Arama sonuçları: *

• Users: qnyb
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. qnyb

Custom klavye önerisi. Bütçe 4000₺

Aşağıdaki özelliklere göre custom klavye almayı planlıyorum. Bütçem 4000₺, ama güzel bir şey olacaksa biraz daha aşabilirim. Toplanmış şekilde de olabilir veya barebone, switch ve keycapleri farklı alıp toplayabilirim. %65 - %75 boyutunda. Çok sesli olmayan. (gece de aktif kullanıyorum)...
  2. qnyb

Monitör dahil 25000 TL sistem tavsiyesi

Monitör dahil 25000 TL bütçe ile sistem + monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
  3. qnyb

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

"Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek." Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese geçmiş olsun. Sonbahar indiriminden önce fiyatlandırma değişecek. Ondan da faydalanamayacağız. Kaynak: Steam mağazası Kaynak linki...
  4. qnyb

Öneri 8000-10000 TL Kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Yardımcı olan ve önerilerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. Bilgisayarda kullanabileceğim kablosuz kulak üstü mikrofonlu kulaklık arıyorum. Bütçem: 8000₺ (Eğer 1000-2000 fazla ödeyip çok iyi bir şey alacaksam 10000 e kadar çıkabilirim) İstediğim; Bluetooth yerine wireless dongle ile...
  5. qnyb

Çözüldü✓ Max 150-200₺ klavye önerisi

Max 150-200₺ klavye önerisinde bulunabilir misiniz?
  6. qnyb

Çözüldü✓ Ekran kartı seçimi hakkında lütfen yardım. İşin içinden çıkamıyorum. Anketli

Selamlar, Ekran kartı seçiminde çok kararsız kaldım. Sizce hangisi alınmalı; Bütçem 4080 haricinde yetiyor. 4080 için 1 ay daha beklemem gerekiyor. Fiyatları da göz önüne aldığımızda hangisini almak daha mantıklı olur. 2k çözünürlükte ağırlıklı olarak hikayeli ve indie oyunlar oynayacağım...
  7. qnyb

Öneri Beyaz, Dk431'e benzeyen kasa önerisi

Darkflash dk431 ürünün beyaz modelini almak istiyorum ancak, beyaz ürününü bulamıyorum. İçerisinde psu ile gelen halini buldum ancak psu ya ihtiyacım yok. Bu kasaya benzer beyaz, önü yine mesh, yan kapağına fan takabileceğim, toplamda 10-12 adet fan takabileceğim bir kasa önerebilir misiniz...
  8. qnyb

İnceleme ViewSonic VX2780-2K İncelemesi

Selamlar, Bu incelemede vx2780-2k monitörü hakkında kendi kişisel deneyimlerimi ve incelemelerimi aktaracağım. Öncelikle firma tarafından iletilen internette kolayca bulabileceğiniz monitör özelliklerini ve görsellerini aşağıda belirtiyorum. Monitör Özellikleri; Özellik Değer...
  9. qnyb

Çözüldü✓ ryzen 7600x ve 4070 ti için psu seçmeme yardım edebilecek var mı?

Selamlar, forumlarda araştırdığım kadarıyla aşağıdaki psuları bulabildim. Ancak aralarında karar kılamadım. Hangisini almam daha iyi olur? Yada daha iyisini önerebilir misiniz? MSI MPG A850G 850 W Power Supply Thermaltake Toughpower Gf3 750W FSP HYDRO G PRO 750W FSP Hydro GT PRO 850W Ek olarak...
  10. qnyb

❌İndirim Bitti! Thermaltake Toughpower GF 3 750W ATX 3.0 - Amazon Germany - 4.436 TL

Thermaltake Toughpower GF 3 750W Psu tier listte A tier olarak gözüküyor. Ben bir tane aldım.
  11. qnyb

Çözüldü✓ Msi B650 GAMING PLUS alınır mı? Ryzen 7600x anakart seçimi için yardım.

Ryzen 5 7600x için anakart arıyorum. Bu anakartı gördüm ama incelemelerini bulamadım. Kullanan var mı yada farklı bir anakart önerisi olan? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html Bütçem en fazla 6.500
Geri