Arama sonuçları: *

• Users: Özgürmm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

Sistemdeki fanlar çalışıyor görüntü yok

Arkadaşlar merhaba, sistemde çözemediğim bir post olmama durumu mevcut kasadaki fanlar ve CPU fan dönüyor ama buzzerdan hiç bir ses gelmiyor İşlemci: 7500f Anakart: gigabyte b620m s2h Ekran kartı: rx7700xt Ram:xpg hunter 2x8 ddr5
  2. Ö

Çözüldü✓ Servis İznim Olmadan Tamir Yaptı Telefonum İşlem Görmüş Duruma Düştü

Beyler selam, Başıma çok sinir bozucu bir olay geldi, bu konularda tecrübesi olanlar bir yol göstersin. Hepsiburada’dan aldığım Poco X6 Pro cihazda ghost screen (hayalet ekran) sorunu çıktı. Cihazı Evofone servisine yolladım ama yollarken hem paketin içine not koydum hem de servis formuna...
  3. Ö

Hangi monitör alınmalı?

https://www.hepsiburada.com/aoc-25g4sxu-24-5-310hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-pivot-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-pm-HBC00008V8J76?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:20689301680&utm_content=agid:154057543119&wt_gl=cpc.dsa.camp2068930...
  4. Ö

Anakart ram slotu tamir edilir mi

Bilgisayarım görüntü vermiyordu bilgisayarcıya götürdüm ram slotumda 3 pinin bozuldugunu söyledi bunu tamir ettirebilir miyim yoksa yenisini mi almam gerekiyor
  5. Ö

R25 10 kabul etmeli miyim?

merhaba lenovo legion r25i 30 monitörüm vardı ve doa raporu aldı muadil olarak r25 10 önerdiler kabul etmeli miyim pek incelemesini bulamadım
  6. Ö

Hepsiburada doa raporlu monitör

merhaba hepsiburada üzerinden lenovo r25i-30 aldım arızalandığı için garantiye yolladım ve doa raporu ve iade cıktı 4000 lira civarında aldığım için pek iadeden yana değilim ne yapmam lazım üst segment bir monitör isteyebilirmiyim aynı modeli hepsiburadada 20k bandında satılıyor
  7. Ö

Aynı ürün 2 farklı arıza ayıplı mal sayılır mı

Merhabalar wraith üzerinden vgn dragonfly F1 pro almistim ilk arızada mouse'un orta tuşu bozulmuştu şimdiki ikinci arızasında da plastik gevşemesi vardı ayıplı mal kategorisine girer mi ?
  8. Ö

4 bin tl bütçe ile alınabilecek kulaklıklar ?

4000 tl bütçem var genelde pubg valorant cs gibi oyunlar oynuyorum mikrofonu kaliteli arkadaşlarımla rahat sohbet edebileceğim kulaklık arıyorum öneriniz nedir ?
  9. Ö

Razer Blackshark v2 pro 2021 alınır mı

Merhabalar kırmızı siteden 4000 tl ye 2021 model blackshark v2 pro aldım sizce alınır mı yoksa iade mi etmeliyim
  10. Ö

Gx60 mı yoksa mercury ı mı almalıyım

Merhabalar arkadaşlar 3000 lira bütcem var oyun için kablosuz kulaklık arıyorum Gx60 mı yoksa mercury ı mı almalıyım kararsız kaldım
  11. Ö

Yeni aldığım pc açılır açılmaz biosa atıyor

DA-C6 Almıştım ve bu gun elime ulaştı ekran kartını taktım bilgisayarı çalıştırdıgım zaman otomatikmen biosa atıyor arkadaşım windowsun kurulu olmadığını söyledi ama inanamadım
  12. Ö

30 K civarı 7500f pc

Sıvı soğutma+ monitörlü 30 bandında bilgisayar arıyorum işlemci 7500f düşünüyorum
Geri