Arama sonuçları: *

• Users: Viderfan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Pro X 2 LIGHTSPEED LG Hub sorunu

Merhabalar 3 gün önce pro x 2 lightspeed satın aldım fakat sesi baya bi az geldi bana göre fps oyunları oynuyorum ve yeterli bulamadım sesi arattığımda ise çoğu kullanıcı dolby acces ve dts programlarını önermiş ikisini de indirdim kurdum sesi düzelttim fakat şarjını dahi göremiyorum sisteme...
  2. V

SIVI SOĞUTMA GEREKİYORMU?

Merhaba ben Amd Ryzen 5500 işlemci kullanmaktayım fakat 360hz monitör aldığım için valorantta 250 fps altına bile düşürdüğü için işlemci monitörden performans alamıyorum hatta donmalar takılmalar oluyor Ryzen 5800x3d işlemci almak istiyorım anakartım uyumlu fakat sıvı soğutmayı 1 2 ay sonra...
  3. V

NVIDIA Anında Yeniden Oynatma donuyor

Alt+F10 üzerinden kayıt ettiğimde masaüstünde sorun olmuyor fakat oyun kaydı yaptığımda videoda sanki düşük FPS alıyormuşum gibi gözüküyor sebebi ne olabilir? Ekran Kartım Asus Tuf RTX 3060 12GB 3 fanlı olanı daha önceden böyle bir şey yoktu şu son zamanlarda klip vesaire edit yapmak istediğim...
  4. V

İşlemci Anakart Uyumu

Merhaba Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakarta sahibim Ryzen 7 5800X3D işlemci almak istiyorum asusun sitesinden baktım uyumlu gösteriyor yine de emin olmak için konu açtım sahip olan birisi varsa bilgilendirirse sevinirim.
  5. V

Free Sync G-Sync desteklemiyor

Merhaba BenQ Zowie XL2566K monitör aldım ekran kartım Nvidia ancak monitörün Gsync desteklemediğini yeni öğrendim genelde Freesync monitörler Gsync destekliyor diye biliyordum sizce ne yapmalıyım iade etmelimiyim
  6. V

BenQ Zowie XL2566K 0.5 Ms Monitör

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim monitörü şuan kullanmış olduğum Asus PG27AQN monitörle değiştiricem alıcısını buldum 2 ay olmadı alalı sizce pişmanlık duyarmıyım oynadığım oyunlar genelde FPS üzerine ama TN panel olduğu için normal gündelik işler için çok kötü yorumlar okudum kullanan varsa...
  7. V

Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart

Merhaba Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakarta sahibim Ryzen 5500 işlemcim var ancak yükseltmek istiyorum oynadığım oyunlar Valorant ve CS Go 360 hz monitör aldım ancak pek anlamadığım için bu olaylardan sabit 360 fps alamıyorum hatta 200 e kadar düşüyor fight içlerinde önerdiğiniz bir...
Geri