Arama sonuçları: *

• Users: yusakeskin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Hangi monitörü almalıyım

Bu iki monitörden hangisini almalıyım msi in renk değerleri vs daha iyi diyorlar ama gigabyte tada pivot özelliği var genelde oyun için kullanacağım https://www.tebilon.com/gigabyte-245-g25f2-200hz-1ms-ips-full-hd-freesync-hdr-pivot-flat-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.1.1...
  2. Y

3-5k Arası monitör önerisi

Şuanda Asus'un vg249q3a modelini kullanıyorum ikinci ekran olarak alacağım pivot özelliği olursa iyi olur eğer bu fiyata kendi kullandığım monitörden daha iyi olursa şuanki ekranımı da 2. ekran yapabilirim ips panel olsun 144hz geçsin ve renkleri canlı olan bi model istiyorum
  3. Y

Öneri 1500 2000tl kulaklık onerisi

Merhaba bir kulaklık alacağım ve bütçem yaklaşık 1500 TL civarlarında hafif arttırabilir im diye düşünüyorum. Gamepower kai Titanium alacaktim ama kötü yorumlar gördüm. Bende SteelSeries Nova 1 ve. Razer BlackShark v2X arasında kaldım. Hangisini almalıyım. Anakart im Gigabyte H610M h V2. Razer...
  4. Y

Yardım Hangi monitörü tercih etmeliyim

Merhabalar bu iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim aşırı derecede FPS oyunları oynamıyorum hangisi daha güzel görüntü veriyorsa onu almak istiyorum...
  5. Y

Yardım 3000-4000 TL monitör onerisi

Merhabalar 3000-4000tl arası IPS en az 144 Hz bı monitör ariyorum bütçemi çok asamam aklımda bu var daha iyisi varsa atabilirsiniz...
  6. Y

3000TL Gaming Kulaklık Önerisi

Merhabalar önceki kulaklığım "fifine ampligame h6" dı ve yaklaşık 1 ayda falan bozuldu şimdi yeni bi kulaklık almak istiyorum bütçem 2500-3000tl arası istediklerim: mümkünse mikrofonu iyi olsun kumaş pedler tercihimdir Kablolu-Kablosuz farketmez eğer çok bi fark etmeyecekse tabii ki kablosuz...
  7. Y

1300 TL klavye önerisi

Merhabalar ortalama 1200 1300tl bandında klavye arıyorum Kol destekli ve sessiz bir klavye arıyorum Önerilerinizi bekliyorum
  8. Y

Öneri 500Tl mouse önerisi.

500tl ye kadar bütçem var zamlar gelmeden almak istiyorum mümkünse uygulaması olan dpi ayarı vs. Sensörü iyi bir mouse var mıdır Elim orta büyüklükte
  9. Y

Öneri 4-5 bin tl 165hz IPS panel 1 MS monitör önerisi

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım birde monitör almak istiyorum maksimum bütçem 5k bu aralıkta bir monitör önerir misiniz? bütçemi aşamam 144 veya 165 Hz tercihimdir birde 1 MS olursa iyi olur (IPS panel tercihimizdir)
Geri