyumlu xbox uygulaması ile çalışan RE 2 Remake Tr yama var mı ?
  11. M

Rdr 2 TR yama oyun çökme sorunu

Merhaba rdr2 oyununu cuma günü epic games üzerinden indirdim o gün bir tr yama kurdum çalışıyordu ama konuşan kişinin adı gözükmüyordu ondan kurtulmak için yamayı sildim ve ilk fsr 3.0 mod indirdim mod çalışmadı modu sildim ondan sonra indirdiğim hiç bir tr yama ve cuma günü kullandığım ilk tr...
  12. M

Rx7900 gre vs 4070ti sistem

Merhaba 42k fiyata hazır sistem alacağım bu 2 sisteme karar verdim 1.sistemAMD ryzen 5 7600 RX 7900gre 32gb 5600mhz ram 2.sistem AMD ryzen 5 7500f rtx 4070ti 16gb 5200mhz ram Bu 2 sistemin hangisini almak daha mantıklı olur ?
  13. M

Kaliteli sağlam Klima önerileri

Merhaba pek bir bilgim yok 13k ile 16k arası 12btu sağlam kaliteli bir klima alacağım sizce bu modellerden hangisi daha sağlam olur ? Vestel flora doğa inverter 12btu klima Arçelik 15325 S Split Inverter Klima Samsung AR35 inverter 12btu klima LG s12etk inverter klima Demirdöküm kion inverter...
  14. M

Sağlam kaliteli Klima önerileri

Merhaba benim pek bir bilgim yok 13000 ile 16000tl arası 12000btu sağlam kaliteli sorun çıkarmayacak bildiğiniz bir klima modeli,markası varmı ?
Geri