Arama sonuçları: *

1. N

HDD sorunu içindeki veriyi kurtarmam lazım.

Merhaba. Elimde Seagate barracuda 2tb HDD var. 10-15 yıl önce almıştım. Son zamanlarda bilgisayar yavaşlayınca HDD leri kontrol edeyim dedim. Bu HDD %4 sağlığı kalmış, hatalar falan birikmiş 4000-5000 hata vardı. okuma yazması 20-50mb olmuş. Bu gün ise bilgisayar açılırken f2/del ekranında...
  2. N

Çözüldü✓ Asus rog strix b850-a wifi wireless sorunu

Merhabalar. Normalde kablo ile internete bağlanıyordum ama şuan kablosuz kaldım. Ben de bu anakart ile gelen wifi adaptörünü taktım ama nedense wifi ağları görünmüyor. Adaptörü mü görmüyor driver mı eksik bir türlü anlayamadım. BİOS ayarlarında wifi açık gözüküyor. Lakin kullanamıyorum. Sorun...
  3. N

Merhabalar, bu 2 PSU gözüme çarptı. Sizce nasıl?

Merhabalar. Kullandığım sistem için 850W PSU almak istiyorum. Bu ikisi güzel gibi gözüküyor. Sizlerin önerdiği var mı acaba? Vatan bilgisayardan almayı planlıyorum. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim...
  4. N

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım, oyun 5-15 dakika sonra kapanıyor.

Arkadaşlar yeni sistem topladım. kendi PSU'm kablo sayısı yetmedi. 2. el 850 watt bir psu aldım. Garantisi devam ediyor. Normal kullanımda sıkıntı olmuyor hiç bir şekilde. Oyunlara girince 5-15 dakika sonra sistem komple kapanıyor. güç tuşuna basmaz isem açılmıyor. reset atmıyor yani. işlemci...
  5. N

Çözüldü✓ Bu parçaları satın almayı planlıyorum, farklı bir öneri/tavsiyeniz var mıdır?

Merhabalar, artık eski 10-15 yıllık bilgisayarıma veda edeceğim ve yeni bir tane dizeceğim. Bu konu için siz bilgili kişilerin yardımını almak istedim. Fikirlerinizi önemsiyor ve merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe olarak seçtiğim parçalara yakın bir fiyat yeterli benim için. Kasa...
  6. N

Binada 6-7 senedir fiber var ama vdsl gözüküyor.

Merhabalar. Uzun süredir binamızda superonline nın altyapısı fiber var. Artık hızlı bir internete ihtiyacım var, bir şeyler indirirken sıkıntı yaşamamak için hız konusunda. Fazla uzatmadan sorunumu aktarayım. - En az 6 senedir binadaya çekili fiber var. - Hız testi yapınca altyapım vdsl...
Geri