Arama sonuçları: *

• Users: Dosocho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

AMD Driver Zaman Asimi Hatasi Veriyor

Bilgisayarı yeni açtığımda yaklaşık 10 dk boyunca herhangi bir platformda video oynatmaya calışınca ekran birkaç saniyeliğine donuyor gidip geliyor sonra da AMD sürücü zaman aşımına uğradı hatasını veriyor ve bu istisnasız her bilgisayarı açtığımda yaşanan bir şey sanki bilgisayarın 10 15 dk...
  2. D

10 Bin-18 Bin TL bütçede tablet önerisi

Şu anda lisedeyim hem YKS icin hem de ileride universitede kullanmak icin uzun omurlu ve guzel ekranli ve stabil kalemi olan bu butcede bir tablet onerebilir misiniz kullanimi genellikle ders PDF ve video icin olacak. Birkac tane guzel oldugunu dusundugum tabletleri asagiya yazdim sizin de...
  3. D

Görev Yöneticisi GPU kullanimini yanlış gosteriyor

Normalde olmuyordu dun driveri guncelledim ve Xiaomi'nin PC Suite'ni kurmaya calisirken acaba bilgisayara virus bulastirmis olabilir miyim diye de dusunuyorum Windows Defender ile tarama attim bir şey cikmadi Malwarebytes siteside dunden beri 403 error veriyor ve driveri silip yeniden kurmayi...
  4. D

Yeni PC'de drop ve kasma sorunlari

PC'yi alalı 1 ay oldu ve RDR 2 de dakika başı drop giriyor oyundan atma sürücü zaman aşımı gibi hatalar alıyorum oyunu AMD driverının kendi Virtual Super Resolution ayarıyla 2K Ultra ayarlarda oynuyorum 80 FPS civarı alıyorum FC 25'te ise oyun 2-3 saniyeliğine aşırı kasıyor sonra düzeliyor bu...
  5. D

Oyunda kasadan cızırtı sesi geliyor

Sistemim RX7700XT R5 5600 Asus Prime A520M-R Pc yi yeni aldim ama ameliyattan dolayi cok kullanamamistim dun yatarken oynamak icin rdr2 ve Fifa 25 indirmistim dun girdim her ikisine de ultra ayarlarda oynadim ve hicbir problem yoktu bugun fifaya girdigimde cizirti sesi duydum acaba hoparlorle mi...
  6. D

Rx7600 i512400F sistem 17k alinir mi?

https://www.itopya.com/chest-v7-intel-core-i5-12400f-asus-radeon-rx-7600-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-amd-radeon-s_h29461?srsltid=AfmBOoq1I0rHzR-5UQGf5AC-9vVF0AZM0lqCvNw2OCplsw_oNcahaQs4 arkadaslar sistem bu sadece ssdyi 1 Tb yapip kasayi vento yapinca 22k oluyor sizce guzel mi 8gb vram yeterli...
  7. D

30.000 TL bütçeyle alınabilecek hazır bilgisayar önerisi

BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi BLADE-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 MPK ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini için tasarlandı. www.gaming.gen.tr BLADE-7500F /...
  8. D

Alacağım RAM Bilgisayarıma uyumlu mu

Bilgisayarımda 1x8 GB DDR3 RAM var ben bunu 2x8 GB yapacağım ama satın almadan önce konu açıp uyumlu olduğundan emin olmak istedim. Alacağım RAM bu. ulu Kıngston 8gb 1600mhz Ddr3 Masaüstü Ram Kıngston CL11 Kvr16n11/8 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ulu Kıngston 8gb 1600mhz Ddr3 Masaüstü...
  9. D

Sisteme RAM eklemek performans arttırır mı?

Sistemim: AMD FX 6300. NVIDIA GTX 950. 1x8 GB DDR3 RAM. Anakart: M5A78L-M LX3 Anakartimda 2 tane RAM slotu var ve maksimum 1800 MHz destekliyor 2x8 GB DDR3 RAM yapmayı düşünüyorum sizce performans arttırır mı şu anda Görev Yöneticisi'nden baktığımda 667 MHz çalışıyor gösteriyor almayı düşündüğüm...
  10. D

MTA oynarken oyunun donması

MTA'da serverda 25 dk falan oynayınca birden oyun donuyor ve o şekilde kalıyor bildiğiniz bir çözüm var mı
  11. D

Sistemime uygun ekran kartı ve işlemci önerisi

Anakartım ASUS M5A78L-M LX3. 8 GB DDR3 tek RAM var. 600W 80Plus Gold güç kaynağım var. İşlemcim AMD FX-6300 Şu anki ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 950. Bu sisteme uyumlu güzel ve düşük bütçeli fiyat performans ekran kartı ve işlemci önerebilir misiniz?
  12. D

NVIDIA ekran kartım için en uygun driver

GeForce GTX 950 ekran kartım var ama driverları güncelledikçe oyun performansının düştüğünü düşünüyorum bu yüzden böyle bir konuyu açma gereği duydum oynadığım oyunlar genellikle CS:GO Grand RP tarzı sistemim şöyle: Windows 10 GTX 950 AMD FX 6300 8 GB RAM.
  13. D

350-750 TL arası mekanik klavye önerisi

Konu zaten başlıkta yazıldığı gibi bütçem çok fazla değil bu bütçe aralığında önerebileceginiz klavyeleri ve Trendyol linklerini atarsanız sevinirim. Benim bulduğum bazı klavyeler hakkında düşüncelerinizi de yazabilirsiniz. https://ty.gl/ibciarimyb https://ty.gl/igx2i7dy9i
Geri