Arama sonuçları: *

• Users: Aturex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yurtdışı Telefon Satışı

Arkadaşlar merhaba, dolap üzerinden yurtdışı telefon almıştım. Bugün sattım ancak satarken alıcı bana sözleşme imzalattı. Telefon yurtdışı, kayıtlı değil bu durumda ileride telefonla ilgili yasal bi durum olduğunda başıma bişe gelir mi? Bende telefonu başkasından aldım sonuçta
  2. A

15 bin TL Ekipman Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Kulaklık, mouse ve klavye almak istiyorum. Bu bütçede alabilieceğim en iyi modeller hangisidir? Sadece fps oyunları oynuyorum
  3. A

Anakart Lehim Akması

Arkadaşlar merhaba, anakart aldım bugün elime geldi ancak lehim akmış anakarta. Firmaya sordum fabrikasyon hatalı çıkmıştır ancak sorunsuz kullanabilirsiniz dediler. İleride bu lehim sıkıntı yaratır mı bana?
  4. A

QP Bilişim Ayıplı Ürün (Çözüldü)

Arkadaşlar merhaba. Perşembe günü QP Bilişim sitesinden anakart ve işlemci satın aldım. Ürünler bugün elime ulaştı ancak kullanılmış işlemci ve anakart göndermişler.
  5. A

1000W ATX 3.0 PSU ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, halihazırda sistemimde Asus tuf 1000w var ancak problemli olduğu için yeni bir güç kaynağı almak istiyorum. 1000W ATX 3.0 sorunsuz önerebileceğiniz en iyi güç kaynağı hangisidir?
  6. A

ASUS TUF 1000W GOLD PSU Aşırı Fan Sesi

Merhaba, güç kaynağını yeni aldım. Yük bindiği zaman videodaki gibi aşırı derecede ses çıkarıyor. İade sürem hala devam ediyor. İade kabul ederler mi? Kutusunu açarken satıcı kurulumu yapıldıktan sonra iade almayacağına dair not göndermiş. Ancak ses dayanılacak gibi değil bu şekilde kullanmam...
  7. A

Noctus Gaming Güvenilir mi?

Merhaba bu siteden Tray 7800x3D işlemci satın aldım. Ürünün faturası yok daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?
  8. A

Topladığım Sistem Nasıl?

Merhaba arkadaşlar, parça parça sistem topladım uyumluluk problemi veya değiştirmem gereken parça var mı? İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: MSİ MPG X670 Carbon Ekran Kartı: MSİ 4080 Super Suprim X Ram: G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 2x16 6000mhz Cl30 AMD Expo SSD: Kingston Fury Renegade...
  9. A

2K ASUS Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar yakın zamanda tamamen tuf sistem topladım. Yine tuf serisinden gidip 2K monitör almak istiyorum. Yardımcı oluranız çok sevinirim. Bütçem 15bin, ekran kartı 4080
  10. A

Topladığım sistem uyumlumudur?

Arkadaşlar merhaba, TUF sistem topladım. Parçalar uyumlumudur? Değiştirmem gereken parça varmı? İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: Asus Tuf X670E WIFI Ram: GSKILL Tridentz Neo Rgb 2x16 6000mhz cl30 AMD Expo Ekran Kartı: Asus Tuf 4080 Super Oc SSD: KC3000 1TB Kasa: Asus Tuf GT502 Plus...
  11. A

Anakart Kırmızı Led sorunu

Arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyor. BIOS güncelledim ama hala aynı yardımcı olabilir misiniz? işlemci 7600X MSI B650 Gaming Plus Corsair Vengeance 6000MHz CL 30 650W 80 Plus PSU
  12. A

ROG STRIX B550-F Wi-Fi II vs MAG X570s Torpedo Max

İkiside aynı fiyata geliyor. Hangisini tercih etmeliyim? İşlemci Ryzen 7 5800x3D. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-x570s-torpedo-max-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,1411373513.html?gclid=EAIaIQobChMI1uuglvXdgAMVZZiDBx3pSgD1EAAYAiAAEgLqhvD_BwE...
  13. A

MSI MAG X570S Torpedo Max alınır mı?

Bu kart alınır mı arkadaşlar? Bütçem 6K farklı önerilere de açığım. 5800x3D ile kullanacağım. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-x570s-torpedo-max-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,1411373513.html
Geri