Arama sonuçları: *

• Users: Aler
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aler

Satılan yenilenmiş 40.000tl lik monitörü 20.000tl ye satılıyor alınır mı??

banayeni sitesinde satılan yenilenmiş 40.000tl lik monitörü 20.000tl ye satılıyor alınır mı?? https://www.banayeni.com/asus-tuf-gaming-vg27aql3a-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-monitoru-by-7172862?ilan=6045611&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=nnb&v=1.57.9
  2. Aler

Yardım Oyun,iş,yazılım alanları için mönitör tavsiyesi

15k civari bir bütçem var min 240hz 27inc olmasını istiyorum uzun süreler açık kaldıgında sorun yaratmıyacak bir monitor olması çok önemli
  3. Aler

Yardım Mekanik klavye satın önerisi

merhaba yakın zamanda yunzii b75 pro kulanıyordum malsef yazılımsal bir hatadan dolayı muhtemelen çöp oldu bende acil bir klavye arayışına girdim istedigim özelikler oyun performansı yüksek olmalı lol,valorant,csgo vb oyunları rahat oynayabilmeliyim kodlama ve yazma içinde rahat olmalı...
  4. Aler

Yardım OYUNCU KOLTUGU ÖNERİSİ

MERHABA 10000tl bütçem var bir oyuncu koltugu arıyorum benim düşüncem hawk future almak başka öneriniz varmı?
  5. Aler

Yardım 10000tl ye oyuncu koltugu önerisi

10000tl ye oyuncu koltugu önerisi
  6. Aler

Xdrive atak vs hawk future

Arkadaşalar boyum 190'dan büyük, aslında anka alacaktım ancak riske atmak istemiyorum. xDrive atak mı? Yoksa Hawk future mı_ Başka öneriniz varsa ona da açıgım ancak Max 10.000TL'ye çıkabilirim.
  7. Aler

Oyuncu koltugu önerisi

merhaba bir oyuncu koltugu almak istiyorum önerileriniz nelerdir merak ediyorum. ben şunları begendim yaklaşık 7k bütçem var. https://www.n11.com/urun/xdrive-anka-profesyonel-oyuncu-koltugu-kumas-gri-51038664?magaza=xdrive#unf-review...
  8. Aler

Yardım Comnet te internet hizmetimi iptal etim şimdi ne olacak?

Comnet duyuruyu atıktan 1 saat sonra acil internete ihtiyacım olduğu için iptalini gerçekleştirdim ancak comnet bu iptal durumunda kalan 275 günün iadesini sagliyacakmi şu anda kafam karıştı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
  9. Aler

Razer BlackShark V2 Pro (2023) İnceleme Videosu

Merhaba iyi sosyaller! Razer BlackShark V2 Pro 2023 modeli için bir inceleme videosu çektim umarım hoşunuza gitmiştir.
Geri