merhaba japonya üzerinden ürün aldım fakat bir kargo gönderdim gümrüğe takıldı iki kargom var ama onlarıda sipariş verirsem gümrüğe takılıcak japonyada olup 2 hafta sonra dönecek birisi varsa karglarımı ücret karşılığı getirebilir mi ?
Zen marketten alışveriş yaptım ürünlerimin 1 tanesi gümrüğe takıldı 1 tane daha var normalde takılmaması lazım fakat Japonya içersinde kargo ücreti cıktıgı için ve faturada gözüktüğü için kalma ihtimali var hızlı kargo şirketleri ile kargoya versem geçer mi?
Zen market üzerinden figür siparişi verdim ürünlerin toplamı 900 tl civarı kargolar 600 tl civarı tutuyor gümrük takılır mı takılırsa da alma şansım varmı yardımcı olur musunuz?
Zen marketten figür sipariş ettim ürünlerin ücreti 30 EURO sınırını geçmiyor fakat kargo dahil olunca geçti bildiğim kadarıyla kargo dahil değil gümrükten geçer mi yardımcı olur musunuz?
Zen marketen sipariş vermek istiyorum malum türkiye yeni kanunu nedeniyle tereddüt teyim kargo parası dahil ne kadar harcarsam sıkıntısız elime ulaşır. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu soğutucu nasıl 5600 için iyi mi ?
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-zero-dark-120mm-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-44378?utm_campaign=cpcElcinHnm&gclid=CjwKCAjwr_CnBhA0EiwAci5sit3r5T1oHpejugVAzSZCW0-ithEdAPTl5kVrh0l9ZHuzigmBVMbnQRoCDLcQAvD_BwE