Arama sonuçları: *

• Users: kamtasya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kamtasya

GTA 5 enhanced edition story mod açılmıyor

GTA 5 enhanced edition'ı oynuyorum normal olarak 20 30 saniyede hikaye moduna girebiliyordum oyunu %100 bitirdikten sonra karakter geçişleri bi yerden bi yere (taksiyle ışınlanm ışınlanma)falan daha uzun bekletmeye başladı. Bugün tekrar oyuna girmek istedim açtım story moda tıkladım yaklaşık 15...
  2. kamtasya

2026'da linux uyumlu wifi adaptörü önerisi

Aktif olarak linux kullanıyorum ama wifi adaptörü hızı inanılmaz kısıyor. Hız kaybı olmadan kullanmak istiyorum. İnternet hızım ortalama 32mbps belirtmiş olayım USB ya da PCIe fark etmez 1000-1800 lira arası bütçem var. Hız kaybı olmasın yeterli
  3. kamtasya

Her şey dahil 40.000 TL sistem tavsiyesi

2026 için monitör dahil bir bilgisayara ihtiyacım var. Hazır sistem olabilir
  4. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

35.000 TL bütçem var, androidden de kopmak istiyorum ama 35.000 TL'ye alacağım iPhone 13'ü de istemiyorum gerek daha güçsüz bataryası ve 60hz ekranı ve 6 senelik bir telefon olması da cabası. Xiaomi 13'ü de iyi kamera kompakt tasarım iyi ekran hızlı şarj için istiyorum. Önerilere gene açığım...
  5. kamtasya

BIOS güncellemesi sonrası Windows aktif değil diyor

Windows 11 Home kullanıyorum Gigabyte A520M k (rev 1.0) kullanıyorum BIOS güncelledikten sonra Windows Key'i gitti.
  6. kamtasya

Linux'ta Wi-Fi hızı çok yavaş

ASUS USB AC58 kullanıyorum. Ne yaparsam yapayım indirme hızları 35 kb/s civarında kalıyor. 6.12.48+DEB13-AMD64 uname -r çıktısı.
  7. kamtasya

Öneri RTX 3060 12 GB'dan RTX 5060 8 GB ekran kartına geçmeli mi?

Ben rrtx 3060 12 GB ekran kartı kullanıyorum. Linux ve local AI çalıştırıyorum, çok ağır ve çok güncel oyunlar oynamıyorum. Kısaca bu şekilde kullanıyorum ekran kartımı. 2025'te bu kart eskidi mi? İlla geçmeli miyim artık RTX 5000 serisine?
  8. kamtasya

Cooler Master MWE Gold 550 V2 550W alınır mı?

2500 lira bütçeye sahibim şu anda 650w ama dandik bir psu kullanıyorum. sistemim ister r5 5600 rtx 3060 12gb bir sisteme sahibim
  9. kamtasya

900-1000 tl civarı gaming kulaklık önerisi

kablosuz olmasına gerek yok ama kablosuz olursa daha iyi olur
  10. kamtasya

Aşağı Yukarı 75 bin liraya motorsiklet önerisi

istediğim motorsiklet scotter olmayacak. 0 olursa sevinirim. Ama bütçeme uygun 2. el şu motora bakın derseniz sorun değil. teşekkürler.
  11. kamtasya

500 tl bluetooth kulaklık önerisi

500 tl bluetooth kulaklık önerisi.
  12. kamtasya

note 3 neo tepki vermiyor

Elimde açılmayan bir Note 3 Neo var. Kuzenim verdi IMEI atarken bir şey yanlış gitmis sanirim. Telefon şarj almiyor açılmıyor kisacasi tepki vermiyor. Ne yapabilirim? Ya da sorun ne olabilir? Çok maliyetli olmaz ise telefoncuya yaptiracagim. Telefona ihtiyacım var. Şarjda şarj ışığıda yanmıyor.
  13. kamtasya

Solak biri Sağ el için tasarlanmış mouse`u kullanabilir mi?

indirimde olduğu için SteelSeries Prime aldım fakat sağ el için olduğunu bilmiyordum. daha önce rampage phoneix kullandım çok zorlanmadım ama bu mouse eğimli imiş. sizce siparişi iptal etmeli miyim?
  14. kamtasya

400 lira bütçe ile mouse önerisi.

400 ila 600 lira bir bütçem var. çok yüksek dpi lara ihtiyacım yok. aklımda logi g102 ve razer deathadder var nasıldır? alınır mı? birde kablolu olursa sevinirim.
  15. kamtasya

Ubuntu kuramıyorum. siyah ekranda kalıyor.

Sistemimde CSM kapalı Secure Boot aktif. Rufus'la GPT şekilde diske yazdırıp boot ettikten "try or install Ubuntu" sonra siyah ekranda kalıyor. Bir türlü bu siyah ekran çözümünü bulamadım. aynı şekilde ventoy ile de denedim. secure bootu kapattım olmadı. Sistemim: Gigabyte A520M k BIOS: F4C...
  16. kamtasya

Steam hesabım ne kadar eder?

oyunlar bu şekilde.
  17. kamtasya

Uefi linux kuramıyorum

İndirdiğim iso dosyasını windowsta rufus ile uefi (gpt) bir biçimde flashıma yazdırdım. fakat try or install dediğim zaman siyah ekranda kalıyor. windows 11 kullandığım için biosta csm kapalı secure boot açık. bu yüzden olabilir mi? bir türlü yapamadım csm açtım gene olmadı. sistemim; r5 5600...
  18. kamtasya

toplayacağım sisteme windows 11 kurulabilir mi?

intel core i3 3240 r7 240 2gb seagate momentus 250gb 5400rpm hdd asboard h61 anakart böyle bir sistem toplayacağım tamamen gündelik kullanım için. birde ilerde ssd alabilirim
  19. kamtasya

r5 5600 ve rtx 3060 4k da sorun olur mu?

normalde 1080p monitörüm var fakat bu sistemle 4k monitör kullanılırsa ne olur?
  20. kamtasya

pcie 3.0 anakarttan pcie 4.0 anakarta geçilir mi

gigabyte a520m k dan b550 çipsetli bir anakarta geçmeyi düşünüyorum. oyunlarda fps artışı olur mu? olursa ne kadar olur? ssdmde pcie 3.0 ve 4.0 bir ssd ye geçmeyi planlıyorum. sistem: r5 5600 zotac rtx 3060 12gb crucial p3 500gb
Geri