Arama sonuçları: *

• Users: byHero
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. byHero

B450m dragon anakart ışığı yanıyor

asus b450 m dragon anakartım var ışığı hep açık kalıyor neden erp ayarı da yok
  2. byHero

Öneri Corsair void elite rgb wireless alıınır mı

corsair void elite rgb wireless alıcam ama değer mi fiyatına kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim
  3. byHero

Glorious model o wireless alınır mı

arkadaslar bende glorious model o minus vardı elime kucuk gelmisti ve bozuldu onun yerine model o wireless almak istiyorum elim orta boylarda önerir misiniz model o minus'u
  4. byHero

saganetwork minecraft sunucusu açma

arkadaşlar saganetworkten sunucu aldım minecraft sunucu kurulmuyor yardım eder misiniz
  5. byHero

Asus Rog Strix Scope Rx mi Gamepower Era7 mi

bende asus rog strix scope rx var q tusunun rgbsi sıkıntı yaptı ama garanti süreci uğraştırır satıp Gamepower eva 7 mi almalıyım yoksa bundan devam mı ?
  6. byHero

iphone 13 şarj olayı

dün iphone 13 aldım ve şarjı 1 gün gitmedi pil ne zaman kullanıma alışır (çevremdekiler alışır diye söyledi) veya ne yapmam gerekir pil sağlığını bozmak istemiyorum
  7. byHero

iphone 12 alınır mı?

iphone 12 64/128 gb 2024 de alınır mı ?
  8. byHero

Razer blackshark v2x alınır mı?

şuan fujin pro kullanıyorum ve cızırtı olduğundan iade edeceğim razer blackshark v2x alınır mı ?
  9. byHero

Gamepower fujin pro ses ayarı yükleme

Gamepower markasının fujin pro modelini aldım ve hazır ses ayarı yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim
  10. byHero

Battlefield 5 kaydetme sorunu

dün steamden battlefield 5 aldım ve her oyundan çıkıp girdiğimde en başa atıyor oyunda kaldığım yeri kaydetmiyor ne yapmalıyım ?
  11. byHero

Battlefield 5 Alınır mı?

arkadaslar battefield 5 indirime girmiş 4 dolar olmuş alınır mı ? yoksa bf 1 mi alayım aynı paraya
  12. byHero

Yardım geforce experince fan hızı değiştirilmeli mi ?

dostlar selam ekran kartım asus tuf gaming gtx 1660 super ve cok ısınıyor geforce experince veya msı afterburnerden ekran kartı fan hızını yükseltsem soğur mu ve sağlıklı mı ?
  13. byHero

Yardım gtx 1660 super boşta 40 derece normal mi ?

asus tuf gaming gtx 1660 super'im var ve arkada discord spotify ve steam açık bugün yeni driverleri indirdim ve 40 derece normal midir ?
  14. byHero

Öneri Glorious Model O Minus Siyah mouse 550 tl

arkadaşlar selam itopyadaki Glorious Model O Minus Siyah Kablolu Gaming Mouse 1700 tl den kargo dahil 548 TL'ye düşmüştü ve satın aldım iyi midir? ?
  15. byHero

truckersmp giremiyorum

arkadaşlar ets 2 mp girecektim truckersmp kurdum girerken bu hatayı verdi ne yapacagım
  16. byHero

gtx 1660 super fan ayarı

arkadaslar asus tuf gaming gtx 1660 super ekran kartım var ve fan ayarı yapmam lazım nasıl yapılıyor
  17. byHero

monitörüm normal prizde bir şey olurmu

arkadaslar monitörüm akım korumalı değil normal bir üçlü prize bağlı bir sıkıntı olurmu ve geceleri tuşundan kapatmasam bir zararı dokunurmu?
  18. byHero

overclock monitöre zarar verir mi ?

arkadaşlar dün asus tuf gaming vg249q3a modelini satın aldım ve monitör orjinalde 165 hz o.clock ile 180 hz oluyor ve korka korka o.clock yaptım bir şey olur mu ?
  19. byHero

valorannta aim geliştirecek mouse ve mousepad önerisi

valorantta aim gelistirmek icin mouse ve mousepad lazım onerisi olan linkini atarsa memnun olurum
  20. byHero

fiyat performans bir monitör önerisi

arkadaşlar bana fiyat performans bir monitör lazım yardımcı olursanız sevinirim
Geri