Arama sonuçları: *

• Users: HYSO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

yeni kasamda fan çok ses yapıyor

kasayı yeni aldım kurulumları bugün yaptım ama en ufak zorlamada fan çok fazla bağıırmaya başlıyor nasıl olacak bu iş
  2. H

c den d ye dosya aktarma ACİL

beyler sa pc otomatik olarak windows/program files/program dosyaları x86 vs 1 2 dosyayı daha ssd ye alıyor (ssd 465 gb bana 450gb boş yer lazım bu dosyalar toplam 20 30gb tutuyor ben bu dosyaları d ye aktarmak istiyorum fakat kopyala yapıştırda olmuyor nasıl yapabilirim
  3. H

Çözüldü✓ yeni 4060 lı sistem ACİL

atılan link %100 güvenli bir site değil mi tebilon sitesi iadesi var mı ? sitenin sorunlu gelirse pc veya pc gelir mi :D acil cevap pls
  4. H

akşam yeni toplama pc ?

instagrama story atılmış akşam 18.00 da yeni toplama pc mi gelecek ? sizce hangi bütçe aralığında gelir ?
  5. H

anakartım yeni işlemci ve ekran kartını destekliyor mu ?

MSI B250M PRO-VD ana kartım yeni alacağım RTX 3060 12gb i3 12100f+ 16gb rami destekler mi ?
  6. H

devamlı düşük fps ve fps drop

ark survival evolved oyununda düşük fps oynamama rağmen bir yandanda fps drop yiyorum alt tab dahi atamıyorum pc 5 10 dakika boyunca kitleniyor daha sonra ya oyun crash veriyor ya da zor zahmet açılıyor pc yeni temizlendi /macunlandı ekstra bi bakım vs varsa bildiğiniz yapabileceğim yardımcı...
  7. H

Çözüldü✓ İ5 7400 + GTX 1060 sistemde fps drop sorunu

özellikle ark survival evolved oynarken devamlı fps drop yiyorum ve anlık da değil 3 4 saniye sürüyor bazen çoğu oyundada böyle tarayıcıyı bile zor açıyor.
Geri