Arama sonuçları: *

1. tevfikhan ekmekci

BATTLEFİELD V KURULUM SORUNU

6 da inmeye başladı 8 de bitti finalizing wrapping up yazıyor %73 de kaldı 3.5 saattir bitmesini bekliyorum kapatıp açıyorum kaldığı yerden devam ediyor durmuyor iptal edilmiyor nasıl çözerim sorunu yardımcı olursanız sevinirim
  2. tevfikhan ekmekci

KUM TORBASI İÇİN ELDİVEN ŞARTMIDIR

Gittiğim spor salonunda ki kum torbası ile haftada 3 gün 1er saat antrenman yapmak istiyorum niyetim yumruk makinesi olmak yada çok sert yumruklar atmak değil amacım kondisyon arttırmak kardiyo yapmak Decathlondan 4 metrelik el bandajı aldım bilek sakatlanmasını engellemek için yeterlimidir boks...
  3. tevfikhan ekmekci

iPhone 13 karanlık çekilen fotoğraflarda çıkan çizgi

Kamerasında her hangi bir problem yok zifiri karanlık çekilen fotoğraflarda yüklediğim resimde ki gibi sol altta uzun ince bir çizgi çıkıyor normal mi yoksa bu bir problem mi önemli mi önemsiz mi size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim
  4. tevfikhan ekmekci

FORMANIN ORJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARIM

Arkadaşlar öncelikle iyi günler dolabımı karıştırırken bu formaya denk geldim varlığından bile haberim yoktu çok önceden alınmış nereden alındı bilmiyorum hangi sezonun forması ondan da haberim yok size sormak istedim sizce bu forma orjinalmidir arma dikişli ise sahtedir diye okudum baktım arma...
  5. tevfikhan ekmekci

Laptop ekranında titreme sorunu

ASUS TUF FX505dt. GTX1650 ekran kartı. AMD Ryzen 5 3550 h işlemci. 16 GB RAM. Böyle bir sorun yaşamıyordum FIFA 23 yaklaşık 1 saat oynadiktan sonra ekranda parlayan yerlerde dalgalanma titreşim gibi hareketler oluyor oyundan çıkıyorum masaüstünde hala devam ediyor Windows güncellemeleri tam...
  6. tevfikhan ekmekci

Fps Türü Oyun Tavsi̇yesii

COD BF ikilisini bitirdim bu türde oyun tavsiyesi verirmisiniz
  7. tevfikhan ekmekci

Laptop için termal macun önerisi

Laptop için ayrı kasa için ayrı termal macun kullanılır diye duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
  8. tevfikhan ekmekci

Yardım Xiaomi wi-fi güçlendirici alınır mı

Evin bazı odalarında internet çekmiyor bu aleti alsam sorunumu çözer mi kullananlar yardımcı olursa sevinirim
  9. tevfikhan ekmekci

Yardım Renault Megane 4 2022 model joy comfort teyp sorunu

Aracı 1 hafta önce teslim aldım müzik sistemi bazen donup kalıyor tüm tuşlara basıyorum olmuyor arabayı kapatıp belli bir süre bekleyince düzeliyor 1 haftada 4 5 kere yaşadım bu sorunu sanırım resetlemeside yok ama ekranda klima ayarları gözüküyor açabiliyorum servisi aradım şuanlık bizde...
  10. tevfikhan ekmekci

Bu Windows hatası ne anlama geliyor

Bilgisayarı yeni aldım açılırken böyle bir hata veriyor ne anlama geliyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  11. tevfikhan ekmekci

HARİCİ MONİTÖRDE RENK VE GÖRÜNTÜ KAYMALARI

asus tuf vg249q1r 1ms 165 hz monitör hdmi girişi ile laptopa bağladım call of duty adwanced warfare oyununda hareket edince yazılarda ince çizgi şeklinde ışıklarda oyundaki mazgallarda kaymalar oluyor dururken sorun yok hareket ederken bu sorunu yaşıyorum her oyunda olmuyor payday 2 de de aynı...
  12. tevfikhan ekmekci

Max 6000TL monitör dahil sistem önerir misiniz?

Call of duty serisi LoL knight gibi oyunlar oynamak için masaüstü almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  13. tevfikhan ekmekci

Harici monitör oyunlarda kasıyor

Asus tuf vg249q1r model monitöre sahibim laptop'tan hdmı kablosu ile kullanıyorum laptopun özellikleride GTX 1650 mobil ryzen 5 3550h payday 2 ve cod advanced warfare metro last light gibi oyunlarda FPS yüksek ama görüntü çok rahatsız her şey geç yükleniyor gibi kaplamalar bazen ufak ufak...
  14. tevfikhan ekmekci

BU KADAR IŞIK SIZMASI NORMALMİDİR

Asus tuf VG249q1r modeli monitör aldım 1 hafta olmamıştır alalı ışık sızması IPS ekranlarda normal diye biliyorum ama görselde olduğu gibi çok geldi gözüme normalmidir bu kadar ışık sızması
  15. tevfikhan ekmekci

ANİ FPS DÜŞÜŞÜ SORUNU

Asus tuf FX 505 dt serisi laptop GTX 1650 mobil ekran kartı ryzen 5 3550h işlemci 16 GB ram 512 GB SSD mevcut oyun farketmeksizin tüm oyunlarda 4 5 saniyede olsa FPS 10 civarlarına düşüyor uzun süredir böyle sorun neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  16. tevfikhan ekmekci

HARİCÎ MONİTÖR 1 2 SANİYE KARARIP GERİ DÜZELİYOR

Asus tuf vg249q1r model monitör aldım laptop'ta kullanmak için 2 gündür kullanıyorum ekran 2 saniye falan kararıp geri düzeliyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim
  17. tevfikhan ekmekci

AMD RADEON SOFTWARE DRİVER SORUNU

ryzen 5 3550h işlemci Radeon Vega 8 ekran kartı var Radeon software programını kurup driverleri yüklüyorum 2 3 gün sonra bilgisayar durduk yere siyah ekran verip AMD driverini siliyor Radeon software programını kaldırmadan da düzelmiyor en az 7 8 kere başıma geldi program kurulu olmayınca normal...
  18. tevfikhan ekmekci

LAPTOP SES DRİVERİ ÇALIŞMIYOR

daha 1 saat kadar önce hiçbir şey yoktu kaspersky indirip virüs taraması yapacaktım indirdim kurar kurmaz bazı şeyleri sildi sonra tam kapsamlı taramayı çalıştırdım kendi kendine reset attı açtım sesler yok ses ayarlamanın üstünde de çarpı gösteriyor aygıt yöneticisinden kaldırıp laptopun kendi...
  19. tevfikhan ekmekci

Forza Horizon 4 İçin Direksiyon Önerisi

Varmıdır forza için ideal bir direksiyon Logitech aslında en iyisi ama 3500 4000de veresi gelmiyor insanın rampage v900da da baktığım kadarıyla çok sorun var
  20. tevfikhan ekmekci

STEAM OYUNLARINI HARİCİ HDD'YE NASIL TAŞIRIM

Steamdan satın alıp indirdiğim bir kaç oyun var pcye format atmak istiyorum ama oyunlar gidecek internet kötü olduğundan forzayı bile 13 saatte indirdim bu steamdaki oyunları harici harddiske taşıma gibi bir yöntem varmıdır
Geri