Arama sonuçları: *

• Users: arda07xq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Tecrübesiz Olmama Rağmen Sistem Topladım, EXPO Açılmıyor

Herkese hayırlı forumlar dileyerek başlamak istiyorum. Kendimi 3D render alma konusunda, özellikle Blender programında kendimi geliştirmek amacıyla bir masaüstü sistem almak istedim. Herkes gibi bütçem çok yüksek olmadığı için önce kampanyalı hazır sistemleri inceledim, ancak gördüğüm kadarıyla...
  2. A

Çözüldü✓ Sistem ekranı gidip geliyor

hayırlı akşamlar. Sistemi yeni topladım windowstan sonra sürücüleri yükledim. elimde monitör olmadığı için nispeten eski 60hz ama led bir monitöre bağladım canavarı, youtube da ekranı büyütme tuşuna her bastığımda ekran gidip geliyor, ekranı küçültme tuşuna basınca da aynı şekilde. Yardımcı...
  3. A

Ramlerde mt/s mhz farkı

geçenlerde vatanlarda sistemim için Crucial markasından DDR 5 6000mhz bir ram aldım, yani en azından satış danışmanı bana 6000mhz diyerek verdi. bugün fark ettim ki 6000 sayısının yanında mhz değil mt/s diye bişey yazıyor. Araştırdım chatgptnin bile kafası karıştı. lütfen yardımcı olabilir...
  4. A

R5 7500F mi yoksa R5 8700F mi?

Herkese hayırlı forumlar, yaklaşık 3 aydır toplamakta olduğum sistemimin donanımı olan işlemciyi bugün sipariş edeceğim, 3d Render işleri ile uğraşıyorum. sizce hangi işlemciyi tercih etmeliyim? amd ryzen 5 7500f mi yoksa amd ryzen 7 8700f mi? bu fiyat bandında başka bir işlemci de...
  5. A

ABDULLAH BEY NEDEN MONSTER SEVMİYOR?

Abdullah Beyin yerli bir üretici olan Monster a karşı çok soğuk olduğunu fark ettim. Sebebini bilen var mı?
  6. A

16gb rtx 4060 ti sistem önerisi

herkese merhaba hayırlı forumlar (4060ti 17.500tl) bu ekran kartını alıcam biraz sonra fakat bütçem elvermediği için diğer parçalar için biraz beklemem gerekecek. toplayacağım bu sistemle 3d ve video render işleri yapacağım bunun için vram önemli olduğu için rtx 4060ın 8gb lık versiyonu ile tam...
  7. A

30k-50k arası alınabilecek en iyi laptop

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Arkadaşlar donanımdan pek anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Bütçeme uygun olarak alabileceğim ve başımı ağrıtmayacak en iyi sistemi linkler misiniz lütfen. Şimdiden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
Geri