Arama sonuçları: *

• Users: suchasme
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

13-14 bin monitör önerisi - g65b vs 27GR83Q-B

LG UltraGear 27GR83Q-B 12649 TL (3 taksit) Samsung Odyssey G65B 10079 TL (4 taksit) bu iki monitörden hangisini önerirsiniz? G65B yi alacaktım ancak g-sync olmaması ve zamanla VA paneller yaşlandıkça black smearing ve ghosting gibi şeyler olmasından korkuyorum. uzun ömürlü olsun diyorum. sizce...
  2. S

LED TV ekranındaki siyah bulutlar normal mi?

Arkadaşlar yeni bir LED TV aldım. Diğer renklerde hafif belli olan ancak beyaz ekran ve düşük kontrastta daha da belli olan siyah bulutlanmalar var. Bu D-LED TV'ler için normal bir durum mu, yoksa bir sorun mudur? Resimlerde gördüğünüz şekilde:
  3. S

Röle bağlantısını nasıl yaparım?

Arkadaşlar, Resimde gördüğünüz şekilde alttan 12V güç kablosu geliyor. Ben bu sistemde soldaki anahtarı kullanarak sağdaki fanı açıp kapatmak istiyorum ancak soldaki anahtara doğrudan 12V ve akımı geçirmek istemiyorum. anahtardan sadece röleye fanı açıp kapatmasını sağlayacak sinyalin gitmesini...
  4. S

Ankastre kutusundan normal bakır kablo çekebilir miyim?

Araştırdığım kadarıyla herkes apartman kutusundan dairesine CAT6 kablo çekiyor. Ancak CAT6 kablonun sadece iki telini kullanıyoruz. Ben 2x1,5 luk NYM tam bakır kablo çeksem daha kaliteli olmaz mı? Altta gördüğünüz bakır kabloyu alıp doğrudan daireme çekmek istiyorum. Parasını/masrafını bir...
Geri