Arama sonuçları: *

• Users: Sykoz123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Fiyat performans monitör önerisi alabilir miyim

Monitörüm bozuldu ve şimdi yenisi alacağım fakat karar veremiyorum hala. Fiyat olarak 12-13 bini geçmezse iyi olur ve bu fiyat bandında da olmak zorunda değil. İster 1080p ister 2k olsun piyasada gördüğünüz en f/p monitörleri paylaşabilir misiniz? Ne kadar çok öneri alabilirsem o kadar iyi olur.
  2. S

1000-1500 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Bu fiyat bandında alabileceğim en iyi kulaklık hangisi, çok bişi istemiyorum genel olarak f/p olsun yeter.
  3. S

4K Monitör Önerisi (120-180 Hz arası)

Monitörümde bir sıkıntı çıktı o yüzden 4k yeni bir tane almayı düşünüyorum. Beni uzun bir süre götürecek arıza vermeyecek 120-180 Hz arası bir monitör önerebilir misiniz? Bütçe sınırı yok fakat aşırı pahalı da olmasın türünün en iyisi olmasına gerek yok kaliteli ve uzun süreli kullanımı olsun...
  4. S

Monitörümün alt kısmında çizgiler çıkıyor

Fotoğrafta attığım gibi ekranımın altında böyle çizgiler çıkıyor. İlk başta çok yoktu ama artık iyice belirgin olmaya başladı. İleride sorun yaratır diye korkuyorum. Tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
  5. S

Bilgisayarımı her açtığımda virüslü bir dosya buluyorum.

Bilgisayarımı her açtığımda malwarebytes'tan virüs taraması yapıyorum. Her seferinde 2. ekran görüntüsünde gördüğünüz "Secure Preferences" isimli dosya virüslü çıkıyor. Taramayı bir kere yapıyorum virüslü diyor quarantine'e basıyorum. ardından tekrar yapıyorum taramayı ve virüslü değil diyor...
Geri