Arama sonuçları: *

• Users: tugay05
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tugay05

Öneri Dizi Film (ara sıra oyun) İçin Tablet Önerisi

Dostlar merhabalar Film dizi , video izlemek için bir tablet arayışındayım, Beklentilerim Tabletin uzun ömürlü olması , donma kasma yapmaması. Telefon olarak apple kullanıyorum. Tablet olarakta İpad A16 almayı düşünüyorum 17.499 TL ye şuan sitelerde mevcut sizce yılbaşı indirimlerini mi...
  2. tugay05

Güneş Gözlüğü Önerisi

Merhaba arkadaşlar güneş gözlüğü alışkanlığım pek yok artık araç kullanırken ve normal zamanda gözlerimin acıdığını hissediyorum güneşten dolayı Önerebileceğiniz güneş varmıdır ? https://www.hepsiburada.com/vogue-vo-5648si-w44-8g-54-vogue-erkek-gunes-gozlugu-p-HBCV00008BY7GW?sayfa=1 şöyle bir...
  3. tugay05

Öneri Kot Pantolon Önerisi

Dostlar selamlar, Kot pantolonlarımı yıllardır Mavi den alıyorum Jake ve James Modellerini kullanıyorum ama artık bu modellerden başka bir tarza geçmek istiyorum. Pantolonların çok dar veya çok bol olmasını istemiyorum , hafif geniş kot pantolonlar denediğimde ya gözümün alışmadıgından yada daha...
  4. tugay05

🔥İndirim Grimelange 3 lü Tişört 480 ₺

Grimelange 3 lü tişört 480 tl +50 tl kargo Tişörtlerin kalitesini bilmiyorum ama bu fiyata bence çok uygun önümüz yaz bu fiyatlara zor bulunur, Ben aldım yorumların geneli olumlu yönde, sizinde düzgün tişört önerileriniz veya marka önerileriniz varsa lütfen belirtin...
  5. tugay05

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1494₺

Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık ( Q21-500 Kodu ile 1994 ₺ den 1494 tl ye düşüyor) kulak üstü bluetooth kulaklık isteyen arkadaşlar için güzel fırsat bende çektim 1 tane incelemeler ve yorumlar çok olumlu yönde
  6. tugay05

Yardım Amazon veya Hepsiburada Satıcılı Telefon Almak

Dostlar selamlar herkese Iphone 16 veya 16 pro almayı düşünüyorum ve en uyguna Amazon ve Hepsiburadada var (Satıcı:Hepsiburada ve Amazon) buralardan telefon alıpta herhangi bir sorunla karşılaşan veya garantilik bir durum olduğunda sorun yaşayan oldu mu ? Tereddüt etmeden almalımıyım Yoksa Vatan...
  7. tugay05

🔥İndirim CAT ve Harley Davidson Botlar 1799 TL (peşin fiyatına 6 taksit)

Dostlar selam Bu fiyatlara herhangi bir normal botlar var iken Cat ve Harley Davidson 1799 tl ve bu fiyatlara bence kaçırılmaz... 2 sene önceki aldığım fiyatla aynı fiyat şuan 2 senedir Harley Gibson Modelini kullanıyorum taş gibi bot sağlam ve kaliteli Şimdide Cat...
  8. tugay05

Yavaştan DDR5 sisteme geçiş için yardım tavsiye

Herkese selam Msi b450 anakart , r5 5600x, 4060 ti lı sistemim var bu sistemi yavaştan DDR 5 e upgrade etmek istiyorum. İşlemci olarak AMD nin x3D li işlemcilerinden istiyorum fakat fiyatları çok pahalı Bilgisayarda sadece oyun oynuyorum sizin başka önerebileceğiniz x3d olmayan ama x3d...
  9. tugay05

Öneri 2 li Monitör Standı Önerisi olan var mı ?

Arkadaşlar herkese selam 1. Monitörüm 27 inch 2. monitörüm 24 inch monitörlerin ayaklarında masada hem görüntü hemde rahatlık olarak memnun değilim . Monitör Standı arayışındayım Temuda Şöyle bir şey buldum fiyatıda Tr deki sitelere göre baya uygun...
  10. tugay05

Öneri 24 inchlik Yan monitör (2.) Önerisi (pivot olsa tadından yenmez.)

Beyler merhabalar 2. bir monitör arıyorum ana monitörüm 27 inch öyle cok fazla para vermek istemiyorum max 4.5-5k civarı olması lazım sadece discord,müzik youtube falan olacak cünkü https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a24-v2/ Şunu buldum v2 modeli fiyatı cok iyi geldi...
  11. tugay05

Öneri M2 SSD aparatı önerir misiniz?

Dostlar selamlar Anakartımda 1 Adet m2 ssd yuvası var ve depolama alanım doldu sayılır. Sata ssd fiyat ve performans açısından mantıklı gelmedi. yeni bir m2 ssd alıp bu M2 ssd yi aparat (dönüştürücü) gibi şeylerle takabilirmiyim varmıdı böyle bir aparat veya kullanan ? yada sata ssd almak...
  12. tugay05

Öneri Elektrikli scooter önerisi

Herkese merhabalar işe gidip gelmek için Elektrikli scooter almayı düşünüyorum günlük yapacağım mesafe ortalama 10 km öyle uçup kaçmasına gerek yok götürüp getirsin beni yeter fiyatta abartılı bişey olmasına gerek yok elektrikli scooter kullanan varmı veya çevresinde kullanan varmıdır hangi...
  13. tugay05

Öneri Borsada Alinabilecek Hisseler ?

Beyler selamlar malum borsa bugün aşırı düşüşte neredeyse tüm hisselerde aşırı düşüş var. Elimde Tupras Koç holding Doğuş otomotiv EnerjisiSa gibi büyük firmaların hatırı sayılır miktarda lotlari mevcut Bu firmalardan almaya devam mı etmeliyim yoksa sizin takip ettiğiniz başka hisseler varmi ...
  14. tugay05

Steam Profil Dizaynı Önerisi

Herkese Merhabalar Steam Profilimi düzenlemek istiyorum Puan dükkanından öneriniz varmıdır veya Profil dizaynı yapan siteler arkadaşlar varmıdır Biraz özelleştirmek istiyorum steam profilimi
  15. tugay05

Yardım Laptopumda hicbirsey yapamiyorum yardim

Dostlar selamlar laptopum 7 senelik bir laptop ve sadece iş için kullanıyorum office programları internet için vs vs bugün sabahtan beri hiçbir iş yapamadım bir dosyaya tıklıyorum 30 dk sonra açılıyor veya donuyor işlemci 0.20 ghz i geçmiyor gpu sıcaklığı boşta 93 derece 0 kullanım ile ne yapmak...
  16. tugay05

Öneri Kule tipi işlemci soğutucusuna Destek Aparatı ?

Dostlar selamlar Kule tipi fan aldım ve ağırlığından dolayı anakartta çatlama yamulma gibi durumlar meydana gelir mi ? bunun gelmemesi için destek aparatı araştırdım ama işlemci soğutucular için bir aparat göremedim Şu şekil bir şey buldum olurmu acaba ? veya kullanan varmı? Fiyatı gereksiz...
  17. tugay05

Öneri 2. Monitör İçin Önerinize İhtiyacım Var.

Dostlar selamlar Şuan kullandıgım monitör 27 inch 170 hz 2. bir monitör almak istiyorum kullanan arkadaşlarım çok aklıma girdi rahatlık vs vs diyerekten :D varmı önerisi olan 2. monitör olarak 24 inch mi 27 mi iş görür ? öyle fiyatı ucuk olmasına gerek yok yandan discord spotify ve video gibi...
  18. tugay05

Öneri Hava veya sıvı soğutucu önerisi

Beyler malum havalar ısındı pc lerde ısınmaya başladı ister istemez R5 5600 işlemci kullanıyorum kasa olarak vento g20a kasa mevcut fiyat performans olarak soğutucu önerir misiniz? öyle aham şahım pahalı soğutuculara gerek yok işlemciyi 65 70 in üstüne çıkarmasın yeterli benim için varmıdır...
  19. tugay05

Yardım Samsung Galaxy S21 ekranın ghostinglenmesi

Dostlar merhabalar 2-3 senedir samsung s21 kullanmaktayım telefonumdan genel manada memnunum fakat geçen gün video izlerken BEYAZ renk bir kısım oldugunda ekranımda instagram butonlarının (arama , anasayfa , mesaj kutusu gibi) simgelerin oldugunu farketttim dümdüz beyaz bir sayfa açtım ve bu...
  20. tugay05

Yardım İşlemci Fan Hızı ve Kasa Fan hızını nasıl ayarlarım

Arkadaslar merhabalar Bilgisayarımı gece gündüz açık bırakıyorum. Bilgisayar yattığım odada geceleri ister istemez fan sesi çok olmasada geliyor anakartım MSİ B450M-A PRO MAX kasam Vento VG20A çeşitli programlar ile fan hızı ayarı yapabilirmiyim veya fan kontrolcüsü vs mi almam gerekiyor
Geri