Arama sonuçları: *

1. B

Mk 1 oyun ıcınde sayılar var LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ

STEAM UZERINDEN MORTAL COMBAT 1 I ALDIM GAMEPAD ISMI LOGITECH310 OYUNA GIRIYORUM X YERINE 1 VAR Y YERINE 2 VAR FULL SAYILAR VAR ONLARI NASIL DUZELTEBILIRIM LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  2. B

Rage mp ne yapmam lazım YARDIM

sureklı boyle dıyor burda ne yapmam lazım
  3. B

Rgb kasa ama sadece beyaz yanıyor

arkadaslar kasa sadece beyaz yanıyo ama rgblı anakartım gıgabhayt
  4. B

Merhaba onemlı bır sorum olacak

arkadaslar kasam sadece beyaz yanıyor rgb ustten degıstırıyordum ama artıkj beyaz yanıyor degıstıremıyorum nedenı ne lütfen yardımcı olun ya
  5. B

Kasam rgb ama sadece tek renk

arkadaslar kasam rgb ama bı sure sonra sadece beyaz yanıyor ustundekı degıstırme tusuyla degıstıremıyorum nedenı neden
  6. B

ATX mid tower kasaya 240 mm sıvı soğutma takılır mi

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-f3105b-mesh-rgb-usb-30-atx-siyah-kasa_u24712 kasa bu beyler takılabilir mi
  7. B

Asus monitör aldım ne yapmam lazım Yardım

23.8 180 hz fast ips modelini aldım 250 nit parlaklık var 99 rgbs Görüntünün daha güzel gelmesi için ne yapmam gerekiyor Hangi modu açım kapatım açım hangi renkleri seçeyim kontrastoyonu napayım yardım edermisiniz
  8. B

En İyi IPS Türü Nedir?

Normal IPS panel mi. Fast ips panel mi. Rapid IPS panelli. SS IPS panel mi. Süper Clear IPS panel mi
  9. B

asus 23.8" tuf gaming vg249q3a 180hz görüntü ayarları

en iyi görüntü ayarı hangisidir fast ips Asus kullananlar.lutfen yardım etsin kontrasyon renk sıcaklığı falan bunları ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim
  10. B

Çözüldü✓ Ben Asus monitör aldım vgaq3a asusun 165 hz sorunu

lütfen yardımcı olun monitörü aldım 24 inç 180 hz diye gelince 165 hz mis overclockla 180 oluyormuş zarar verirmi ömrü azalır mi
  11. B

Çözüldü✓ Ekran kartsız oyun oynamak

Beyler benim toplayacağım pcde ekran kart yok 8x2 ram ryzen 5 5600 topluyorum anakart disk falan 8100 TL geliyor ekran kartsız oynarım demi
  12. B

Ryzen 5600g İle gt 1030 iyi mi? beyler

Ryzen 5600g ile gt1030la GTA Csgo gibi oyunları oynayabilirmiyim
  13. B

En iyi apu sistem hangisi?

Beyler en iyi apu sistem sitesi hangisi İncehesap itopya
  14. B

Beyler bu Vega 7 8 ne ben anlayamadım

Vega 7 ne
  15. B

Çözüldü✓ yardıma ihtiyacım var Hazır sistem buldum

https://ty.gl/9cpyajdele